tiistai 28. helmikuuta 2012

Mikä 2 + 1-2?

Kun on vähän isompi perhe, niin reissuaminen on kallista.
Varsinkin kun kaikki matkanjärjestäjät ja hotellit sun muut ovat päättäneet, että isommat perheethän ei matkaile eikä reissaa eikä yövy hotelleissa. 
Tai tämän käsityksen ainakin saa tästä yleisestä tarjonnasta - kaikki paketithan koskee sitä ihanne-standardi-perhettä, johon kuuluu 2 aikuista ja 1-2 lasta.
Kaiken huippu on, että joissain hotelleissa esim. 2 hengen huoneessa EI SAA yöpyä kuin se 2 henkeä, vaikka pari lasta viereen mahtuisikin. Niin että pitäisi ottaa useampi huone, että koko perhe pääsisi nukkumaan...

Miksei nämä matkailutahot ole heränneet siihen, että nykyään on yhä enemmän 3-4 -lapsisia perheitä? Eikös sitä sanota, että siinä missä ennen "kaikilla" oli se 2 lasta, niin nykyisin yhä useammalla on 3 lasta?
Mitä isompi perhe, sitä enemmän se kuluttaa matkakohteessa rahaa. Ruokaan, palveluihin, matkamuistoihin...
Eikö siis kannattaisi vaalia myös isompia perheitä asiakkaina, eikä tehdä heidän elämäänsä (ja matkailuaan) mahdollisimman vaikeaksi?!Hotelliketjuissa positiiviseksi (isommankin) lapsiperheen kohteeksi on paljastunut Scandic. Siellä saa perhehuoneessa lapset nukkua ilmaiseksi huoneessa olevissa sängyissä (niissä on vuoteet ja sitten levitettävä sohva). Ja siis ihan niin monta lasta kuin haluaa mahduttaa! Eli meidänkin 6 hengen perhe mahtuu yhteen perhehuoneeseen, kun 3 lasta nukkuu sohvasängyssä ja yksi vanhempien vieressä! Ja kun vielä aamiainen sisältyy huoneen hintaan, niin hinta ei todellakaan ole paha! Voin suositella :)Ja nyt löytyi myös tosi kiva talvilomakohde, joka on erityisen edullinen isommille perheille. Eli Rovaniemi on keksinyt yhdistää kaikki lähialueen lapsiperheitä kiinnostavat kohteet Talvipassiin. Passilla saa sisänpääsyn 6 eri kohteeseen. Ja mikä parasta, hinta on kiinteä. Eli 2 aikuista ja kaikki perheen lapset saavat rannekkeet, joiden avulla pääsee kohteisiin. Mitä isompi perhe, sitä suurempi säästö!Passilla pääsee rinteeseen, kylpylään, Ranuan eläinpuistoon, Funparkiin (samantyylinen sisäleikkipuisto kuin HopLop), Arktikumiin (museo&tiedepaikka) sekä joulupukin pajalle, mistä saa joulupukilta yllätyslahjan!

Miltäs kuulostaa?

Me mennään hiihtolomalla Rovaniemelle!
Koululaiset laskee päiviä... :D


Terkuin
Miima

2 kommenttia:

 1. Tulin testaamaan, pääsitkö sanarobotista eroon. :)

  -äm.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, kai se nyt jo viimein lähti?! Suurkiitos vielä ohjeistuksesta - en olisi kyllä ite millään tajunnut tuollaista kikkaa!!!!

   Ja kiva kun kävit, tervetuloa uudelleenkin! :)

   Poista

Sana tai pari tai monta - kovasti ilahtuisin kommentista!