tiistai 13. maaliskuuta 2012

Lomatunnelmia Rovaniemeltä kotiuduttu, olipas kiva reissu!
Siellä oli paaaaaljon lunta!
Ja sääkin oli suosiollinen :) Puolet ajasta paistoi aurinko, toinen puoli enimmäkseen pilvipoutaa, lähinnä automatkoilla rätki räntää.

Joulupukin poroja sai syöttää, ja ne olikin niin nälkäisiä, että koittivat kiskoa oksan kädestä heti itselleen!
Muutoin Joulupukin pajakylässä oli vähän rahastuksen maku - Joulupukin kammarissa ei saanut ottaa omia kuvia, vaan tontut ottivat joulupukin tapaamisesta kuvat, jotka olisi saanut lunastaa kalliilla. Ja muutenkin paikka oli ahdettu täyteen erilaisia matkamuisto-myymälöitä.
Myöskään Arktikumissa ei saanut ottaa kuvia näyttelytiloissa :( Kuva on käytävällä olevasta upeasta valokuvasta. Näyttelyt olivat mielenkiintosia: oli Lapin historiaa, paljon arktisen alueen eläimistä ja kasveista, revontulista ja vaikka mistä muusta. Mielelläni olisin kyllä muistoja tallentanut...
Funpark oli melko pieni, mutta lattiasta kattoon täynnä toimintaa!
Äitikin pääsi kiipeilemään Herra Keltaisen perässä katon rajassa! Kyllä siinä ihan lämpimänä pysyi...
 Käytiin Herra Ihan-saman kanssa kaksin rinteessä viettämässä liian harvinaista äiti-esikoinen-aikaa. Harmittaa niin vietävästi, että se kamera jäi tietenkin juuri silloin mökille! Päiväkin oli koko reissun upein - aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta ja maisemat oli upeat!
Kotimatkalla pysähdyttiin vielä Ranualla. Jääkarhu-vauveli ei tullut ulos harmiksemme, oviaukossa vain vilahti pari kertaa jotain, mikä ehkä saattoi olla se poikanen. Mutta olihan näissä muissa nallukoissa ihmettelemistä, ja toki muutkin eläimet kiinnostivat.
'Kato koijja' sanoi Herra Keltainen näistäkin otuksista :)
Summa summarum: oli kyllä loistoreissu, voisin mennä toistekin =) Ja arvatkaa mitä! Herra Keltainen ei parkunut, ei kitissyt, ei huutanut ollenkaan automatkoilla!!! Eli tosi loistavaa siltäkin osin - nyt voidaan siis ruveta reissailemaan enemmänkin koko perheellä!

Nyt vaan pyykkiä on sitten ihan sairaat kasat, ja arvatkaa vaan onko kaikki väripesuaineet ihan finaalissa...


Terkuin
Miima

Tosi ihanaa, pari lukijaa lisää!!!! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sana tai pari tai monta - kovasti ilahtuisin kommentista!