tiistai 6. maaliskuuta 2012

Oops I did it again...
Minähän jo julistin, että tänä keväänä ei tule haalareita kenellekään. Mutta minkäs teet - olen altis tarjouksille :D
Eli Kuplasta kotiutui sitten tällaista. Kiitos vaan sinne!


Molo kids Polly black


Niin miksikö olin tuollaista mennyt julistamaan? Noh. Viime syksynä kyllästyin totaalisesti vk-haalareiden mitoituksiin. Kaikissa tuntuu olevan valtavan pitkä selkä, mutta lahkeista ei mittaa löydy. Ja kun lapset ovat mallia pitkät jalat ja lyhyt selkä, niin eihän ne istu.

Herra Vihreällä kävi ensin kääntymässä Ticketin Uffo, joka oli ihan valtava säkki, ja lähti saman tien eteenpäin. Sitten ei enää mistään löytynytkään mitään oikeassa koossa, ja oli vähän pakko ottaa Po.pin haalari. Siinäkin lahkeet oli just ja just, mutta haaroista lökötti rumasti. Syksyn sitä käytettiin, ja taidan sen laittaa eteenpäin. Herra Vihreälle ei enää varmasti lahkeet riitä, ja kun Herra Keltainen on samaa mallia, niin tuskin tulee hällekään koskaan istumaan.
Kaikki muut merkit siis on kahlattu läpi (meillä on edellä mainittujen lisäksi käynyt Remuja, Reimoja, Jonathaneja ja muutama muu on jo kuvien perusteella todettu lyhytlahkeisiksi). Ainut, jota ei olla kokeiltu on Molo kids Polly, joka tuli vasta viime keväänä markkinoille. Syksyllä meinasin, että sellaiset hankin kevääksi, kun nuo Polarikset on meillä todettu hyviksi. Mutta sitten niiden hinnat olikin nousseet huimasti viime vuodesta! Ja minä kun en periaatteesta oikein mitään ostaisi normaalihinnalla...

Joten kun löytyi hyvät vk-housut Po.pilta, niin ajattelin, että mennään sitten ilman niitä haalareita. Kunnes sitten tuli eteen tämä tarjous :D Kokeillaan nyt sitten Herra Keltaisella!

Sovituskuvia otetaan joskus toiste - nyt herra juoksi kiljuen pakoon, kun yritin ehdotella...

Onkos jollain kokemusta Polly haalarista?


Terkuin
Miima

4 kommenttia:

 1. Tätä ei voi verrata viime vuotiseen, kun materiaali on täysin vaihtunut. Itsellä tuo sama kaapissa. Viime vuotisestakin tykkäsin, mutta siinä oli saumateipeissä ongelmia, siksi vaihtuikin tuo materiaali tälle vuodelle kestävämpään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hyvä vaan jos on paremmaksi muuttunut. Käytössähän sen sitten näkee miten toimii, ja kun nyt Herra suostuisi sovittamaan, niin tietäisi istuuko tuo malli hälle :)

   Poista
 2. Mä olen kanssa tota haalaria miettinyt Nopalle, tai sitten Racoonin savunsinistä tähtihaalaria tai Ticketin limeä tähtihaalaria. Kun en sitten vaan osaa päättää, musta on ehkä vähän synkkä mun makuun, savunsininen taas hankala asustaa ja Cuppiksen laatu oli surkeaa talvena, Ticketit taas on niiiin reiluja ja löysiä. Ehkä vaan odottelen aleja, ja ostan sen minkä saa ekana suht edullisesti. Sitä Racoonia on jo saanut -25%, mutta vielä en ole sortunut.
  Myin Nopan runsaasta välikaudesta 2 haalaria pois, niin voin ihan selvästi ostaa yhden tilalle =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin on musta ollut nounou pienten vaatteissa, mutta kun vaihtoehtona oli se sininen, niin eipä tarvinnut miettiä kummanko ottaisin mieluummin... Ja onhan tuo tosiaan helppo asustaa, punaista on jo, ja varmaan keltaista tulee kanssa :)

   Niin, se onkin kätsyä, kun myy entistä pois, niin voi ostaa uutta tilalle :D

   Poista

Sana tai pari tai monta - kovasti ilahtuisin kommentista!