lauantai 17. maaliskuuta 2012

Poikien sandaalit? Tasa-arvovaltuutetulle hommia... Nyt alkaa jo kesäisetkin hankinnat pyöriä päässä, ja olen koittanut etsiä kivoja sandaaleja pojille.
Vaan mitäpä on tarjonta?

Ruskeata, mustaa, tummansinistä.

Ihan samantyylisiä tylsiä ja mielikuvituksettomia malleja joka merkillä.

Mitään hauskoja yksityiskohtia ei ole kukaan edes yrittänyt.

PYH!
 Nämä olivat ne ainoat väriläikät, eikä nekään nyt osu kohdilleen.

Kyllä tyttöjen puolelta vaan löytyy vaikka mitä ihanuutta...

Nyt olen vähän katkera, sorry :(


Millaisia sandaaleja te poikien äidit olette pojillenne hankkineet / harkinneet?Terkuin
Miima


Kuvat Pikkujalat ja Brandos

10 kommenttia:

 1. Olen huomannut saman ongelman, kivoja sandaaleja pojille on äärettömän vaikea löytää. Viime kesänä ongelma meinasi paisua isoksikin, kun yksiäkään hyviä ei löytynyt. Lopulta ostin Vincentin sandaalit, jotka ilmeisesti ovat tuossa ylimmässäkin kuvassa alaoikealla. Niihin oltiin kyllä tyytyväisiä. Tänä vuonna pähkäily jatkuu. Kovasti olen etsinyt taas etsinyt, vaan en vielä löytänyt :/.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se kyllä kumma :( Mutta onko tosiaan sitten niin, että yleisesti ottaen pojille ei edes haluta/etsitä pukeutumisen, ja varsinkaan kenkien, suhteen mitään erityistä. Jos suuri yleisö tyytyy siihen perusmalliin, niin eipä kai tarjontaakaan synny? :(

   Poista
  2. Niin se taitaa ikävä kyllä olla, että meitä poikien vaatteisiin satsaavia on vähemmistö. Ehkei sitä tarjontaakaan sen vuoksi täällä Pohjolassa oikein ole :(.

   Poista
 2. Sitä tumansinistä, farkkua, vaaleansinsitä, beigeä...Juu näin on. Ei kovin lennokasta ;)

  VastaaPoista
 3. Niinpä!
  Vaikka kenkiin en itse hirveästi lennokkuutta värien puolesta kaipaa, niin muihin vaatteisiin kyllä. Kuopukselle on jemmassa livie&Lucan Barcelona sandaalit (mustat kai) ja esikoiselle on tulossa sovitukseen Camperin Ous sandaalit. Nuo turkoosit Kavatit olis ollut vaihtoehto kuopukselle, ellei L&L olisi löytynyt tarjouksesta.
  Kävin tänään sattumalta Halpahallissa, jonka poikien vaateosaston ohi kävellessäni olin huomaavinani syytä toivoon: PALJON vihreää! Ehkä vihreä on uusi sininen! Kaikki ulkovaatteet olivatkin sitten sinisiä: että varmana pihalla erottaa, minkä sortin mukulat siellä juoksentelee...huoh. Ja vierailu lastenvaatekirppistapahtumaan viikonloppuna oli yhtä masentava kuin aina ennenkin: sinistä, beigeä, ruskeaa. Oikeasti. On niissä halpakaupoissakin muunkin värisiä vaatteita pojille. Noni, pienet nurinat ja lohduttava katse omien poikien vaatekaappiin: punaista ja keltaista :)
  Miksi muuten keltaista näkee ylipäänsä lastenvaatteissa niin vähän? Näitä ikuisia kysymyksiä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta värikkäitä vaatteita löytyy kyllä hyvin myös pojille - siis nettikaupoista, mitään marketteja en ole jaksanut moneen vuoteen katsastaa, kun sieltä niin harvoin mitään värikkäämpää löytyy (tai jos löytyy, niin siinä on yleensä jotain muuta mikä ei inspaa).

   Mutta kenkäpuoli onkin sitten ihan toinen juttu... Eikä siinä mitään, jos kenkä nyt olisi vaikka ruskea tai musta, mutta kun niissä ei ole yhtään edes yritetty mitään hauskaa. Tytöille löytyy kaikenlaista härpäkettä niissä kengissäkin ja pojille on se yksi perusmalli :(

   Poista
 4. Meilä ainakin kaupassa on niin, että asiakas, joka tulee sisään lauseella "miksei pojille koskaan löydy mitään värikästä" toteaa joka kerta sen jälkeen, kun on näyttänyt kaikki värikkäät vaatteet, että me nyt kuitenkin otetaan tämä tummansininen, mutta kiva tietää, että värejä löytyy... Ja suurin osa värikkäistä myydään tappiolla ulos sesongin lopussa. T-paidat on ainoita, joissa värit menee hyvin kaupaksi.

  Kenkien kanssa on ihan sama. Jos kengissä on vähänkin väriä, niin tyttöjen äidit ostaa niitä tyttärilleen. Tietenkään ei prinsessa-aikaa eläville tytöille kelpaa, joten nekin jää sitten aina aleen, kun "poikatyttöjen" määrä on kuitenkin niin pieni.

  Näin valitettavasti. Kysyntä määrää tarjonnan. Mutta ainakin nyt kesäksi mm meillä on paljonkin värejä tarjolla pojille. Kengissä vain ne perus, mutta vaatteita kuitenkin löytyy!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No minuun ei ainakaan päde tuo ensimmäinen kappale - ei ole pojilla tummansinistä ollenkaan, muuta kuin joissain yöpaidoissa ;)

   Mä nyt sain ne keltaiset sandaalit :D Joten kesämme on nyt kaikin puolin värikäs!

   Poista

Sana tai pari tai monta - kovasti ilahtuisin kommentista!