torstai 12. huhtikuuta 2012

Neuvolassa


Käytiin tänään Herra Keltaisen kanssa 2-vuotisneuvolassa. Strategiset mitat 89,5 cm ja 12,225 kg (tarkkaa on!). Aika hyvin olen arvioinut, että noin 90-senttinen kaveri :)

Housut, huivi ja hanskat Po.p, Takki Molo, pipo Maxomorra, kengät Reima
Terkuin
Miima

22 kommenttia:

 1. Ollaanpas siellä oltu hurjan tyylikkäinä ja reippaan oloisina neuvolassa. :) Ihana tuo punainen väri!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi kiitos :D Ihan ihmettelin, miten oli niin hyväntuulinen, vaikka piti kesken unien kiskoa ylös että keretään!

   Poista
 2. Tuo takki on niiiiiiiiiin ihana! Selllainen pakko löytää jostain alesta syksyksi....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, mä tykkään kans tosi paljon! Toivottavasti löytyy teillekin - aika haluttuja on olleet :)

   Poista
 3. Suloinen poika ja niin innokkaan näköinen :) Sopii tuo farkku hyvin kyllä punaisen kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Minustakin tuo on kyllä tosi hyvä yhdistelmä :)

   Poista
 4. Heh. Meidän saman ikäluokan mutta lokakuussa syntynyt neiti painaa enemmän :D. Mutta juu on sillä ikäisekseen pituuttakin jossain +2 käyrillä. Olen koko ajan nauranut että on tullut enoonsa kun niin identtiset niillä nuo kasvukäyrät on tähän asti olleet... Saas nähdä kuinka pian se äitiään taputtelee päähän että äiti pieni kun jäit noin lyhyeksi (minähän olen vain 173cm :D).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuh, ja tää on meidän lapsista PULSKIN :D Ei voi mitään, äitin geenit on mitä on :)

   Poista
 5. Ihanat vaatteet :) Pitkä poika. Meillä kotimittauksella poika viikonloppuna 84,9cm :D ikää 1v ja vajaa 9kk päälle. Eli taitaa jäädä se neuvolan ennuste 2v pituudesta voimaan (max 86-87)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Nollakäyrällä se oli aika tasan pituuden puolesta, että ei kai se sitten kovin pitkä ole? Pisin kyllä meidän lapsukaisista tässä iässä (nuo vanhemmat oli varmaan 5cm lyhyempiä, Herra Vihreä ehkä sentin).

   Poista
 6. Onpas siellä tyylikäs nuori herra =) Herra Keltainenhan on aika pitkä poika! Aika samanpituinen ja painoinen kuin Eppu tuossa iässä =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos =) Vähän jäi tuo huivi aika isoksi, pitää vähän katsoa tuota sitomista tarkemmin...
   Tosiaan nollakäyrällä oli pituus, ja jos yhtään menee niinkuin muilla, niin kyllä tuo kasvu tuosta läsähtää.. eiköhän se tämäkin päädy sinne kirppu-sarjaan :D

   Poista
 7. Ihanat vaatteet! niin tyylikäs pikku-mies :) aika samankokoinen on Kuutti. Myö käytiin varmaan kuukausi sitten neuvolassa, 1,5v, vaikka ikää jo ihan pian 2v mutta täällä ei vaan saa lääkärineuvola-aikoja ajallaan...Niin, pituutta oli 89cm ja painoa tais olla 12,4kg. Ihan hyvin tuo paino oli noussut kun helmikuussa laihtui kilon viikossa! oli aika kipeänä ja sairaalassa oltiin :( mutta hyvin on sen jälkeen ruoka maistunut :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Kiitos!
   Heh, vähän heittää teillä neuvola-ajat :D Onko 2v neuvola sitten heti kohta perään? Voi kamala mikä tauti teillä on ollut! Onneksi on toipunut hyvin!!!

   Poista
  2. 2v neuvola on kesäkuun alussa (kuutti täyttää 2v toukokuun alussa). Kuutti on sairastanut koko talven, hänellä on infektioastma :( sairaalaelämää ollaan vietelty monen monet kerrat :( nyt toivon kovasti että tämän talven flunssat on ohi ja kesää kohti mennään terveenä.

   Poista
  3. No onhan siinä sitten joku kuukausi väliä :D
   Voi pientä :( Nuo hengitykseen liittyvät jutut on ihan kauheita vanhemmalle kattoa vierestä! Minua vähän kauhistutti jo sekin, kun oli kurkunpääntulehdus ja hengitys hieman raskasta! Toivottavasti saatte nyt olla terveenä pidemmän pätkän!!!

   Poista
 8. Moikka,
  menikö se polly haalari huutiksessa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heip, ei menny. Vain sulle, my dear, 95e postikuluineen, ota tai jätä. Sit laitan sen huutikseen osta heti 90 e (+pk) ja auki syksyyn asti. Jos ei siihen mennessä ole mennyt, niin sitten voin laskea hintaa :D

   Poista
  2. Laitan sähköpostia sulle :)

   Poista
 9. Todella ihanat ulkovaatteet pienellä herra keltaisella. Niin pirteät & tyylikkäät :-) Kiva toi tähti pipo!

  VastaaPoista

Sana tai pari tai monta - kovasti ilahtuisin kommentista!