maanantai 28. toukokuuta 2012

Kameleontit alessa

Tuli surffailtua Kameleont designin nettiputiikkiin, tänne, ja mitä sieltä löytyikään? No halvalla ihan vaikka mitä ihanaa!


Collegehousut oranssit ja punaiset 15e! Tätä mallia katselin suomalaisissa putiikeissa kun tulivat, mutta kunnon alessa ne ei koskaan olleet, no nyt olis! Ovh kait jotain 36 e. Muita värejä oli sitten 22 e ja risat.


Olen tainnut ennenkin mainostaa, että Kameleontin velourit on meidän luottovelourit :) Nyt oli joku väri 15 e, ja loput 18 ja risat. Ovh näytti olevan 31 ja risat. Värejä oli ainakin punainen, musta, ruskea, ruohon vihreä, oliivi, violetti, sininen, turkoosi ja sitten kuosillisia.

Nämä farkut on tosi mageet, vähän niin kuin Nova starit, mutta näissä on tähti :D Alehinta 31 ja risat (ovh 43 ja risat).Paljon paitoja 15 e, mm. tämä ajoneuvokuosi, jota meilläkin on ollut/on vieläkin eri väreissä. Jotain kuoseja oli halvemmallakin 11 e->.

Special edition mallistoa myös ale-hintaan, nämäkin t-paidat 15 e. (eivät ole noin lyhyitä, kuvat on katki! minun toimestani) Minähän en ole sinisen ystävä, mutta tuo norsu-kuosi on minusta aivan hurmaava! Kokoja vaan ei tainnut juuri olla. Sitä oli muuten pinkkinäkin!Collegehaalarit 31 e, ovh 50e. Väreinä punainen, farkku ja turkoosi.

Latasin jo vaikka mitä ostoskoriin, ja postikuluiksi antoi 12 e ja risat. Odottelen tässä että sisareni pääsisi langan päähän, josko saatais kimppatilausta :D Älkää nyt putsatko koko putiikkia sillä aikaa! :D

Niin ja mitoituksesta voin sen verran vinkata, jos merkki ei ole tuttu, että housut on hoikalle loistavat! Pituutta on reilusti, ja voi valita koon lapsen pituuden mukaan. Esim. noin 90-senttisellä Herra Keltaisella on 92 kokoisia Kameleontin housuja, ja niissä on vielä reilusti kasvunvaraa. Paidoissa samoin, hihoissa on mittaa. T-paidoissa malli on vähän slimmi, eli voi ottaa isompaa kokoa, jos ei halua niin tyköistuvaa.


Terkuin
MiimaMinusta aika herkullinen kangas muuten uutuuksissa - aika ihana t-paita tulisi tuosta kesäksi :) Ja se ei sit ollut missään alessa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sana tai pari tai monta - kovasti ilahtuisin kommentista!