torstai 31. toukokuuta 2012

Metsola alettaa


Metsolassa on nyt näköjään kaikki Metsolan vaatteet -20%, ja noi bodyt puoleen hintaan! Ollapa vauveli, niin lähtis bodyja halvalla :D MUOKS! No nyt selvisi, miksi bodyt on niin halvalla - Metsolan facessa sanotaan että "kakkoslaadun kaverit" eli eivät sitten ole ihan priimaa :/

Kuka arvaa mikä vaate kilahti ostoskoriin pikavauhtia? Vähän meinas ottaa päähän, kun ensialkuun kaikki muut oli alessa (jo neljän jälkeen, jolloin sivut sitten jumahti), mutta tää yks ei!!! No alennettiinhan sekin viimein, niin sain sen napsaistua tulemaan!

Onko teillä jotain sellaista pakko saada -juttua, että 20% alennus riittää?


Terkuin
Miima

14 kommenttia:

 1. Oli pakko itekkin sortua vaikka mekkoja on niin paljon, ettei henkarit enää riitä. :D Mutta meille piti tilata se pinkki daisy mekko, josta haaveilin jo silloin kun ne ilmestyivät, mutta hinta oli liian kova, joten nyt oli pakko tilata tuo. :) Pitää varmaan oikeesti myydä nyt jotain poiskin tuolta mekkokaapista kun niitä on nyt aivan liian yli tarpeen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kai tyttölapsella voi olla liikaa mekkoja ;) Se onkin aika ihana se Daisy!

   Poista
 2. Ei tämmöisiä ole lupa tänne laittaa heikon ihmisen kiusaksi ;-) Tilasitko tytöllesi mitään?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih :) En tilannut kuin sen yhden paidan ja Villervallan lierihatun! Metsola ei ole ihan Pinkin tyyliä.

   Poista
 3. En käy edes katsomassa ;D. Mutta joo, teille tulee se kelta-valkoraitapaita. Ei tarttenu kyllä arvata ;).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa! Joko muuten hankit sen helistin-haalarin - eikös se ollut sulla kiikarissa?
   Ja juu, helppo oli, sehän se piti heti klikata tulemaan :D

   Poista
  2. No kun ei ole sattunut kohdalle tarpeeksi isossa koossa :/. Ja mä vähän olen miettinyt että josko kyttäänkin sitä kangasta :D. Kun eihän kannata ostaa valmiina sitä minkä voi tehdä itte?

   Mä olen kohta kangasteollisuuden unelma ja lastenvaateteollisuuden vihollinen kun ostan vaan kankaita enkä valmiita vaatteita :D.

   Ei vaan, siis toki mielelläni huolisin helistinhaalarin ihan valmiinakin... t: nimimerkki "noin sata projektia palasina"

   Poista
  3. Mistähän mä luin, oliko joku kommentti tai siis siihen vastaus Metsolalta, että uutuuskankaita tulee kankaina myyntiin jos jää tuotannosta yli. Eli ei visiin ole takuuvarmaa :/ Mutta toivottavasti saat joko haalarit tai kankaan!!!

   Poista
 4. Oon käynyt kuolaamassa sitä Pinkkiä Daisy -mekkoa monen monta kertaa, mutta mä en suoraan sanottuna tiedä, tulisiko sitä pidettyä. Mekkoja ja tunikoita alkaa olla jo aika paljon kaapit väärällään. Toisena ihailen keltaista bambi -mekkoa, mutta sitten menisi taas asusteetkin ostoon. Nukun huomiseen ja katson sitten, onko järkevää. -20% on jo ihan ok ale, mutta -25% olisi jo paljon parempi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saahan niitä mekkoja ollakin ;) Joo, 20% on ihan hyvä, jos on sellaisia mitkä on ihan pakko saada - muista kivoista jutuista toivoisi sitten jo enemmän alea!

   Poista
  2. Yön yli nukkuminen auttoi asiaa sen verran, että meille on nyt tulossa pinkki Daisy :D Bambista ei ollut kokoja jäljellä ja tyttö valkkasi sitten ihan itse kaikista vaihtoehdoista tuon Daisyn. Hihi!

   Poista
  3. Hih :) Niitähän oli nyt muuten kahden värisillä kukilla, hauskoja molemmat!

   Poista
 5. Onkohan nuo samat alet myös livekaupassa. Mun pitäisi huomenna hakea (vihdoinkin) omat aurinkolasit optikolta ja Metsolan uusi kauppa on ihan vieressä...;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sittenhän meet live-ostoksille ;) Luulisi olevan putiikissa myös alet!

   Poista

Sana tai pari tai monta - kovasti ilahtuisin kommentista!