maanantai 11. kesäkuuta 2012

Intersportin kantisale ja kysymys kengistä

 Intersportista tipahtaa kanta-asiakkaille aina jonkun kerran vuodessa sellainen 30% alelappu, joka koskee myös jo alennettuja tuotteita.

Neiti Pinkin viime kesän Crocsit alkaa olla niin nippanappa, että nämä Shayna mallin sandaalit voisi kotiuttaa. Ne on nyt tarjouksessa 24,90 e, ja siitä -30% on oikein kiva hinta :D Sopii vain toivoa, että kokoja löytyisi...


Nämä Fireflyn kengät on tarjouksessa 19,90 e. Vähän ajattelin, että käviskö nämä Ihan-samalle rentoon juhlamenoon - mitä olette mieltä? Koska ihan tasan en sille mitään mustia nahkakenkiä yksien juhlien takia hanki... Nuo kävisi sitten vapaa-ajan kengiksi muutenkin.

Joko te olette Intersportin kanta-asiakkaita?

Terkuin
Miima

6 kommenttia:

 1. Mulle tipahti kans tänään sähkikseen Intersportin alekuponki. Voi kyllä olla, että käyttämättä jää tässä kohtaa. Mitään "pakkosaada" hankintaa, kun ei ainakaan ole mielessä.

  Kyllä nuo Fireflyn kengät ilman muuta rentoon juhlameininkiin sopivat. Paljonhan Ihan-saman -ikäiset juhlivat nykyään lenkkareissakin ja ovathan nuo nyt astetta siistimmät vähintään. Eipä sitä tosiaan kannata mitään kalliita nahkakenkiä kertakäyttöisiksi ostaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mä vähän vierastan lenkkareissa juhlintaa, mutta toisaalta kyllä vierastan myöskin kaikenmaailman lakeerikenkiä... ;) Yhdet mustat juhlakengät kerran hankittiin Ihan-samalle, ja tasan yhden kerran niitä tuli käytettyä, kun sitten oli jo pienet. Ja silloin päätin, että ei enää sitä lajia! Olen katsellut Vanseja ja tällaisia, mutta nuohan on ihan saman tyyliset ja huomattavasti edukkaammat ;)

   Poista
 2. Mä en edes tiennyt että sielläkin on kantisohjelma, pitääkin liittyä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kovin usein ne ei noilla alelappusilla muista, mutta onhan tuo kuitenkin aika hyvä ale, kun koskee myös jo alennettuja tuotteita :)

   Poista
 3. Mun mielestä noi on just hienot kengät! Toki kelpaavat rentoon juhlamenoon =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkään kanssa, että sopisivat tosi kivasti niitten valkoisten chinosien kanssa :) Mutta piti vaan tulla kysymään, että onko ne jonkun mielestä ihan lenkkarit ;)

   Poista

Sana tai pari tai monta - kovasti ilahtuisin kommentista!