keskiviikko 6. kesäkuuta 2012

Kasvuvaralla...

Postisetä kiikutti ystävällisesti postit kotiovelle, kun ei viitsinyt survoa pakettia laatikkoon. Tuo on niin kiva posteljooni  - joku pöllömpi olisi joko survonut sen paketin lootaan, tai jättänyt vaan lapun, että käypäs hakemassa postista... Monesti se lykkää tavankin postit kouraan, jos satutaan pihalla olemaan :)

Niin siis mitä pakettia? No nyt saapui se Kameleontin tilaus, mitä viime viikolla pähkäilin :)
Nämä collegehousut ihastuttivat jo ruudulla, mutta vielä kivemmat ne on livenä! Tykkään kovasti noista taskuista edessä ja takana - antavat vähän ilmettä! Samoin tykkään korkeasta vyötäröresorista. College on sellaista melko ohkaista ja pehmeää - aika näyttää miten kestää pesua ja käyttöä! Malli on samaa vyötäröltä kapeaa, kuin veloureissakin, mutta tuo resori joustaa kyllä enemmän kuin velourien vyötärö. Nyt vähän harmittaa, etten ottanut näitä punaisenakin 15 e alehintaan...Herra Vihreälle vihreät velourit 110, oranssit colleget 110 ja kirahvi t-paita 116. Vihreä on kirkkaampi, en vaan taas kykene saamaan oikeita värejä esille, kun on niin harmaa päivä :/Herra Keltaiselle punaiset ja mustat velourit 98, oranssit colleget 98 ja sieni t-paita 98. Niin, mistä näitä t-paitoja nyt koko ajan puskee, kun olen jo monta kertaa julistanut niitä olevan riittävästi?! Outoa...Tässä hieman kokovertailua. Päällä Kameleontin velourit kokoa 92, jotka nyt on Herra Keltaisella käytössä. Välissä nuo oranssit colleget 98 ja alla mustat velourit 98. Eli colleget on lahkeeltaan hieman lyhyemmät kuin velourit, mutta toisaalta vyötäröstä tulee lisää pituutta - olisiko ajateltu, että ne saa bägittää sitten enemmän?

Mitoitushan näissä housuissa on reilua, nuokin 92 velourit pussittaa vielä ihan reilusti pitkäjalkaisella n. 90-senttisellä. Mutta kuten ekoista kuvista näkyy, pystyy noita collareita kuitenkin jo pitämään, koska lahkeiden resorit on sen verran napakat ja korkeat, että ne pitää lahkeet irti maasta. Mutta ehkä kuitenkin säästän niitä vielä vähän... Hmm, tai toisaalta ne olis kyllä mukavan ohkaiset kesähousut :D110 velourit on varsin reilut, mutta pidettävät 101-senttisellä Herra Vihreällä. Menevät vielä vuoden (tai kaksi, hänen kasvuvauhdillaan) :D Paita sitten... Ihan käytettävältähän se näyttää, kun on housun sisällä... mutta ihan mekko housun päällä :D No tän ostinkin ensi kesälle, kun ei pienempiä ollut, ja kuitenkin tykkäsin tuosta eikä maksanut kun jotain 12 e :D Menee muuten mooonta vuotta ;D (mutta ei ehkä vielä tänä kesänä)

Nyt ei kyllä housuja ainakaan ihan heti tarvita...

Onkos teillä Kameleonteja, ja mitä olette tykänneet? Meillä nuo velourit on ihan luottohousuja (joo, toistan itseäni, mutta jos joku ei vaikka vielä tiennyt ;)), paidoissa sitten taas osasta kuoseista tykkään ihan pipona, ja osasta en sitten yhtään! Trikoon laatu on myös ollut meidän otannalla vaihtelevaa, ihan huipusta ei-niin-hyvään. Velour siis ihan loistavaa laadultaan! Collegea lähdetään nyt innolla testaamaan :D


Terkuin
Miima

2 kommenttia:

 1. Ja taas on ihanan värikästä teillä :)
  Meillä ei ole ollut kameleontia, koska ne on aina jotenkin melkein mut ei ihan tarpeeksi kivoja.
  Nuo oranssit ja punaiset housut on kyllä kiiiivat ...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kuinkas muuten ;D
   Viime vuosina on kuosit olleet vähän off mullekin, mutta nuo velourit on vuodesta toiseen kivoja ja värikkäitä :) Nyt on muuten viime aikoina ollut Suomen puolella tarjontakin heikkoa, että pitää varmaan tarkemmin seurata tuota Ruotsin putiikkia - nytkin siellä oli vaikka mitä kuoseja, mitä ei ole Suomessa ollut ollenkaan saatavilla!

   Poista

Sana tai pari tai monta - kovasti ilahtuisin kommentista!