perjantai 15. kesäkuuta 2012

Pompeista pikaisesti


Tässä meidän PompdeLux kasaa! Pinkki kävi kotona repimässä paketit auki, ihasteli ja huokaili (varsinkin tylliä, vähän piti pyörähdelläkin), kiskoi yhden mekon päälleen ja lähti kaverille. Että sovituksia saatte odotella hetken ;) Näistä tuleekin tosi kivoja yhdistelmiä!

Niin kiinnostaako sovittelu, vai riittääkö tämä?

Terkuin
Miima

16 kommenttia:

 1. No ei tietenkään riitä pelkästään tälläinen tiivistetty kuvanen! *Puust* heti vain enemmän esittelyä paketin sisällöstä. Täällä vielä odotellaan omaamme... -Tiina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kun mä aattelin, että jos ei kaikkia kiinnosta, kun ehkä meillä pääpaino on kuitenkin siinä värikkäässä (poikien) vaatteessa :D

   Poista
 2. No ei todellakaan tämä riitä vaan sovitusta, sovitusta!! Ihana kasa! Täällä yksi, jota nyt sitten harmittaa, että tuli tilattua varovaisesti... vaikka kyllä varoitit näiden ihanuudesta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää koittaa saada Pinkkiä innostumaan sovitteluun :) Mä olen tyytyväinen, että otin koko kasan - osassa on sitten kasvun varaakin reilusti ;)

   Poista
 3. Pelkälle Pinkille koko kasa? :O Ja riittää, ei tartte sovitella... eiku... siis ei riitä ;).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On siinä kahdet poikien shortsit joukossa ;)

   Poista
 4. No tietenkin kiinnostaa sovituskuvat, jos vaan saat kiireisen mallin kiinni :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on nyt vähän ollut koko ajan menossa, kun naapuriin muutti saman ikäinen tyttö, joka tulee syksyllä samalle luokalle :) Hyvin tuntuu jutut menevän yhteen, ja on sitten tutustuttanut häntä muihin kavereihinsa :)

   Poista
 5. Kiinnostaa sovittelu! Mä taidan tosiaankin tykätä kaikesta, koska tääki kasa näyttää aikas ihanalle. varsinkin tylli!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii, se on vaarallista (kukkarolle), jos tykkää kaikesta ;) Toi tylli on vielä kauniimpi kuin meidän aikaisemmat Pompin tylli(mekot)!

   Poista
 6. Mää käyn vaan ihastelemassa muiden Pomppivia kasoja - tääkin näyttää jo näin niin ihanalta - mää missasin koko alen : /

  VastaaPoista
 7. Niin ja ei riitä haluaa nähdä enemmän : ) ( ihan vaan kiduttaakseni itseäni)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiköhän me jossain vaiheessa saada niitä päällekin mallailtua ;)

   Poista
 8. Samanlaisia ihanuuksia näkyy teidän pinossa kuin meidän kaapissa ;-)
  Nyt harmittaa, etten tilannut tuota Norma toppia myös kermanvärisenä. Se on tosi kaunis...ja tuo kermanvärinen tylli <3 Tuon värinen meiltä vielä puuttuukin :-D Mielelläni näkisin sovituskuvia ja kerro myös mitä kokoa ostit (ja lasten pituus.) Mun pitää opetella näitä myymään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me tuossa läiskittiin kuvia, toivottavasti eivät kaikki ole ihan luokattomia... eli postausta tulossa :D

   Poista

Sana tai pari tai monta - kovasti ilahtuisin kommentista!