tiistai 5. kesäkuuta 2012

Sampsukat ja voittajan etsintäkuulutus!


Tänään tuli Sampsukalta tilaamani t-paidat Herra Keltaiselle! Noi kuosit on kyllä aivan ihanat! Ja kuten kuvasta näkyy, valkoiset kantit tuli molempiin paitoihin - on se vaan raikkaampi noin. Kanttien värin voi muuten itse päättää, ja kertoa lisätieto-laatikossa, vaikka joku väri olisikin oletuksena annettu :)Otin kokoa 100 n. 90-senttiselle, ja minusta on hyvä näin. Ehkä menee ensi kesänäkin? Ite en tykkää, jos paita on kovin lyhyt, mutta ei se tietty mekkokaan tarvitse olla - tällainen on hyvä!

Työn jälki on oikein siisti, joten voin suositella kyllä!Tämä Punahilkka-kuosi nyt livenä kolahti vieläkin enemmän kuin ruudulla :D

Sitten huhuilisin vielä lahjakortin voittajaa - AnnaT otahan yhteyttä!!!


Terkuin
Miima

11 kommenttia:

 1. Tuo punahilkka-kuosi on tosi söpö! =)

  VastaaPoista
 2. Kiitti :) Yleensä en tykkää ihmis-hahmoista vaatteissa, mutta näissä nyt on molemmissa :O

  VastaaPoista
 3. Ei ne kyllä näytä yhtään isoilta :O. Siis päällä! Paljon leveämmiltä näyttävät erikseen kuvattuna. Luulisin että menevät silti ensi kesänäkin vielä (jos vain valkoiset kantit selviävät tästä ekasta kesästä *virn*).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, siis en tarkoittanutkaan sanoa, että olisivat isoja! (muuten noi lököhousut ehkä vähän hämää myös, kyllä ne tulee pepun päälle) Samoja pituuksia kuin nuo 98 paidat mitä on käytössä, ja oletan että mahtuvat seuraavan vuoden :D

   Ja on muuten tosi, että näyttävät leveämmiltä tuossa lattialla :O

   Poista
  2. Siismtäh? Miima tässä hei - miksi tuli anona toi kommentti????

   Poista
  3. Mä jo vähän ihmettelin että mikä anonyymi tuossa rupeaa päätänsä aukomaan :D. Mutta se olitkin vaan sää, selkishän se :D. En mä luullutkaan että sä olisit halunnut sanoa että ovat isoja mutta kun mä ajattelin että olisivat voineet olla :D.

   Sä varmaan alitajuntaisesti halusit pysyä anonyyminä :D.

   Poista
  4. Se taisi jäädä siitä, kun kokeilin kirjautumattomana tuleeko kommentit läpi anonyymeiltä, kun yksi lukija ei saa kommentteja läpi :( Yleensähän se kyllä tarjoaa sen oman profiilin automaattisesti siihen kun on kirjautunut, mutta ei vissiin pysynyt mun perässä :D

   Poista
 4. Hienot paidat! Ja wow -kiitos, huomasin vasta tuon arvontavoiton ja laitoin meiliä juuri, kiitos suuresti ja aurinkoisia kesäpäiviä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja paljon onnea, lahjakortti lähetetty :)

   Poista
 5. No nyt tuo punahilkkakuosi näyttää entistäkin ihanemmalle !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikö :D Tuota kesäiloa mä lähin hankkimaan, ja tuo punahilkka tuli vähän niin kun ylimääräisenä, ja nyt sitten tykkäänkin siitä enemmän!

   Poista

Sana tai pari tai monta - kovasti ilahtuisin kommentista!