keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

TSI Lifefactoryn lisätuunaus

Koskapa kerran avattua pilttipurkin kantta on (varsinkin lapsen itse) hankala saada tiiviisti kiinni, niin aloin etsimään muuta korkkiratkaisua meidän tee-se-itse Lifefactoryn korvikkeille. Toisaalta myös pilttipurkin kannessahan on sitä sellaista muovia, mihin tarttuu hajut ja maut, joten silläkin halusin katsastaa muuta ratkaisua.
Tällaisia AddBaby kansia löytyi sitten MiniQsta, ja ajattelin investoida 2 e kpl noihin korkkeihin :O Siitäkin huolimatta säästö on melkoinen aitoon Lifefactoryyn verrattuna ;) Korkit käy kaikkiin yleisiin lastenruokapurkkeihin, ja se vaan painetaan napakasti kiinni.
Nyt kun vielä palaisi se kesä meille, niin pääsisivät käyttöönkin (aamusella ulkoilimme 10 asteen kirpakan tuulisessa säässä, hyi että)!


Terkuin
Miima

14 kommenttia:

 1. Ehkä hienoimmat pullot ikinä! Loistokeksintö tuo kansi! Mulla olis lankaa ja pilttipurkkeja ja yks tuollainen punainen kansikin jossain (en kyllä muista onko saman merkkinen). Että tuumasta toimeen, vai?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kiitos :) Kuule siitä vaan tuunaamaan teillekin putelia!! ;)

   Poista
  2. Jep. Ensin tarvii vaan opettaa tuo lapsi juomaan tuollaisesta suusta, se ei oikein ole vielä oppinut mukiyhteensopivaksi ;).

   Poista
  3. Hmm... mistäs löytyis nokkakorkki :D Mutta siitä vaan treenaamaan - kyllähän se kesä kuivaa ;)

   Poista
  4. Juu ja kyllä se kovasti treenaakin :D. Nyt juuri ei meillä ainakaan tuo kesä kyllä kuivaa, mulla on viltti nyt viidettä päivää ulkona "kuivumassa", ei oikein tunnu tulosta tulevan :D.

   Poista
  5. Niin juu ei kyllä tällä hetkellä ole kovin kesäiset fiilikset... mutta SITKU se kesä taas koittaisi ;)

   Poista
 2. Tulen uudemman kerran kehumaan että tää on kyllä tosi hyvä idea! =)

  VastaaPoista
 3. Wautsi Wau! Life Factoryn pullot on tosi kivoja, mutta mielestäni sika-hintaisia. Mainio keksintö noi pilttipurkit ja noi korkit on tosi kivoja! Keksitkö vielä jotain ei-käsityöläiselle sopivaa suojaa noihin purkkeihin...? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Juurikin sen hinnan takia piti alkaa soveltamaan - 4 Lifefactorya tekee aikas monta rahaa... No nyt pistit pahan :D Aaltopahvi muokkautuisi hyvin, mutta ei kestä märkää (luultavasti vesipullosta kuitenkin lapsen käytössä hölskyilee...). Miten olis kuplamuovi? :D Sehän on hauskan näköistä! Sitä voisi tuunata kiinni vaikka niillä kuuluisilla teipeillä, mitkä nyt tuntuu olevan in ;)

   Poista
 4. Hyvä tuote! Pilttipurkkien kannet ovat tosiaan ärsyttäviä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, jengat ei osu koskaan kunnolla kun kerran on avannut... eli hyvä löytö oli tämä :)

   Poista
 5. Tuohan on ihan loistava oivallus. Kannethan sopivat tuunaustyyliin kuin nenä päähän! Hitsi, että olet kekseliäs :)

  VastaaPoista

Sana tai pari tai monta - kovasti ilahtuisin kommentista!