maanantai 16. heinäkuuta 2012

Ksylitolia tarjouksessa

Ksylitolikaupassa on nyt Läkerol Dents Strawberry cream ksylitolipastillit 10e 24 rasian laatikko (ovh 25e). Me on tuolta tilattu aina noita poistuvia tuotteita halvalla - tulee iso säästö tämänkin kokoisen perheen ksylitolilaskuun :)

Käytetäänkö teillä ksylitolituotteita? Pastilleja vai purkkaa?


Terkuin
Miima

12 kommenttia:

 1. Kiitos vinkistä! Laitoin heti tilauksen menemään...

  VastaaPoista
 2. Pastilleja ja purkkaa molempia menee vaihtelevasti, onneksi pojat muistavat jo itse ottaa ruoan päälle ja ovat asiasta aika tarkkoja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin pojat muistaa kyllä vaatia tai ottaa pastillia, mutta Pinkki ei ota jos en muistuta, ja monestihan en muista muistuttaa tai ole siinä muistuttamassa :/

   Poista
 3. kumpiakin. Mulla tulee paha olo purkasta, joten syön pastilleja ja muut syö purkkaa :) Mun kulutus on kuitenkin niin vähäistä, että taitaa olla mun turha tilata tuolta... paljonko postikulut muuten on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on vähän sama, en voi syödä mitään "sinistä" purkkaa enkä pastilliakaan - tulee jotenkin huono olo.

   Jos tilaa kolme laatikkoa, niin toimitus ilmainen, 1-2 pakkaukselle taisi olla 8 e postikulut. Eli kannattaa kimppatilata ;)

   Poista
 4. Ksylitolia kuluu kyllä. Sehän on terveellistä. Tuo mansikkapastilli o mun suosikki ja tyttökin tykkää siitä. Miksi ihmeessä se poistuu valikoimista??? Olihan sitä pakko nyt sitten käydä hamsteroimassa talteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se maku varmastikaan poistu vaan tuo pakkauskoko, luulisin? Eikös siellä niitä isompia rasioita ollut ihan normihinnalla mansikkaakin? Olisko nuo pienemmät rasiat menossa vähitellen kaikki - pitää käydä aina välillä katsomassa, jos muitakin makuja tulee poistoihin ;)

   Poista
  2. No toivottavasti ei poistu kokonaan. Huh, että jo säikähdin.

   Poista
  3. Piti ihan käydä vielä katsomassa - kyllä sitä mansikkaa oli isoissa rasioissa :) Luultavasti se on aika suosittu maku, joten tuskin lopettavat. Mun suosikkihan loppui, eucalyptus :( Se oli niin mukava raikastus ruokailun päälle - suurin osa näistä muista on liian makeita mulle :/

   Poista
  4. Kiitos vinkistä! piti käydä heti laittaan tilaus sisään =) vinkkailehan taas jos huomaat että muitakin makuja tulee aleen.

   heitsu81

   Poista
  5. Kiva että sielläkin oli vinkistä hyötyä :) Ja pitää vinkata taas jos tulee uusia makuja poistoon (jos muistan käydä katsomassa)!

   Poista

Sana tai pari tai monta - kovasti ilahtuisin kommentista!