tiistai 10. heinäkuuta 2012

Kuralätäköissä


Loiskin loiskin kuralätäköissä
 

kumisaappaat kurahousut sadetakki päällä
keitän kuravelliä sakeata velliä

 
paistan maistan hiekkakakun makean
hiekkakakun päälle kaadan kuravellin sakeanTerkuin
Miima12 kommenttia:

 1. Eilen meilläkin oli uimakoulussa niin märkää (muuallakin kuin järvessä) että ilta vierähtikin sitten sadeasuja etsiessä netistä. Nuorimmalle löytyikin Mololta sadevaatteet, onkohan kellään niistä kokemuksia? Tulevalle eskarilaiselle pitäisi vielä löytää, vinkkejä otetaan vastaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on nyt useampi vuosi mennyt Ticketin rubbereilla, fleecevuoratuissa on merkit vaihdelleet enemmän. Molon keltainen kura-asu on kyllä aikas ihana, olen sitä katsellut monta kertaa, mutta kokemusta siis ei löydy. Vihreelle pitäisi ostaa seuraavaa kokoa, ehkä syksyn vielä just menee tämän hetkinen, mutta ei sen pitempään millään. Että sopivaa (mielellään super-)alea metsästän :)

   Poista
 2. Juu sellainen superale kelpaisi tännekin ;) Ticketiltä yritin etsiä mutta tosi vähän oli tarjolla tai sitten ei löytynyt kokoa tai väriyhdistelmä oli äipän silmään liian räikeä, hih, mietin että jos mies huomaisi lapselta puuttuvan sadevaatteet se marssisi lähi Prismaan ja ostaisi Rukan sinisen setin, mutta äiti viettää tunteja koneella etsien sopivaa värien ja ominaisuuksien puolesta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se menee - mutta mieluummin käytän useamman tunnin surffailuun löytääkseni mieleisen puvun, kuin katselen aika pirun monta tuntia (puvun käyttöiän) epämieluista pukua ;) Oon ennenkin sanonut, että jos lapset olis hoidossa, niin tuskin niillä vaatteilla olisi niin suurta väliä kuin nyt, kun joudun katselemaan niitä vaatteita joka päivä ;)

   Poista
  2. Tuo on kyllä niin totta, enpä vain ollut tullut ajatelleeksi. Välillä sitä vain kokee syyllisyyttä kun "tuhlaa" aikaa vaatteiden etsimiseen, kun helpommallakin voisi päästä.

   Poista
  3. Niin, onhan se joskus melkoista surffailua kyllä... Mutta ite olen tämän oppinut kantapään kautta, kun on tullut hankittua jotain ei-niin-mieluista. Se on sitten harmittanut oikeesti joka kerta ulkoillessa :/ Joku vois sanoa, että pienet on murheet, mutta omatpahan ovat ;)

   Poista
 3. Hihhih: sillä välin toisaalla on tää vastuuton äiti katsonut helpoimmaksi päästää nuo riiviöt alasti sateeseen ja sadevesiastioihin lillumaan. Sieltä sitten lämpimään kylpyyn sisälle, ruokapöytään, suihkuun ja taas ulos kuraveteen. Hyvin on uitettu mukulat! :D (flunssaa ja matoja ootellessa)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hui kamala - täällä oli 14 astetta lämmintä aamulla kun ulkoiltiin... ei ihan alasti kiinnostanut tod lähteä, ja vilu tuli vaikka oli fleecepaita sadetakin alla, hrrr!!!!

   Poista
  2. täällä on ollut paljon lämpöisempää: n. 20c ja tosi hiostavaa, välillä ukkosta. taas on ihan eri olosuhteet meillä!

   Poista
  3. Täälläkin oli vielä eilen samanlaista, lämmintä ja hiostavaa, mutta tänään tosiaan ei!

   Poista
 4. :D Ja tosi hienot sadevaatteet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Kiitosta vaan, on vaan taineet vilahdella jo useaankin otteeseen, mutta minkäs teet ;) Nyt täällä jo ilta-aurinkokin pilkahtelee!

   Poista

Sana tai pari tai monta - kovasti ilahtuisin kommentista!