torstai 5. heinäkuuta 2012

Rannalla

Eilen oli upea päivä, ja mekin käytiin eka kertaa tälle kesälle oikein uimarannalla. Niin tai siis minä kävin kolmen vanhimman kanssa.Minua aina ilahduttaa, että 11-vuotiaskin vielä leikkii, eikä esitä jotain pikkukovista <3 Tässä rakenteilla rantakaupunki, joka joutui useamman kerran tsunamin kohteeksi!Herra Vihreä arasteli kylmää vettä, mutta kahlasi lopulta polven syvyyteen. Itse en vettä edes kokeillut, mutta lapset oli sen verran kylmiä ryvettyään, että veden on täytynyt olla tosi vilpoisaa :DKaikilla on viime kesän Reima sunproof-paidat. Herra Vihreällä näkyy kuvassa myös sunproof lierihattu. Pinkillä on myös niskasuojallinen sunproof lippis, joka ei tullut kuviin.

Tästä voi vertailla näitä kokoja. Pinkillä ja Vihreällä on molemmilla paita kokoa 116. Ihan-saman paita on kokoa 128. Pinkki ja Ihan-sama ovat reilusti noita kokoja pitempiä (ei nyt ihan 10 cm, mutta sinne päin). Mutta eipä nuo pieniä ole kuitenkaan.

Vihreän paita on noin jättimäinen, koska uv-paita piti saada nopeasti viime kesänä venereissulle, ja laitoin miehen asialle, eikä kokoja ollut pienempiä. Vähän mekkohan se on, mutta meneepä sitten hyvin tuonne kouluikään asti ;)

Rannalla oli kivaa, mutta kotimatkalla ei niinkään... Vihreä skitsahti, kun mentiin kotiin "väärää" reittiä! Ja kun reiteissä ei ollut vaihtoehtoja - oli vaan kotiinpäin tai huitsin-nevadaan... Joten raahasin, kiskoin ja kannoin ulisevaa 4-vuotiasta koko matkan kotiin asti. Olipas se rentouttava kotimatka!


Terkuin
Miima

8 kommenttia:

 1. Oi ihanaa päästä rannalle! Me ollaan kunnostauduttu: kolme järveä kolmella eri paikkakunnalla kolmessa päivässä!
  Hyvä saada taas mitoitusvinkkejä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jopas te ootte rantoja kolunneet :D Mä en ole rantaihminen ollenkaan, enkä koskaan ui. Helteellä siellä on liian kuumaa enkä tykkää olla auringossa liikaa. Eilen oli mukava, kun oli lämmintä (reilu 20), mutta ei kuitenkaan helle, ja tuulahtelikin hieman. Tänään oli pilvisempää, joten voi olla kylmä uida - mutta mä varmaan viihtyisin ihan hyvin :D

   Poista
  2. Voi en mäkään ui. Vesi on ihan liian kylmää ja märkää! Mut nautin poikien ilosta ku ne läträä. Saa kivat kesäfiilikset!
   Ihana muuten toi linnoitusleikki :)

   Poista
  3. Kylmää, märkää ja mun mielestä vielä likaistakin :D En tosiaan muuten edes kävis rannalla, mutta lasten iloa on kiva katsella :) Äitistäkin on hauska katsoa miten se vesi sinne linnoitukseen tunkeutuu :D

   Poista
 2. Kivoja rantakuvia! Ihanaa, kun viimeinkin on lämmintä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllähän tuo vähän enemmän kesälle tuntuu nyt :) Viikonlopuksi luvattu ihan hellettä - mulle riittäisi hyvin se n. 20 astetta... ;)

   Poista
 3. Kivoja kuvia rannalla touhuajista! Pidempään, jos meinaa auringossa oleilla, nuo paidat ovat kyllä varmasti aivan ehdottomat.

  Itse en viihdy auringossa yhtään, kun tulee heti hutera olo. Tyttö ei ole moksiskaan, mutten anna olla auringossa kuin hetken kerrallaan (kun ei ole noin hienoa paitaakaan).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllä noista paidoista on apua, nimenomaan olkapääthän ne on herkimmät korvien ja niskan kanssa.

   Itekin mieluiten hakeudun varjoon tai edes puolivarjoon. Kumma ettei lapset ollenkaan reagoi samalla lailla paahteeseen - se on varmaan se nuoruus :D

   Poista

Sana tai pari tai monta - kovasti ilahtuisin kommentista!