torstai 9. elokuuta 2012

Temppu-terassi

Minähän kaipasin keväällä toimintaa meidän terassille. Kiikut sinne laitettiinkin jo hyvissä ajoin täällä. Ja toinen kiikku oli jonkun aikaa kieputuskiellossa täällä. Nyt taas kiikut on olleet kovassa käytössä niin omien kuin naapurin lastenkin toimesta!

Terassikin muuten käsiteltiin tuollaisella harmahtavalla vaalealla!


Alkuun kiikut oli vaan isompien käytössä, mutta nykyään nuo pienetkin jo uskaultautuvat kyytiin ja haluavat kunnon karuselli-pyöritystä!

Mutta kaivattiinhan terassille vähän muutakin!


Ensin tulivat riipputikkaat, joissa voi roikkua ja kiipeillä ja pyöriä!


Sitten löytyi trapetsi renkailla, jolla voi temppuilla - ja silläkin voi pyöriä kuin väkkärä! Kokeilin muuten itsekin, ja täytyy sanoa, että en kyllä yhtään muista, että lapsena olis ollenkaan sattunut kämmeniin, polvitaipeisiin, reisiin tai mihinkään muihinkaan osiin tällaiset temppuilut... nyt ei tehnyt ollenkaan mieli koittaa kovin montaa kertaa...


Sitten lapset oli isin kanssa löytäneet kaupasta vielä liaanin, joten sekin vielä laitettiin tuonne terassin päähän! Tää muuten tuntui äitin käsissä ja sisäreisissä kaikista karmeimmalta... Lapset kyllä jaksaa noissa kiipeillä ja touhuta, eikä vissiin tunnu missään!

Mitäs muuten luulette - jos 2veellä, 4veellä ja 11veellä on kaikilla valkoiset housut, niin kenen housut sotkuuntuu eniten?


Vastaus on 11veen... on ruoholäntit pepussa, karmeet kurat lahkeessa... nää ei sitten lähteneet puhtaaksi sappisaippualla, vaan odottavat kloriitti-kylpyä, kunhan äiti joskus jaksais-viitsis-kykenis-orientoituis...


Terkuin
Miima

2 kommenttia:

  1. Aivan huippu terassi! Ei voi lapset parempaa toivoa! Kokeilin itsekin taannoin kuperkeikkaa ja se oli aivan kauheeta!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä ne tuossa aika hyvin on viihtyneet :) Mietin joskus, että uskaltaisinko tehdä kärrynpyörän, ja totesin, että en uskalla :D

      Poista

Sana tai pari tai monta - kovasti ilahtuisin kommentista!