maanantai 8. lokakuuta 2012

Loiskis!


Tällaista meillä lauantaina. Vesi, kivet ja kepit. Herra Keltainen istui purossa ja juoksenteli aallokossa - eikä ollut kuiva poika sisälle tullessa...

Terkuin
Miima

Hei! Muistakaa osallistua arvontaan täällä!!!! Sehän päättyy jo huomenna!!!

22 kommenttia:

 1. Teillä on paistanut oikein aurinko! Hienoja kuvia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Se aurinko on aina välillä vähän näyttäytynyt - ei todellakaan ole koko päivää paistanut viime aikoina...

   Poista
 2. Ihania kuvia....voi toi vesi ja ranta...aaah. Onko nuo Crocsin kumpparit muuten hyvät, käytätkö talvellakin...mietin sellaisten hankintaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, oli tosi kaunista tuolla rannassa, kun aurinko paistoi ja ihanat värit :) Crocsit on parhaat kumpparit mitä meillä on ikinä ollut, kevyet ja kestävät! Mutta ei meidän viluvarpaille riitä talvella (kuten ei varsinaiset lämpökumpparitkaan...).

   Poista
 3. Meillä on lutrattu vaan räässä ;). Jepujee, kun kuukauden sisään perheessä on flunssa kertaa kaksi ja välissä mahatauti (ja tämä kaikki tietysti jokaisella jäsenellä) niin voi olla että alkais sairastelukiintiö olla täynnä.

  Ja ne Merrellit eivät saapuneet, eivätkä saavu. Ihan toisaalta tulevat samat kengät mutta mustana (ne toivottavasti pääsevät perille tällä viikolla, ainakin ovat jo matkalla).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kamala mikä tautikierre teillä :( Toivottavasti nyt riittäis pitkäksi aikaa!!!!!

   No olipahan homma Merreleiden kanssa :/ Mutta hyvä että saat ne muualta :)

   Poista
 4. Niin siis piti sanomani että toivottavasti säilyvät lutraamisestaan huolimatta terveinä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. So far so good, oltiin vielä hyvän aikaa ulkonakin sen jälkeen, mutta ei ne kintut onneksi kylmät olleet, vaikka vähän märät olikin ;)

   Poista
 5. Tänään oli kanssa ihana, kaunis aamu <3 vein nuorimmaisen hoitoon ja kyytiä odotellessani ihastelin sumua, värejä ja syksyn tuoksua. Hyvää iltaa sinulle Miima <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä taas oli hyvin sumuinen aamu, aurinko paisteli sitten myöhemmin päivällä - syksyllä auringonpaiste on ihanaa, kun ne värit oikein korostuu <3 Mukavaa iltaa sinnekin :)

   Poista
 6. Että on niin ihana tunnelma kuvissa taas. Aurinko ja ranta, <3. Ihan tarpeeksi Lemminkäinen on! :) mietin kans mistä Veikon polly falskaa ja sen täytyy olla, että lahkeensuur on inan löysät - noin niinkun ylipolven vedessä kahlaukseen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Noi Crocsin saappaat on sen verran kapeat varsiltaan, että sieltä lahkeensuustahan se vesi pääsee, kun oikein istumaan sinne menee... Lämpökumppareiden kanssa on pitävämpi setti, kun on leveämpi varsi ;)

   Poista
  2. sama: Veikon molon kumppareissa kapea varsi. Täytyis kokeilla loskareiden kanssa.

   Poista
  3. Pitää muistaa ainakin ensi kerran kun rantaan mennään, että laittaa ne lämpökumpsut ;D

   Poista
  4. mua niin jäytää pieni epävarmuus niitten mun poikien loskareiden suhteen! Itse tykkäävät, mutta meno näyttää hitusen könkköiseltä. Ja kastuuks varsi helpolla. Toisaalta varmaan ovat lämpöisemmät, kuin lämpökumpparit. Pitäskö olla molemmat? Loskarit JA lämpökumpparit? (Johanneksellahan on)
   Noh, kumpparit ovat joka tapauksessa niin likomärät, että huomenna loskarit saavat tulikasteen -tai mutakasteen. Ojassa on yhä vettä pienten polviin saakka-> sinne.

   Poista
  5. Meillä tuolle pienimmälle varmaan oliskin paremmat ne loskarit, kun ainakin vielä viime vuonna oli kylmävarpainen - ei paljon auttanut lämpökumpparit loskassa... katellaan, olisko se jo kasvanut siitä pois.
   Tuohan siinä on, jos vuorilliset kastuu sisältä, niin kestää kyllä kuivua... Crocsit on siitä hyvät, että ne voi kuivata sisältäkin, mutta tosiaan ei niillä tarkene kun kylmenee.

   Poista
  6. Tänään ulkoiltiin kaksi tuntia, molemmilla loskarit - ojassakin ja jalat olivat kuivat!!! Ehkä ne ovat ihan jees. :) varretkaan eivät olleet siis vettä päästäneet.

   Poista
  7. Hyvä! Pitää munkin muistaa, että jos on "uimista" tiedossa, niin vaihtaa toiset kumpparit :D

   Poista
 7. Ihania nämä rantakuvat <3 Nyt, kun itse asuu betoniviidakossa, niin tulee katsottua ihan eritavalla näitä rantakuvia, ja toivoo, että pääsisi lasten kanssa (helposti ja ilman automatkaa) tuollaisiin paikkoihin..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Niinpä sitä eri asuinpaikoilla on puolensa - ite aina harmittelen, kun täällä ei ole juuri mitään tapahtumia tai aktiviteetteja ;)

   Poista
  2. Juu, no varmasti kyllä totta tuokin. Pääsi kokonaan unohtumaan tuo puoli, kun olit ottanut niin kauniit kuvat :D

   Poista
  3. Hih, ihanasti sanottu, kiitos :D Pitää keskittyä niihin paikkakunnan hyviin puoliin, ettei muista niitä huonoja ;)

   Poista

Sana tai pari tai monta - kovasti ilahtuisin kommentista!