lauantai 13. lokakuuta 2012

Taaperokyltit halvalla

Tilasin Muotokielen Ystävämyynnistä kaksi kettu-taaperokylttiä yhden hinnalla! Nämä on kiva lätkäistä pienten vaatteisiin, jos liikutaan jossain yleisötapahtumissa tai reissussa - kyltistä löytyy äidin puhelinnumero, joten jos lapsi eksyy, niin toivon mukaan "löytäjä" soittaa heti äidille :)

Ystävämyynti-kampanja on voimassa 15.10 saakka täällä.

Terkuin
Miima

8 kommenttia:

 1. Söpöset ketut! :) Tuo tarjous kyllä kannattaa hyödyntää, jos tarve on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, no en tiedä onko mikään suuri tarve... :D Mutta nyt kun sai edullisesti, niin ostin pois just reissuja ajatellen :)

   Poista
 2. Oikeesti noi on hyvät! Poitsu sanoi tänään hiukan hädissään kun mentiin Prismaan: "Hei, meiltä unohtui Taaperokyltit!" :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti on pätevät! Hih, ihana poitsu :D

   Poista
 3. Hei, sama juttu meillä neljävuotias on ihan nolona, jos huomaa, että ollaan ulkona eikä pupulla ole sitä kylttiä kaulassa. Joo siis pehmolelullaan.. Tosin on meillä kyltti neljävuotiaallakin käytössä. Pupulla se tosin on jokapäiväisessä käytössä.

  P.S. Jos saan Miima vinkata Muotokielen Kettukylttiarvonnasta, niin vielä olisi sunnuntaipäivä aikaa osallistua tuolla minun luona, antakee armoo -blogissa. Kiitos ja näkemiin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olenkin siihen jo osallistunut, käykääs muutkin osallistumassa arvontaan!! :)

   Poista
 4. Meijän herkkäsieluinen 4v tyttö sai valtavan itkukohtauksen kun selitin taaperokyltin ideaa, omista vanhemmista eroon joutuminen on liian ahdistava ajatus.
  Nyt liikummekin maailmalla niin että taaperokyltti roikkuu tytössä ja tyttö äidissä. Toimii näinkin ; )
  -Sini-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi toista <3 No mutta tosiaan toimii noinkin :D

   Poista

Sana tai pari tai monta - kovasti ilahtuisin kommentista!