lauantai 24. marraskuuta 2012

Bedit ja Zipit päiväpeitoista jopa -35% alennus!!

Sain mukavan yhteydenoton Beditiltä! Jos saamme yhdessä kerättyä tarpeeksi ison kimppatilauksen, saamme jopa -35% alennuksen Zipit sekä tavallisista päiväpeitoista! Aika hyvä alennus - eikö??


Zipit-päiväpeittohan on tällainen älyttömän kätevä systeemi, jossa koko patja petivaatteineen on tuollaisen pussukan sisällä, jonka päällinen avataan vetoketjulla. Yöksi kansi avataan ja päällinen rullataan jalkopäähän - päivän ajaksi zip vain, kansi kiinni ja petivaatteet piiloon! Kannen saa kokonaan irti, jos vaikka tarvii pestä pelkkä kansi. Tällainen NIIIIIIIN helpottaisi kerrossängyn petaamista!!!!

Beditin valikoimista löytyy tällä hetkellä 10 kuosivaihtoehtoa, ja peittoihin voi tilata myös vaihtopäällisiä, jolloin ilmettä saa helposti muutettua! Zipit-päiväpeittoja saa myös runkopatjoihin, ja lisäksi valikoimasta löytyy tavallisia päiväpeittoja.

Tästä Zipit-päiväpeittoihin
Tästä  Zipit-runkopatjapeittoihin
Tästä tavallisiin päiväpeittoihin

Nyt meillä olisi mahdollisuus saada Bedit ja Zipit päiväpeittoja hyvällä alennuksella! Jos saamme kerättyä vähintään viiden (5) peiton tilauksen, saamme -25% alennusta. Jos saamme tilaukseen yli kymmenen (10) peittoa, aleprosentti nousee -35%!! Tämä tarjous koskee sekä Zipit päiväpeittoja, että tavallisia päiväpeittoja.

Löytyisikö kimppatilauksesta ja alennuksesta kiinnostuneita? Itse osallistun tilaukseen 0-4 Zipit-päiväpeitolla (riippuen ihan siitä saanko ajoissa asumistuki yms päätöksiä, eli toisin sanoen rahaa ;)). Tilaus pitäisi tehdä 6.12 mennessä, jotta ehtii ennen joulua!

Jos haluaisit osallistua kimppatilaukseen ja saada hyvät alennukset, niin ilmoittaudu kommentoimalla ja kerro montako peittoa ottaisit! Jos saamme tarpeeksi porukkaa, niin kerään tilaukset sitten sähköpostilla!

Jakakaa ja levittäkää tätä postausta!!!

HUOMIO! Tilaajat laittakaa sähköpostia variepasuora@gmail.com! -35% alennus toteutuu, postikulut
 ovat 8,50e ja tilauksen voi jo jättää! Annan lisätietoa sähköpostitse :)
Terkuin
Miima

41 kommenttia:

 1. Minä osallistuisin yhdellä Zipit peitolla, haluaisin toisenkin mutta ehkä täytyy toinen jättää myöhäisemmäksi. :) Mutta yhdellä Zipitillä varmasti!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvähyvä! Kerro eteenpäin myöskin - toivottavasti saadaan tilaus kasaan!! :)

   Poista
 2. Minä olen mukana yhdellä, jos aleprossa pienempi, kahdella, jos saadaan toi -35% :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa! Kerro sinäkin eteenpäin, että saataisiin tarvittava määrä tilauksia! :)

   Poista
 3. Mä lähtisin kimpaan mukaan yhdellä mittojen mukaan teetettävällä Zipitillä.

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. Hyvä juttu - toivottasti saadaan kunnon tilaus aikaiseksi! :) Kerro sinäkin eteenpäin!!

   Poista
 5. Minä osallistuisin kahdella zipit-peitolla. Laitan sähköpostitse sinulle tietoni. t:Maarit L-M

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa! Nyt meillä on tuo -25% ainakin varmistettu! Eikä paljoa puutu -35% alestakaan!!!

   Poista
 6. Mua vois mahdollisesti kiinnostaa 1-2 zipit-peittoa. Nuo sivut vaan ei toimi meidän koneella niin en pääse paremmin valikoimaa katsastamaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi harmi jos ei sivut toimi :( Melkein kaikki värivaihtoehdot taitaakin olla noissa mun kuvissa, kokoja löytyy standardikoot ja voi tilata omillakin mitoilla, jos on erikois-kokoisia patjoja. Pääsetkös jostain valikoimaa tarkastelemaan, vai mitenkäs me sulle ne saataisiin esiteltyä?

   Poista
  2. Yritän ruinata josko saisin miehen työkonetta sen verran lainata että pääsisin kokeilemaan toimiiko sillä. Ei viittis ihan sikaa säkissä ostaa vaikka kuinka mahtavasta ideasta onkin kyse :)

   Poista
  3. No totta kai sun pitää päästä ensin katsomaan valikoima ennen kuin voit tilausta ruveta tekemään!! :) Aika jännä ettei sivut toimi, mistäköhän se johtuu?? :O Toivottavasti pääset katsastamaan sivut!!!

   Poista
  4. Pöh eihän täällä takapajulassa miehen langaton yhteys toimi ("yllätys" kun kännykkäkään ei kunnolla kuulu). En sitten tiedä mikä noissa sivuissa sitten mättää, kun kaikki muut tähän asti on kyllä pelittäneet. Eli taitaa täällä sitten kuitenkin jäädä mahtava tarjous väliin.

   Poista
  5. Onpa kyllä harmi! :( Ja todella outoa ettei sivut toimi! Mutta jos nyt vielä jotain kautta pääset joskus vilkaisemaan valikoimaa ja haluat tilata, niin 6.12 mennessä kun laitat minulle sähköpostia, niin voit saada tuon alennuksen!

   Poista
 7. Mikäli tulee -35% alennus, niin kahdella päiväpeitolla ehdottomasti mukana! :) Olen niiiiin kypsynyt kerrossängyn petaamiseen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän tuo nyt taitaa tulla, hieno homma!!! :)

   Poista
 8. Hei mua kiinnostais tulla mukaan sikäli mikäli saadaan tuo -35%, Meille vois siinä tapauksessa tulla 2 zipit peittoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt taitaa olla -35% ale varmistettu! :D

   Poista
 9. YHDELLÄ PEITTEELLÄ MUKANA VARMASTI,EHKÄ KAHDELLAKIN.

  -SIIRI-

  VastaaPoista
 10. Hei.Tilaan 1 parirunkopatja -sängyn peitteen,jos ale 35% terveisin sini

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa - kyllä tuo -35% alennus on nyt jo varmistettu!

   Poista
 11. Nonin eikö ole kiva, kun blogissa tarpeeksi ruinaa ja valittelee köyhyttään niin kappas saakin sitten yhteydenottoa firmoilta. Jotenkin tosi äklöttävää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos mun blogi sua äklöttää, niin ei ehkä kannattaisi lukea? ;) Enkä vielä tiedä voinko osallistua tähän tilaukseen, mutta halusin kuitenkin tarjouksen lukijoilleni tarjota. Mistään en ole mitään kerjännyt, enkä yhteenkään paikkaan ottanut yhteyttä mitään pyytäen. Mutta en nyt lähde kieltäytymäänkään, jos minulle tarjotaan jotain, mistä tykkäisin muutenkin - kieltäytyisitkö itse?

   Poista
  2. Hahaa mikä kommentti! =D Etpä sä mun mielestä kyllä ole "ruinannu ja valitellu köyhyyttä" täällä, mä oon vissii missannu jotai? =D

   Poista
  3. No kiva, ettet ole havainnut ruinaamista ;) Ilmeisesti mitään ei saa ihastella eikä mistään saa sanoa, että on mun kukkarolle kallis?

   Poista
  4. Ja tämähän on loistava tarjous, saadaan muutkin alea! :)

   Poista
  5. No nimenomaan - minusta on ainakin tosi kiva, kun voi lukijoille tarjota jotain kivaa! :)

   Poista
  6. Joidenkin katkeruudella ei vaan ole rajaa.

   Poista
  7. Näinhän sen voisi tulkita...

   Poista
 12. Moikka,

  parivuoteenpeite ja kaksi lapsille, kun ale sen 35%
  Mahtavaa, olin juuri menossa tilaamaan nämä muutenkin ja tämä osui silmiin :) Milloin tilaus tehdään? Toivottavasti pain. Laitan sulle sähköpostia!

  - Heidi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä juttu, nyt saat sitten alella ;) Minä kyselen Beditiltä vielä tarkennuksia tuosta aikataulusta!

   Poista
 13. Mä voisin harkita yhtä. Milloin deadline?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laitoin juuri kyselyä tuosta aikataulusta, ilmoittelen kunhan saan infoa! :)

   Poista
 14. Kuskin kiinnostaisi yksi parijenkkisängyn peite. Toimitetaanko ne siis kaikille kotiin ja millaiset on toimituskulut? Huomiseen asti olen puhelimen varassa niin pääsen vasta sitten paremmin selailemaan sivuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kaikille kotiin toimitus, postikulut taisivat olla ihan postin hinnaston mukaiset. Tarkentelen huomenna vielä tuota tilaus-systeemiä :)

   Poista
 15. Heips! Mäkin voisin tilata meille lapsen sänkyyn yhden peiton. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä juttu! Laita vaan mulle sähköpostia, niin laitan sulle lisätietoja miten toimitaan!

   JA kaikki muutkin tilaajat - laittakaa sähköpostia, niin kerron miten toimitaan! :)

   Poista
 16. Mahtava juttu! Meinasin jo tilata zipittejä meille, mutta en vielä ehtinytkään. Nyt ehdottomasti mukana 2 runkopatja zipitillä ja ehkäpä vielä yhdellä perus zipitillä. Laitan sinulle meiliä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävipä tuuri ettet ehtinyt vielä tilata ;) Laitahan postia, niin pääset tilaamaan! :)

   Poista

Sana tai pari tai monta - kovasti ilahtuisin kommentista!