torstai 20. joulukuuta 2012

Buzzador: Dove Pure and sensitive


Pääsin mukaan Buzzadorin Dove-kampanjaan kokeilemaan Dove Pure & Sensitive vartalovoidetta. Sain ison purkin itselleni kokeiltavaksi, ja 8 pientä purkkia jaettavaksi muille. Valitettavasti näitä ei saa jakaa blogin kautta, muuten olisin voinut muutaman antaa halukkaille...

Dove Pure & Sensitive varatlovoide on hajustamaton, alkoholiton ja dermatologisesti hyväksytty. Se sisältää Deep care complexin, joka on yhdistelmä ihon omia rakennusaineita ja tärkeää öljyä, jota iho tarvitsee.

Säännöllisessä käytössä yhdessä miedon puhdistustuotteen kanssa ihonlaatu paranee asteittain ja saa suojaa ulkoisia uhkatekijöitä vastaan. Tuloksena syväkosteutettu, kaunis ja pehmeä iho.

Oma ihonhoitoni tuppaa jäämään tuohon naama-alueelle... kädet yritän muistaa rasvata iltaisin talvella, koska muuten rystyset halkeilee! Ihoni kyllä on aika kuiva, ja nytkin lonkkaluiden ja lapojen kohdalta iho kutiaa, mutta olen tyytynyt vaan raapimaan... ;D Joten josko nyt hoitaisin ihon pehmoiseksi ja iloiseksi tällä voiteella!!

Oletteko kokeilleet Dove-tuotteita? Tai käytättekö jotain vartalovoidetta?

Terkuin
Miima

Buzzador on siis tällainen systeemi, jossa pääsee kokeilemaan erilaisia tuotteita, ja sitten pitää vaan kertoa niistä rehellinen mielipiteensä eteenpäin, ja kampanjasta riippuen voi olla näytteitä tuotteesta jaettavana muillekin. Tästä voit liittyä Buzzadoriksi, ja halutessasi voit ilmoittaa minut (Miipii) suosittelijaksesi!

4 kommenttia:

 1. Dove-paketti saapui meillekin! 8 näytettä on yllättävän hankala saada jaettua face to face...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nojoo, kyllähän siinä jo vähän joutuu miettimään, että kelle niitä viimeisiä lykkäis ;)

   Poista
 2. Mä kanssa sain saman paketin ja heti kokeilinkin omaa rasvaani ja tykkäsin tai kädet ainakin tykkäs ja mikä parasta tuo ei haise! Mä en kestä mitään tuoksuja. Eli minä ainakin olin ensi tuntuman jälkeen tyytyväinen ja jos sama fiilis jatkuu tuon purkin jälkeen, niin ostan kyllä kaupastakin, jos ei ihan 100 €/purkki maksa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en kans tykkää hajustetuista! Kiva kuulla että olet tykännyt, mä en ole vielä ehtinyt käyttää (illalla sitten)! Tuskin tuo nyt kovin kallista tavaraa on, kun sitä ihan marketista löytyy ;)

   Poista

Sana tai pari tai monta - kovasti ilahtuisin kommentista!