tiistai 18. joulukuuta 2012

Kätevä, kätevämpi, Zipit!

Kiitoksia kaikille Bedit-kimppatilaukseen osallistuneille!! Minäkin sain alen hyödynnettyä ja tilasin Zipit-peitot molempiin kerrossänkyihin :)Pinkin huoneessa on musta-valkoinen sisustus, joten valitsin Zipit-peitot samalla teemalla! Ostin siis mustan ja valkoisen Zipit-peiton, ja vaihdoin kannet päikseen - näin tuli mielestäni mukavasti ilmettä, ja jotenkin sopii noiden verhojenkin kanssa paremmin kuin täysin yksiväriset.
Vetoketjut on kankaan väriset - mietin sitäkin, että olisin ottanut tehosteväriset vetskarit, mutta en sitten keksinyt sopivaa väriä, joten kansien vaihtaminen sai nyt riittää tehokeinoksi!
Poikien huoneeseen tuli oranssi ja musta Zipit-peitto, joista taas kannet vaihdoin päikseen.


Peiton alle mahtuu isompikin tyyny ihan sopuisasti eikä vilku yhtään liepeen alta.


Vetoketjut kulkevat tosi sujuvasti eivätkä tökitä yhtään!Yläsängyssä ei ole petivaatteita, kun yksi pikkukaveri on vielä(kin) äitin kainaloinen...

Nämä on nyt jonkun aikaa olleet käytössä, ja voin jo vähän kertoa käyttökokemuksia. Olettamuksenihan oli, että Zipit-peitto olisi tosi kätevä. No - se on osoittautunut vieläkin kätevämmäksi ja nopeammaksi kuin kuvittelinkaan! Kun täkin ekalla kertaa petaa hyvin ja asettelee nätisti jalkopäästä, ja sitten ei avaa kannen vetskareita ihan loppuun asti yöksi (kun eihän lapset ole 2-metrisiä!), niin se täkki pysyy siististi paikoillaan, ja aamulla riittää täkin kevyt oikaiseminen ja zip vaan vetskarit kiinni. Siis puhutaan nyt ihan sekunneista mitä sängyn petaamiseen menee aikaa! Ihan oikeasti enkä nyt liioittele! Joten todellakin tulee nyt pedattua sängyt joka aamu :) Eikä harmita yhtään, vaikka useampi satanen näihin alenkin jälkeen upposi!

Kiitoksena teidän ihanien tilauksista, saan tuntuvan alennuksen vielä oman sänkynikin runkopatja-Zipitistä, ja sen aion kyllä vielä hyödyntää, koskapa oma sänkynikin näyttää ihan kamalalta rytöläjältä... :D


Terkuin
Miima

Niin ja juu, seinät on vielä(kin) ihan tyhjillään, kun mullahan ei ole työkaluja! Pitää vissiin hankkia joku työkalupakki ;D

10 kommenttia:

 1. Tuo oli kyllä loistava ostos! Pitääkin blogata omasta joku päivä :) Osaatko sanoa, että paljonko ihmisiä käytti hyväkseen tuon alennuksen? Olisi mielenkiintoinen tietää, että kuin laajasti tuommoinen alennus leviää blogin kautta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, samaa mieltä! :) Yli 20 pyysi alekoodin, mutta ilmeisesti sen käytti vain 12 - että aika moni näemmä sitten empi viime hetkellä... No mutta onneksi kuitenkin saatiin tilaus kasaan! :)

   Poista
  2. No onneksi! Ajattelin, että otetaan tammikuussa vasta uudessa kodissa käyttöön tuo, mutta mies ei malttanut vaan ruuvasi sängynpädynkin irti yks ilta, että sai asennettua tuon :D Ilmeisesti oli mieleinen ostos sillekin, koska joutuu yleensä petaamaan sängyn, kun lähtee viimeisenä töihin :)

   Poista
  3. :D No varmasti mieluinen hankinta sitten hänellekin, jos petaus kerran hälle lankeaa ;)

   Poista
 2. Wau, onpa kätevät! Kiitos vinkistä, sänkyjen petaaminen on jotenkin niin työlästä (ja kaksi pientä vauhtivekaraa purkaa siisteimmätkin petaukset hetkessä) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kätevä ja nopea on osuvia sanoja! Voin todellakin suositella!!! :) Ja meilläkin kun lapset tykkää leikkiä ja kiipeillä noissa kerrossängyissä, niin noi pysyy paikoillaan eikä petivaatteet mene mylläkäksi!

   Poista
 3. Kiitos minunkin puolestani kaikille kimppaan osallistuneille! Ja Miimalle suurkiitos hienoista kuvista! Tosi hyvä idea yhdistellä kannet ja rungot tuolla tavalla ristiin. Miksei ole itselleni tullut mieleen?!

  Hyvää joulua toivottelee Lotta Beditistä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suuri kiitos vielä Beditille ja oikein mukavaa joulua sinnekin!!! :)

   Poista
 4. Hei

  Haaveena olisi meillekin tuo zipit saada. Voisitko kertoa kokemuksella, että kuinka monta senttiä kannattaa jättää lisätilaa peitolle ja tyynylle? Meillä joustinpatjan + petarin yhteiskorkeus n. 25-26cm. Onko 30cm zipitille sopiva, liian pieni tai iso? Kiitos vastauksestasi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mielestäni siellä ohjeistettiin, että 2-3 cm kannattaa jättää peittovaraa, ja sen verran minäkin tilatessa otin varaa. Ja se on juurikin sopivasti - enemmän olisi ihan liikaa! Ja kyllä mahtuu muhkeampikin tyyny tuolla varalla :) Että luulisi että 28cm riittäisi teille :)

   Poista

Sana tai pari tai monta - kovasti ilahtuisin kommentista!