tiistai 29. tammikuuta 2013

Arvonnan voittaja!


TSI-Sackboy-paketin arvonta suoritettiin tällä kertaa vanhanaikaisesti liplappusilla :) Neiti Pinkki, joka on kovasti ihastunut onnettaren rooliin, poimi voittajaksi arvan, jossa lukee


Ja kaikille jotka ei osaa lukee, niin siinähän lukee -Riikka- :D Laitahan -Riikka- sähköpostilla yhteystietosi variepasuora@gmail.com, niin lähettelen pakettia tulemaan!!

Onnea voittajalle ja kiitos osallistujille!Terkuin
Miima4 kommenttia:

 1. Onnea! Mun mielestä sää voisit laittaa mulle ne ohjeet edes :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saat ohjeet, ja tiiä vaikka laitan sulle koko oman pakettini, koska mulla on nyt päänsärky ja väsymys ja ihan veto pois...

   Poista
  2. No höh, sinnekinkö se pääkipu nyt tuli :/. Ihme epidemia. Toivottavasti menee ohi pikaisee etkä ole tulossa muuten kipeäksi. Jei, osaisinkohan mää tehrä tollasen :D.

   Poista
  3. Ei ole kova särky, vaan sellainen olen-tulossa-kipeäksi-jomotus :( Pinkillä oli vkl ollut kuumetta ja päänsärky, nyt sillä on yskä - että se pöpö se kait yrittää kynsiään nyt meikäläiseen. Tänä lukuvuonna en ole vielä sairastanut ollenkaan, 2 kertaa on yrittänyt iskeä ja mennyt ohi yhden päivän kurkun karheudella ja itkuväsymyksellä - jospa nytkin ;D Kuumaa mehua!

   Poista

Sana tai pari tai monta - kovasti ilahtuisin kommentista!