tiistai 12. maaliskuuta 2013

3v sitten


tällä päiväyksellä näytin tältä :) Tuohon vielä kolmisen viikkoa lisäkasvatusta :D


Terkuin
Miima

20 kommenttia:

 1. Heh, hauska rantapallo :D Näytät tosi hoikalta muuten. Itse olin järkyttävä valas tuossa vaiheessa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli oikeesti aika absurdi uloke, kasvoi vaan suoraan eteenpäin, takaa katsottuna ei näkynyt ollenkaan :D Mulla on kaikissa raskauksissa kilot tulleet vaan siihen etuohjus-mahaan!

   Poista
 2. Wau mikä maha ja mahtava venyvyys! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Raskausarpia muuten en ole saanut neljästä raskaudesta :)

   Poista
 3. Voi että mikä suloinen masu...siis oikein tuollainen "ulkoke"...ihana...mulla oli viimeisestä niin mahtavan kokoinen masu että, meni jo järkyttävyyden puolelle...sulla on suloinen...ihana että otit muistoksi kuvan...minulla ei taida olla kuin viimeisestä raskaudesta just koska oli niin järkyn jätti...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla tuli kuvattua varsinkin kahen viimeisen kohdalla noita masu-kuvia, kun se oli niin huvittavan näköinenkin :D

   Poista
 4. Ihan mahtava massu! Tuollaisen mä olisin kans halunnut, mutta arvaa vaan levisinkö joka ilmansuuntaan ihan tasaiseen tahtiin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, sitä ei taida voida valikoida millainen masu tulee :D Mulla on ollut aika samantyylinen niin tyttärestä kuin pojistakin, että ei voi oikein sukupuoleenkaan vedota ;)

   Poista
 5. Heh... Omia masukuviani en taida ikinä laittaa blogiin :D. Ei ollut ollenkaan noin epätodellinen uloke, siitä näki heti että kiinni on joka suunnasta ja pysyy :D. Mä taisin saada sun kaikki raskausarvet ;). Niin ja kaikki masukuvat on vissiinkin otettu ilman paitaa ja jatkuvan verensokeriseurannan sensori kiinni (juu-uh, ei ollenkaan blogimateriaalia :D).

  Ihan kuva ja mä jotenkin jo säikähdin että joko ne synttärit näin pääsi yllättämään mutta sää kasvatitkin sitä sitten tuosta vielä :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kun mä just katoin noita kuvia, että olis siellä sellainenkin synnytystä edeltävän päivän masu, mutta se on alusvaatteisillaan, että en tiedä viittiikö sitä nyt blogissa esitellä ;D Juu, vielä on melkein 3 viikkoa juhliin!

   Poista
 6. Wau! Mäkin katsoin eilen kuvia kuopuksen odotusajalta ja kyllähän se maha oli aivan järkyttävän iso lopussa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen aina tykännyt olla raskaana, joten kyllä näitä kuvia vähän haikeudella kattelee... ei koskaan enää tuollaista...

   Poista

Sana tai pari tai monta - kovasti ilahtuisin kommentista!