torstai 14. maaliskuuta 2013

Bedit + Vallilla = vau!

Zipit-päiväpeittoja valmistava Bedit on ryhtynyt yhteistyöhön Vallilan kanssa! Päiväpeittoja saa nyt tilattua Vallilan kuoseilla. Kuosivalikoima on vaihtuva, ja siinä on kerrallaan aina muutama uutuus-kuosi ja joitakin klassikkoja! Tällä hetkellä tilattavissa on seuraavat kuosit:

Kankaiden raportti on 150cm, joten sitä leveämmissä peitteissä reunoille tulee yksiväriset palkit. Samoin runko tulee yksivärisellä kankaalla, jonka värin voi itse valita (eli siis kansi pelkästään Vallilaa, ja visuaalisesti selkeintä varmasti niin!!)
.
Zipit-peiton ideana on, että patja ja petivaatteet pedataan peiton sisään pussiin, jonka kansi suljetaan reunojen ympäri kiertävillä vetoketjuilla. Paketti pysyy kasassa, vaikka sängyllä oleskelisi päivän aikana. Kannen saa tarvittaessa irti tuuletusta ja pesua varten ja sen voi halutessaan vaihtaa uuteen. Aikaisemmin ostetun Zipit-peiton voi uudistaa vaihtamalla siihen kannen, joka on tehty Vallilan kankaasta.

Meillä Zipit-peitot helpottivat miljoonasti kerrossänkyjen petaamista, katso postaus täältä! Voin suositella lämpimästi! Ja sitten kun voitan lotossa, niin hankin meidän peittoihin uudet Vallila-kannet!!! :D


Terkuin
Miima

14 kommenttia:

 1. Voi ei! Tuo Vallilan pihajengi on niiiiiin ihana :D. Onneksi meillä ei ole Zipittiä niin ei ole tarve uudelle kannelle :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No daaa - hankit tietty Zipitin, jossa pihajengi-kansi! Tekevät kyllä ihan kokonaisiakin peittoja - ei pelkästään vaihtokansia ;)

   Poista
  2. :D Mitähän mies sanoo kun ehdotan että osa takaisin maksetuista vuokraennakoista käytetään sitten tuohon :D. No juu, ehkä ei vielä kun sänky on noin lyhyimmillään niin kannata hankkia tuollaista.

   Verhoille meillä olis enemmän tarve... Ihan vaan mun silmien takia :D.

   Poista
  3. Nii, ei ole vielä keksitty jatko-Zipitiä ;D Verhot on muuten ihan yliarvostettuja... mun keittiön verhot ei vaan päädy ikkunaan, kun ne pitäis eka silittää... montakohan kk ne on tuolla lojuneet odottamassa...

   Poista
  4. Jos olis jatko-Zipit niin tilaisin heti :D. Mä sain just jouluverhot vaihdettua pois parin kuukauden suunnittelun jälkeen :D. Makuuhuone tarviis kokonaan uudet kun edellisten helmat (jos nyt verhoilla on sellaiset) ei olleet taapero- ja kissa-yhteensopivia

   Poista
  5. Kun ei oo verhoja ollenkaan, niin ei tarvii tuollaisesta kausivaihtelusta huolehtia ;D Ja tokihan verhoilla on helmat!

   Poista
 2. Onko toi oikeasti kätevä systeemi? Meillä esikoinen on maailman laiskin petaaja, ja sillä roikkuu aina lakanat ja peitot puoliksi lattialla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No todellakin kätevä ja NOPEA!!! Zipzip vaan vetskarit kiinni :) Edelleenkin itse saan pedata kaikki sängyt... mut näillä se sentäs käy nopeasti ;)

   Poista
 3. Oi vitsit...nyt houkuttas taas vähän enemmän noi zipitit :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, suorastaan harmittaa ettei noita ollut siinä vaiheessa kun meille tilausta tehtiin!! Ihania!

   Poista
 4. Kääks miten kivoja vaihtoehtoja!

  VastaaPoista

Sana tai pari tai monta - kovasti ilahtuisin kommentista!