perjantai 15. maaliskuuta 2013

Kauppaleikkeihin alesta

Minähän mietin taannoin synttärilahjaa Herra Keltaiselle - no päädyin sitten näihin kauppaleikki-juttuihin, ja kun nää löytyi niin halvalla, niin ajattelin vinkata teillekin, jos vaikka muillakin on pieniä kauppiaan alkuja siellä :)

 Ostoskärryt 15,90 e Lekmeristä, ale 36%
 Hedelmiä ja vihanneksia 2,90e/6kpl lajiansa Lekmeristä
 Torikoju (tai nimi oli ruokakauppa, mut enempi toi minusta koju on :D ei sis. noita rojuja) 24,99 e (säästä 30e) Toys'R'us
Kassakone 17,90 e, ale 28% Lekmeristä

Tuollaisia tilailin, osa tulee mummolta lahjaksi. Kassakonetta en eka meinannut, kun meillä on sellainen Fisher pricen klassikko - mutta totesin sitten, että jätkä on ihan liekeissä tällaisesta näpyteltävästä, kun se tykkää numeroista hirmuisesti (ja on tunnistanutkin ne jo vuoden)!

Tykätäänkö teillä kauppaleikeistä?

Terkuin
Miima

12 kommenttia:

 1. Aika iso lahja :D. Siis kooltaan! Meinasitko käärästä pakettiin koottuna? :D

  Mulla oli lapsena muovihedelmiä ja hyvin ovat kestäneet - niillä leikkii sujuvasti jo seuraava sukupolvi ja luulen että säilyvät vieläkin seuraaville :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä mä säästän luontoa ja tehdään joku "pressun" alta paljastus ;) Joo eiköhän nuo muovisyötävät kestä pari sukupolvea, jos vaan joku jaksaa säilyttää ;)

   Poista
 2. Kauppaleikit on kivoja! Meilläkin on se Fisher pricen kassakone, mutta tytön mielestä se ei sovellu kunnon leikkiin laisinkaan kun ei pysty edes kortilla maksamaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, samaa aattelin, että paitsi että on noi numerot tuossa tilatussa koneessa, niin sitten sillä voi myös korttia vinguttaa, mikä on nykyaikana tosi tärkeä ominaisuus ;D

   Poista
 3. Meillä ei vielä leikitä kauppaleikkejä, vasta kotileikit menossa.. ;) Mutta nuo ostoskärryt on kyllä ihan huiput! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kauppaleikkienkin aika ehkä vielä joskus koittaa :) Nuo ostoskärryt oli se eka mitä ajattelin, kun pojat tykkää nukenrattaita työnnellä, mutta ne jäi edelliseen osoitteeseen - tää käy hyvin korvaamaan!

   Poista
 4. Hieno lahja! Meillä leikitään vieläkin kauppaa vaikka tytöt jo noin isoja - tyyli vaan muuttuu... mummin ja papan kyläillessä myyvät mitä keksivät omia askastelujaan tai kokkauksiaan, mutta oikeella rahalla. Mitäs ovat tytöt tuohon opettaneet, nooh joku sentti ei lienee paha.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oo, teillä on ihan oikeita kauppiaita :D Yrittäjän alkuja siellä kasvamassa!

   Poista
 5. Kiitos vinkistä. Itse olen ostanut tuon puisen torikojun jo pari viikkoa sitten ja olen etsinyt metallisia ostoskärryjä kaveriksi 4-vuotislahjaan. Nyt tuli Lekmeristä noi kärryt ja melkein sama vihannessatsikin. Bauhausista ostin muutaman puukopan, jotta saadaan kunnon torikoju/kauppa tehtyä pojille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, ihan samat aatokset siis sielläkin lahjaksi :) Mä tilasin 5 lajia hedelmiä ja vihanneksia, mut en enää muista mitä :D

   Poista
 6. Jos liikuskelet Matkuksen suunnalla, niin Ikeassa on hauskoja pehmeitä ruokajuttuja (kalasetti, jätskit+keksit, vihanneksia). Ne on olleet meillä kovassa käytössä kaupassa ja lukemattomilla eväsretkillä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katsastin nekin tuossa mietiskellessäni, mutta tulin siihen tulokseen, että kankaisilla ruuilla olisi lyhyempi käyttöikä, kun ne alkaa käytössä nuhjaantua, ja sitten laukoisin ne roskiin jossain vaiheessa kuitenkin, kun alkais ärsyttää ;D

   Poista

Sana tai pari tai monta - kovasti ilahtuisin kommentista!