perjantai 1. maaliskuuta 2013

Möller Omega-3 Pikkukalat


Pääsimme mukaan Möllerin Buzzador-kampanjaan, jossa pääsemme kokeilemaan Omega-3 Pikkukalat valmistetta. Saimme testattavaksi 2 pakettia Pikkukaloja, jotka sisältävät Omega-3 rasvahappoja sekä D3-vitamiinia.

Omega-3-rasvahapot ovat välttämättömiä elimistölle ja ne ovat tärkeitä sydämelle (DHA+EPA 250 mg/vrk) sekä aivoille ja näkökyvylle (DHA 250 mg/vrk). D-vitamiini auttaa rakentamaan lihaksia, luustoa ja hampaita. Se on tärkeää myös vastustuskyvylle. D3-vitamiini on ihmisen elimistölle luontainen D-vitamiinimuoto ja se on teholtaan parempi kuin D2-vitamiini. Möller Omega-3 Pikkukalat eivät sisällä keino-tekoisia väri- tai makeutusaineita eikä lainkaan säilöntäaineita. Luontaisena makeutusaineena on käytetty ksylitolia ja sorbitolia.

Herra Keltainen ihastui Pikkukaloihin välittömästi! Kalat ovat pehmeitä, hieman hyytelömäisiä, ja maistuvat mielestäni takavuosien tuttifrutti-karkeille. Ei siis ihme, että kelpaavat paremmin kuin hyvin. Vuorokausiannos on 2 Pikkukalaa, ja tämä herra kyllä napostelisi niitä enemmänkin - aika usein olen hänet yllättänyt kaapilta Pikkukala-paketin kimpusta...


Onneksi hän ei vielä itse osaa avata näitä foliopakkauksia!Herra Vihreän piti kerätä  rohkeutta useampi päivä ennen kuin uskaltautui maistamaan! Mutta kun sitten viimein maistoi, niin hyvältähän se maistui ;) Myös Ihan-sama maisteli Pikkukaloja tyytyväisenä. Ainut, joka siis ei ole maistanut, on Pinkki, ja voi olla että tämä neiti Tenkkapoo ei niitä tule maistamaankaan... ;)


Minustakin nämä on ihan hyvänmakuisia, mutta minua vähän vaivaa tuo rasvaisuus - on pakko pestä sormet fairylla tai saippualla noiden käsittelyyn jälkeen! Mutta eiköhän me tämän kampanjan jälkeen tehdä hintavertailua D3-vitamiinivalmisteiden välillä, ja jos vaan hinta on kilpailukykyinen, niin Pikkukaloja syödään jatkossakin!

Onko teillä maisteltu Pikkukaloja - mitä tykkäätte?


Terkuin
Miima

Kuka tahansa voi buzzadoriksi ja liittyminen on ilmaista. Buzzadorit saavat erilaisia tuotteita testattavaksi, ja idea olisi kertoa käyttökokemuksistaan muille, ja toisinaan myös jakaa näytepakkauksia. Jokaiseen kampanjaan haetaan mukaan, joten buzzador voi itse valita, mihin kampanjoihin haluaisi osallistua (kaikkiin toki ei pääse mukaan) ja mihin ei. On myös maksullisia kampanjoita, joissa arvokkaammista tavaroista saa hyvän alennuksen. Mutta mihinkään kampanjaan siis ei ole pakko osallistua!

Liity buzzadoriksi tästä12 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Pitäähän niitä itsekin kokeilla, että tietää mistä puhuu ;)

   Poista
 2. juu osallistuttiin kans tähän vaik meil on näitä kyl ennenki ollu. mun mielestä maku oli kamala mut lapset tykkää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta noi maistuu ihan samalle kuin ne jotku tuttifrutti-karkit - ite en tykkää karkeista, mutta kyllä noita syö ennen kuin selkäänsä ottaa ;)

   Poista
 3. Mekin päästin mukaan. Maku oli ensin tosi hyvä, mut sit jostain tuli se kamala kalanmaksaöljyn maku ja mun halut syödä niitä meni siinä. Onneks pienin kuitenkin tykkää ja ois kans halunnut lisää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, mä olen maistanut yhden satsin enkä huomannut mitään kamalaa :D

   Poista
 4. Oi vitsi, mekin oltaisi haluttu päästä tähän mukaan. :) Näitä voisi kyllä ihan omatoimisestikin ottaa kokeiluun. :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lapset ainakin meillä tykkää, joten hintavertailua tulen tekemään kun nämä loppuu ;)

   Poista
 5. Mekin buzzataan näitä ja postauskin valmistuu, kunhan ehditään :D Itsekin olen näitä maistellut, enkä huomannut kans mitään kalanmaksaöljyn makua... Ehdottomasti parhaimman makuisia omega -tuotteita, mitä olen maistanut, eikä maku nouse suuhun pitkin päivää niin kuin kapselimalliset tekevät. Yök!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ahaa, sulla on enemmänkin kokemusta! Mä olen muistaakseni joskus kauan sitten jotain omegajuttuja syönyt, mutta en muista että olisi mitään makuja tullut ylös :D

   Poista
 6. Kuullostaa siedettäville:) Pitäisköhän itsekin kokeilla noita, kun kalaöljyn maku kapseleinakin tökkii, kun se maku vaan nousee myöhemmin suuhun.

  Meille 2-vee syö ja PUREE herkkuna näitä eli ei oo tullut äitiinsä:)
  http://www.yliopistonverkkoapteekki.fi/epages/KYA.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/KYA/Products/OE0200330

  Onko sulla näistä muista "maustetuista" kalaöljyvalmisteista kokemuksia?
  http://www.yliopistonverkkoapteekki.fi/epages/KYA.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/KYA/Products/OE0321227
  http://www.yliopistonverkkoapteekki.fi/epages/KYA.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/KYA/Products/OE0321548
  http://www.yliopistonverkkoapteekki.fi/epages/KYA.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/KYA/Products/TE1994383

  Viljis

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole kokemuksia muista kalaöljyvalmisteista, hyvä että D-vitamiinit muistan syöttää ;D

   Poista

Sana tai pari tai monta - kovasti ilahtuisin kommentista!