perjantai 1. maaliskuuta 2013

Pinkin päivän asu


Harvinainen päivän asu -pikapostaus tähän väliin! Pinkillä päällä H&M kevään uutta, pitkä neulepaita kokoa 134/140 (hankittu puolen hinnan kamppiksesta) sekä NameIt farkkuleggarit koko 134. Neidillä pituutta 128 cm tai vähän enemmän. Molemmissa on kasvunvaraa, mutta nuokin housut menee ihan hyvin noin, että lahkeet on rypyllä, ei minusta tarvitse kääntää. Ja mikä ihmeellisintä - ei kiristetty vyötäröä ollenkaan :O Tyttö on ilmeisesti alkanut saada vähän lihaa luiden päälle :) Noita NameItin pöksyjä tilasin lisää Niiloilosta, jossa ne on nyt tosi halvalla hiihtoloman kunniaksi! ;)


Terkuin
Miima

6 kommenttia:

 1. Jaa-ah. Ehkä mä en kuitenkaan ihan vielä kokeile niitä 110 senttisiä name ittejä tuolle meidän kääpiölle (virn)... Mutta ehkä kohta :D. Vai joko huomenna ;).

  Aika... pirteä neule :D. Ootteko te hiihtolomalla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kokeilkaa nyt montako metriä jää ryppyä lahkeisiin ;D Neule on kuulemma ihana ;)
   Ensi viikolla on hiihtoloma, Niiloilo otti näköjään varaslähdön ;)

   Poista
  2. Onhan se ihana jos sattuu tuollaisista tykkäämään ;). Hyvin muuten sopii väreiltään nuo housut! No mää jo aattelin että meni ihan ohi teidän hiihtoloma mutta ei se sitten vielä mennytkään :D.

   Poista
  3. Housut on aikasta samanväriset tuon vaaleamman pinkin raidan kanssa :) Ei varmaan sen suurempia lomahehkutuksia tule, kun ite en ole mihinkään reissuun lähdössä ja muksut on isälläänkin puolet ajasta...

   Poista
 2. Kannattaa odotella mahdollisimman kauan, ja mennä vasta sitten tilaamaan kun ne on jo loppu. Säästyy rahat!

  VastaaPoista

Sana tai pari tai monta - kovasti ilahtuisin kommentista!