tiistai 16. huhtikuuta 2013

Braun Silk-épil 7 SkinSpa

Pääsin mukaan Buzzador-deals kampanjaan, jossa sai lunastaa Braun Silk-épil 7 SkinSpa epilaattorin edulliseen hintaan. Uutta tässä epilaattorissa on kuoriva harjaosa! Oikeastaan tuon kuorintasysteemin takia kiinnostuin tästä epilaattorista, koska mulla on epiloinnin kanssa se ongelma, että epiloinnin jälkeen uusi ohut karva alkaa helposti kasvaa ihon pinnan alla, ja niitäpä on sitten aika ikävä pinseteillä sieltä ihon alta kaivella *nimim. rupikoipi*...

Pitää tehdä erillinen postaus epilaattorin käytöstä ja kokemuksista - siihen postaukseen kun pitäisi ottaa hieno säärikuva, niin se on vielä työn alla ;)

Käytättekö epilaattoria, ja onko teillä jotain kehitystoiveita epilaattorin suhteen?


Terkuin
Miima

Kuka tahansa voi buzzadoriksi ja liittyminen on ilmaista. Buzzadorit saavat erilaisia tuotteita testattavaksi, ja idea olisi kertoa käyttökokemuksistaan muille, ja toisinaan myös jakaa näytepakkauksia. Jokaiseen kampanjaan haetaan mukaan, joten buzzador voi itse valita, mihin kampanjoihin haluaisi osallistua (kaikkiin toki ei pääse mukaan) ja mihin ei. On myös maksullisia kampanjoita, joissa arvokkaammista tavaroista saa hyvän alennuksen. Mutta mihinkään kampanjaan siis ei ole pakko osallistua!


Liity buzzadoriksi tästä

4 kommenttia:

 1. Mä sain joululahjaksi epilaattorin (olin kyllä sellaisesta puhunutkin...), mutta en ole EHTINYT käyttää sitä kuin kerran, enkä silloinkaan ehtinyt molempia sääriä ajella. :D No jospa joskus...


  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh :D No eiköhän sullekin sitä aikaa jossain vaiheessa ilmaannu!

   Poista
 2. Iiik, tuo malli on niin herkullisen suloisen värinen :D

  Sä tiedätkin mun epilaattorirakkauteni jo... pitäiskin muuten taas huomenna ottaa tehtävälistalle surruutella sääret sileiksi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ootko kokeillut muille alueille? Tiedossa kokemuksia myös kainaloista ja bikinirajasta - selvisin hengissä ;D

   Poista

Sana tai pari tai monta - kovasti ilahtuisin kommentista!