keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

Vihreä kypäräHerra Vihreä on ottanut potkupyörän käyttöön tälle keväälle jo joku aika sitten, ja ajankohtaiseksi tuli uuden kypärän hankkiminen. Tilasin Stadiumista tämän Warp kypärän hintaan 14,90e - ei paha vai mitä?? Harmitti, että hiivatin postikulut oli 6,90... Mutta tulihan se silti halvemmaksi kuin rumat (siniset) markettikypärät! Oli vain koko XS joka taulukon mukaan on 52-53. Olisin halunnut samoilla kuluilla tilata Herra Keltaisellekin, mutta en uskaltanut kun ei mitoituksen todellisuudesta ollut mitään tietoa...


Se menee Herra Vihreän 53-senttiseen päähän just eikä melkein (kuvassa on vielä vähän hassusti). Eli siirtyy pikkuveljelle, kunhan saan jostain hankittua isomman - sen aikaa saa luvan nyt kelvata, kun kuitenkin tukevasti istuu päähän!

Olisko edullisia kypärävinkkejä kellään??


Terkuin
Miima

6 kommenttia:

 1. Jaa-ah mutta eikös tuohon nyt sopis sitten ne väärän väriset Kavatin kumpparit ;).

  Aika katu-uskottava ja edullinen kyllä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa :D
   Mut totesin tuossa juuri, että kun vaihdan muhkeat pehmusteet ohkaisempiin, niin se menee Vihreälläkin herralla pitempään!! En tosin vielä tiedä, mistä ne ohkaisemmat pehmusteet polkaisen (Pinkin kypärästä pinkit pehmusteet??) :D

   Poista
  2. Pehmustekaupasta? :D Jaa-ah, huutelet onko jollain ylimääräisenä tai sitten laitat ne pinkit ;).

   Poista
  3. Riittää puolittainen vaihto - takaosassa paksut, edessä ohuemmat ;) Jos olisi kokonaan ohuet, niin hölskyis päässä!

   Poista
 2. Just sama kypärä lähti meillä tänään mukaan stadiumista - oli kyllä komia! Siellä olisi ollut valkoisia 9,90, mutta neiti halus tän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pirtsakka on :) Voisin tuolle pienimmäiselle ottaa vaikka sen valkoisen - nyt kun tuo kypärä pienellä fiksauksella mahtuukin Vihreälle vielä hyvän tovin ;) Vaan milloinkahan pääsisin käymään... postikuluja en enää toiste maksa!

   Poista

Sana tai pari tai monta - kovasti ilahtuisin kommentista!