maanantai 27. toukokuuta 2013

Ei vissiin anneta kaikkien kukkien kukkia (naapureiden painostuksesta)Siinä vaiheessa, kun tuntuu, että naapurit virittelevät ruohonleikkureita tavallista tiheämpään, ikään kuin asiaa alleviivatakseen, lienee rivitaloasukkaan aiheellista tarttua siihen leikkuriin ihan vaan naapurisovun säilyttämiseksi... No minä ajattelin että tällainen pikkujobi olisi vallan omiaan tuolle parin viikon päästä 12 v täyttävälle esikoiselleni taskurahan tienaamiseksi.


Ei kai se niin nökönuukaa...? Tosin sitä nyt mietin, että sikäli mikäli uteliailta naapureiltani jollain ilveellä jäi rekisteröimättä, että homman hoiti ala-asteikäinen, ja kuvittelevat, että minä itse olen ruohon tähän tyyliin parturoinut...


Terkuin
Miima

30 kommenttia:

 1. Terveisiä kerrostalosta. Täällä sitä vaan ollaan ja möllötetään, eikä kukaan painosta :D

  Ps. voikukat on nättejä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tässä asiassa kerrostalolla on etunsa :D Muuten en kyllä kaipaa siihen asumismuotoon, vaan viihdyn kyllä vähän väljemmässä :)

   Poista
 2. Hieno nurtsi tuli. Ethän korjaillut jälkeä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enhän toki :D Pojalle sanoin, että käypäs tarkastuskierros, ja kai se muutaman korren sieltä vielä niitti, mutta jäihän sinne tuota taiteellista jälkeä vielä ihan riittämiin ;)

   Poista
 3. Meilläkin leikattiin just viikonloppuna ruoho ekaa kertaa tänä kesänä... Vähän venyi sen maalämpöhomman takia kun ei siellä porausmelussa ja -pölyssä kukaan viitsinyt mitään ruohoa ajatella. Ihan tuolta se ei kyllä näytä mutta homman hoitaneella olikin ikää nelisenkymmentä vuotta enemmän kuin tuolla sun apulaisella :D.

  Sun tarttee laittaa sinne kyltti että "Tämän ruohon on leikannut lapsi joka vasta opettelee!" :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jospa poikasenikin oppisi, kun muutaman kerran tekee ;D Enkä mitään kylttejä laita - jos ne kato sitten alkaa sääliä mua ja leikkaa mun puolesta ;D

   Poista
  2. No eikös se vaan olis hyvä jos tekisivät kierroksen siinä sunkin pihassa :D.

   Poista
  3. Väsyneet aivoni eivät heti ymmärtäneet mitä lukivat :D. Mutta nyt tajusin :D. Kappas vaan kun olet ovela ;).

   Poista
 4. Ajattelinkin, että se sopisi Ihan saman kesäduuniksi. Kyllä se varmaan kesän mittaan kehittyy. Mutta eihän niiden naapureidenkaan takapihat olleet teidän pihaa kummemmat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, eiköhän se taito siitä kartu :) No tuo seinänaapuri ei taida itse tehdä yhtään mitään pihansa eteen...

   Poista
 5. No kai sä jätit rahan antamatta kun on noin huolimattomasti leikattu ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hei, A for effort ;) Kävi se sitä sen verran siistimässä, että ihan palkkansa mielestäni ansaitsi (ja ens kerralla sitten ollaan tiukempia kun ei mene ekan kerran piikkiin) ;)

   Poista
 6. Meillä leikkasi aikoinaan naapurin poika nurmikon. heidän muuttonsa jälkeen koko homma on ollut aivan retuperällä. Voikukkaplantaasi voi hyvin.

  Naapuri oli tosi tarkka pojan suhteen, meillä piti aina aikuisen käydä tarkastamassa työ ja sen piti olla just eikä melkein :)

  Mulla on nykyisin alibi voikukille. Kasvatan voikukkaa meidän kilpikonnalle. Se tykkää siitä melkein yhtä paljon kuin Romainesta ja voikukan syöttäminen elikolle kaupan Romainen sijasta on pelkkää säästöä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se jotenkin lohdullista, että muualtakin löytyy voikukkaplantaaseja :D Ja tokihan teidän täytyy nyt kilpparin takia vaalia sitä plantaasia ;)

   Poista
 7. Meilläkin 12.v ajaa ruohoa mielellän, saa siitä sitten jokusen euron tienestin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, no en tiedä oliko tuo poitsu kovin mielissään :D Ja saapa nähdä mitä se sanoo, kun ajattelin porrastaa seuraavalla kerralla palkan työn jäljen mukaan ;)

   Poista
 8. Tekemällä oppii :) Aikoinaan rivitalossa asuessamme naapurissa asui entinen maatalon isäntä, joka hoiti automaattisesti meidänkin pihan. Pieni oli järkytys kun sama tahti ei enää jatkunutkaan tähän muutettaessa vaan piti alkaa itse urakoimaan useita tuhansia neliöitä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo eiköhän se opi, sikäli mikäli sillä riittää intressejä säännölliseen parturointiin... Tuollainen naapuri olisi kyllä hyvä, ei taida täältä löytyä sellaisia :D

   Poista
 9. Hurmaava leikkuutyyli ja hei! Onpa pikku pähkinä purtavaksi naapureille, että mitä tää ny on. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. HEhee, saa nähdä tuleeko kautta rantain kyselyä ruohonleikkuusta :D

   Poista
 10. Ihana, meillä on vielä tämän kesän eka nurtsin leikkuu tekemättä... Jos huomenna?
  Itsekin aikoinaan kartutellut taskurahoja nurtsin leikkuulla. Ei hullumpaa hommaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä meinasin että perjantaille olisin säästänyt mutta näytti vähän sille tuo naapureiden ruohonleikkurin päristely, että piti aikaistaa :D

   Poista
 11. Meillä oli ennen rivarissa tuollaiset naapurit, jotka käytti sitä leikkuria mielenosoituksellisesti ikkunan alla. Myönnän, ei oltu siinä(kään) asiassa kovin aktiivisia.
  Nykyään asutaan mäntymetsässä, ruohon saa leikata kerran kesässä. Sopii meille :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiiä mikä siinä on niin ärsyttävää tuossa ruohonleikkuussa... olen onnistunut sitä nyt välttelemään koko elämäni, joten miksi aloittaa nyt? :D

   Poista
 12. No hyvin minusta leikattu jos ekaa kertaa oli niissä hommissa. Tekemällähän sitä oppii ja on kait tuossa joku oma tekniikkakin käännellä ja väännellä painavaa leikkuria jossa terät alla joita pitää varoa. Tsemppiä vaan kundille, toinen kerta menee jo vielä hienommin.

  Meil on etelässä pieni plänä vaan nurmea...täällä maalla sitäkin enemmän...mies hankki ajettavan leikkurin...kyllä siinä hiki tuli käsipeliä työntäessä ja kesti kuulkaaaa kaaaaaaaaaauaaaaaaaan leikata...ja nyt yhä edelleen ajettavallakin nakitan sen homman kyllä aina miehelle tai tytöille aaaahhhhaaahhhaaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, katotaan tuleeko poitsu toisenkin kerran hommiin ;D Sellainen päältä ajettava oliskin ihan juhlaa :D

   Poista
 13. Vastaukset
  1. Juu, toivotaan, että kesätyöläinen jatkaa myös ;)

   Poista

Sana tai pari tai monta - kovasti ilahtuisin kommentista!