perjantai 3. toukokuuta 2013

Lippistelyä


Meillä tykätään pehmeistä kangashatuista kesäkäytössä. Metsolan lätsät, Villervallan lierihatut ja Ullekas lippikset on nyt kuluneet poikien kesävarustukseen useamman kesän! Herra Keltaisen vanha lippis jäi pieneksi, joten tilasin yhden lippiksen lisää.


Farkku-lippis on tehty kierrätyskankaasta, joten jokainen kappale on uniikki. Koko 53-55 vastaa kokoaan ja istuu hyvin päähän.

 Tykkään!


Nyt on sitten arpominen, että kuka saa minkäkin lippiksen, nämä kun menee kaikki nyt kaikille! Ja toisaalta haluaisin vielä yhden, joka olisi enemmän Hra Keltaisen näköinen, kun nuo uusi farkkuinen ja vanha vihreä autolippis on enemmän Hra Vihreän näköisiä!

Odottelen uusia kuoseja saapuvaksi, ja katson sitten pitääkö hankkia ;) Ullekas lippikset löydät täältä!
Mitäs teillä laitetaan kesällä päähän?


Terkuin
Miima

12 kommenttia:

 1. Oi mitä ihanuuksia tuolta löytyykään, kiitos vinkistä! Oonkin yrittänyt jo katsella mistä löytäisi pojalle kivoja kesähattuja, kun en tykkää yhtään sellaisista perinteisistä lippiksistä. Villervallan lierihatut on myös mun suosikkeja. Taidanpa tilata myös tytölle tuolta lippiksen, ihania kankaita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin ihania! :) Lisää kankaita pitäisi tosiaan olla tulossa lippisvalikoimaan, että kannattaa käydä jossain vaiheessa tarkastamassa (tosin se voi aiheuttaa pahaa valinnan vaikeutta) ;)

   Poista
 2. Näyttäisi siltä että ei käytetä mitään hattua kesällä :D. Tai ainakaan niitä ei soviteta etukäteen. Että en sitten tiedä onko meillä olemassa enää yhtään sopivaa kesähattua... Taitaa tarvita ostaa ihan summassa ja sovittamatta vaan isompia. Kamalaa ;).

  Eilenhän oli se neuvolakin mutta ehei saatu päänympärystä mitattua vaikka yritystä oli :D. Neuvolan "täti" (arvatenkin oli itseäni nuorempi sijaisen sijainen) totesi että kai se on kasvanut ja merkkasi summassa korttiin että 50cm :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No johan nyt ettei edes kokeile - nää juoksentelee nyt vuoroin Ullekkaissa ja vuoroin Metsoloissa täällä sisällä ;) Johan oli tieteelliset mittaustavat "tätillä" :O

   Poista
 3. Kivan näköisiä kesähattuja!:) Meidän Angry-pipot saapuivat tänään ja lensivät heti poikien päässä mökille, enkä kerinnyt edes kuvaa ottaa! Kivasti istuivat päähän ja päänmukainen koko oli sopivan napakka (ei valu silmille). Kääntöominaisuus plussaa (pesulappu tarrana). Ja pojat tykkäsivät :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai ne on kääntöpipot! No sehän on kiva ominaisuus - en ollutkaan niin tarkoin niihin tutustunut! :)

   Poista
 4. Nuo Ullekas-lippikset on kyllä aika ihkuja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ne, ja erittäin siistiä on myös työnjälki - voin suositella :)

   Poista
 5. Ihana tuo farkkukankainen lippis! Oi että, kyllä kelpaisi meillekin... Meillä ei olekaan vielä koskaan ollut lippiksiä pojilla, lierihatuilla ollaan menty, ja niitä on nyt Villervallalta taas hommattu. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lierihattu tietty suojaa niskankin joten on siitä hyvä! :) Se vaan vähän vaihtelee, että kelpaako se lierihattu päähän - kyllä ne lätsät ja lippikset tuntuu olevan suosikkeja!

   Poista
 6. Mä luulen, et yritän pitää pojan vielä pipo linjalla, mut voi olla et hän itse alkaa olla jo erimieltä kuljettuaan jopa talvesta asti sisällä lippis päässä :D Bemarin ja adidaksen lippikset näyttäs olevan ne rakkaimmat :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä, no eihän me nyt ulos olla vielä lippiksillä menty, sisällä leikkivät ne päässään ;)

   Poista

Sana tai pari tai monta - kovasti ilahtuisin kommentista!