tiistai 11. kesäkuuta 2013

Matkuksen makupalat

Viime torstaina Matkuksen kauppakeskuksessa oli kivaa kuhinaa, kun Tuumat ja tuokiot sekä Väri-epä-suora tapasi lukijoitaan pienimuotoisen illanvieton merkeissä! Jos ette päässeet mukaan, niin tässä teille pieniä tunnelmapaloja tapaamisesta!

 


Ravintola Bella Roma tarjosi meille maukasta purtavaa: kahdenlaista suolaista piirakkaa ja ihanaa salaattia, jossa mm. rucolaa, mansikoita ja granaattiomenan siemeniä (meni ostoslistalle!) sekä jälkiruuaksi raparperipiirakkaa ja pehmistä! Olisi pitänyt ottaa kuva... kokeilin miten paljon pehmistä pystyy kasaamaan piirakkapalan päälle - no aika paljon :P Mulla tuli kuitattua niin päivällinen kuin iltapalakin!

Meini, Hanne, Birgit ja Satu
Illan emäntänä toimi Matkuksen edustajana Satu, joka kertoi Ikanon kauppakeskuskonseptista, joka yhdistää Ikean ja tavallisen kauppakeskuksen toisiinsa. Näin saadaan vetovoimainen ostoskeskus, jonka suunnittelussa on otettu huomioon erityisesti lapsiperheet ja heidän viihtyvyytensä. Alueella on useita leikkipaikkoja sekä iso perhehuone, jossa voi käydä vaihtamassa vaippaa, imettämässä, rauhoittumassa muiden silmiltä piilossa. Ja jos tutti tai vaippa unohtui kotiin, niin Jesper Juniorista voi käydä hakemassa ensiapua tilanteeseen!


Jesper Juniorin Meini esitteli meille paikallisen Niinuskan uniikkituotteita. Vaatteet on tehty kierrätysmateriaaleista, ja tällä hetkellä valikoimassa on mekkoja ja pipoja. Kyselin poikien vaatteiden perään (kuten tavallista), mutta niitä ei ole materiaalin puutteen vuoksi. Jesper Juniorhan myy omaa merkkiään Jonathania, mutta myös muita tunnettuja merkkejä kuten Reima, Lego ja Esprit.


Hanne NameItistä esitteli kesän uutuusvärejä. NameItiltä löytyy vaatteita ihan pikkuisista keskosista koululaisiin.


Seppälän edustajana Birgit esitteli babymalliston vaatteita, joissa onkin ihanan raikkaat värit. 


Crocs oli tuonut uusimman kenkämallinsa esittelyyn.


Saimme myös yllätyspussukoita useammasta liikkeestä, sekä alennuskuponkeja shoppailuun!


Illan kruunasi MakeUpStoren rempseä meikkiesittely, jonka koekaniiniksi Jenni pääsi! MakeUpStoren naiset olivat niin ihania ja mutkattomia, että varmasti palaan sinne vielä kyselemään meikkivinkkejä!

Ilta oli ihan mahtava - mitä muuta nainen voisi toivoa, kuin hyvää ruokaa, hyvää seuraa, shoppailua ja hömppää?? Kiitos kaikille mukanaolijoille!!! Ja jos et päässyt nyt mukaan, niin syksyisen häppeningin siemen on jo kylvetty - katsotaan mitä saadaankaan kehiteltyä!


Terkuin
Miima

14 kommenttia:

 1. Kuulostaa kivalle :) Harmi kun välimatka on niin pitkä, muuten voisi olla mukana kehittelemässä syksyksi kaikkea kivaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä kivaa! Harmi tosiaan, että täällä itäisessä Suomen kolkassa tuntuu olevan vähäisesti blogi-porukkaa :(

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Oli hauskaa ja mahakin tuli tosiaan täyteen :D

   Poista
 3. Oikein mukavankuuloinen tapahtuma ja nam herkuille .)

  VastaaPoista
 4. Vaikuttaa supermukavalle tapahtumalle! Ehkä vielä joskus pääsen mukaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä!! Jos ei näissä miitingeissä nähä, niin pitää järkätä joskus ihan muuten!!!! ;)

   Poista
 5. Kivan näköinen tapahtuma. :))

  VastaaPoista
 6. Kivan näköinen tapahtuma! =) Pitää joskus koittaa päästä mukaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, oli hauskaa - eikun vaan syksyllä mukaan, jos saadaan jotain järkättyä!! :)

   Poista

Sana tai pari tai monta - kovasti ilahtuisin kommentista!