torstai 27. kesäkuuta 2013

Sneak peek Reima AW13


Helteiden keskellä talvi tuntuu äärimmäisen kaukaiselta, mutta tässä pari kuvaa Reiman ensi talvesta! Heinäkuun lopulla sitten saadaan kattavampi katsaus tulevasta talvimallistosta. Tuollahan näyttäisi olevan tulossa se punainen tupsupipo, mitä olen ollut vailla, jes!!


Tämä takki on kyllä aivan upea! Herra Keltaiselle ei olekaan toppatakkia ensi talveksi.. mutta tää on varmaan muidenkin mielestä ihana, joten noinkohan jää aleen.. Mutta on kyllä ihan törkeen hieno takki! Kai tuo on unisex????


Rokkaavia leikkauksia löytyy talvenkin mallistosta - toivottavasti on muitakin värejä kuin ruskeaa!

Näitten kuvien perusteella Reimalla jatkuu modernimpi linjaus, ja ootan kyllä nyt talvimallistoa innolla!!

Terkuin
Miima

32 kommenttia:

 1. Eewelle haluan kans tuon keltaisen takin ja jotkut oikein värikkäät housut. Ehkä vihreät tai sähkönsiniset.

  Lassiella oli tosi magee tyttöjen takki ja housut setti pinkki/oranssi ja sen pienempi koululainen ilmoitti haluavansa jos vaan kokoja löytyy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä vähän pelkään että se on tyttöjen takki ja on takaa slimmattu/vyötärökiristys :/ Viime talvena oli sama homma punaisen Oulu-takin kanssa...

   Poista
  2. no voihan kökkö jos näin on...

   Poista
  3. Niinpä :( Pitää vaan ootella parempia kuvia ja toivoa parasta!

   Poista
 2. Suorastaan viilentävää miettiä nyt talvea ja talvivaatteita! :)

  Keltainen takki on tosiaan ihana ja sopisi myös meidän isoveikalle. Itse en vaan välitä noista karvareunuksista hupuissa...omassa nuoruudessa olivat pop ;) Mahtaisiko olla irroitettava? No, ainakin koko hupun saa irti. Tai kaikkeen tottuu...

  Heinäkuun lopun malliston julkaisua odotellen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä, ihana aatella vähän viilentävää pakkasta :D

   Kyllähän sen karvan yleensä saa irti, koska eihän sitä pitäisi pestä muutenkaan... Mä kyllä tykkään, ja se myös suojaa oikeesti viimalta tosi hyvin! Mutta saapas nyt nähdä onko se unisex...

   Kyllä vaikuttaa hyvältä tuleva mallisto :)

   Poista
 3. Ihana tuo keltainen takki ja on kyllä mielestäni ainakin unisex :) Meillä ei ole vielä Reimaa ollut, mutta nämä Reimat alkavat näyttämään kokoajan vaan kivemmilta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäisi nähdä takaa, epäilen vähän että siellä on tyttöleikkaus :/ Reima on nyt petrannut mallisto mallistolta kivempaan suuntaan!!

   Poista
 4. Ei tarvita eikä edes haluta mitään :D. No jaa-ah, uskonkohan itekään??? Mutta vilkaisin just tiliä ;). Katotaan sitten syksymmällä tai aleaikaan oliko tarve... Jahka eletään sinne asti.

  Vaikea sanoa tuosta keltaisesta että onko unisex kun kuvakulma on noin sivusta... Voi olla että on, voi olla että ei :D.

  Ja luulen että tuo punainen pipo on teille väärä punainen tai siltä se näyttää ja tuossahan on vissiin lippa? Mutta ainahan mä voin tehdä sulle pipon ;).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä uskon että se on ihan kirkkaanpunainen, ja lippakin on vaan kiva, sikälimikäli hattu istuu päähän! Ootellaan ja katastellaan!

   Poista
 5. Takki ja Haalari- tykkään tosi paljon molemmista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, minä myös, mielenkiinnolla kyllä odotan koko malliston näkemistä!

   Poista
 6. Tuota keltaista takkia olen jo aiemminkin kuolannut, eka Reiman vaate jonka haluan! Tuo keltaisen sävy on ainakin kuvan perusteella juuri se oikea. Hmm, missä hintaluokassa Reiman toppatakit muuten yleensä ovat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos se on Reimatec, niin yli satasenhan se hujahtaa... siksi mulla niitä alehaaveita onkin jo nyt ;)

   Poista
  2. Auts! Hmm, jää siinä tapauksessa harkintaan, käyttäjä on vasta 3-vuotias joten takki tulisi ns. kaupunkitakiksi eli pitää kuitenkin investoida myös haalari tarhaa varten.

   Poista
  3. Joo, on se kaupunkitakiksi vähän turhan tyyris, ja toisaalta sitten kaikki tekniset ominaisuudet menee hukkaan!

   Poista
 7. Tosi hieno toi keltainen takki ja koko reima tuntuu muuttuneen tosi hyvään suuntaan! Noi toppatakit näyttää aika paljon ticketin takeilta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Reimalla on ollut nyt ihan ilmeen uudistus meneillään, ja mulle ainakin muutos on ollut just oikeaan suuntaan!! :)

   Poista
 8. Vielä lisäys tuohon keltainen takki-pohdiskeluun: keltainen on vielä sen verran uusi väri varsinkin ulkovaatteissa, että tuskin sitä takki on tehty "tyttöleikkauksella", kun unisexia on helpompi myydä? Näin ainakin voisi kuvitella...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. TOivotaan näin!! Perustan epäilykseni sille viime talven punaiselle Oulu takille, jota melkein jo himoitsin (oli hyvin saman tyylinen kuin tämä), mutta se osoittautui takaa tyttötakiksi :(

   Poista
  2. Keltainen takki on tyttöjen malli ja vastaa viimevuotista Oula-takkia. Jos nyt vielä täältä käyt lukemassa :)

   Poista
  3. Joo, tämä tieto mulla jo olikin, mutta pitäisi olla tulossa myös keltainen unisex-takki, joten odotellaan sitä sitten :)

   Poista
 9. Minä olen ihan jo valmis ostamaan tuon takin esikoiselle. Pelkään vaan että väri aiheuttaa oksennusreaktion. Mutta jospa tuo karva hupussa antaisi sen anteeksi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Väri kyllä näyttäis hyvältä keltaisen sävyltä, ja minusta tuokin karvareunus on kiva! :)

   Poista
 10. ...niin siis tuon keltaisen takin...

  VastaaPoista
 11. Mä tykkään noista asusteista, mitkä on tuolla pienellä pojalla. Elikkäs tuo sini-kelta-tumma pipo ja kaulahuivi. Toivottavasti niitä saisi ostettua vähän isommallekkin pojalle, ja kait nekin nyt mallistoon kuuluu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän niiden pitäisi kuulua mallistoon, kun ne kerran kuvissa on :)

   Poista
 12. Tuosta keltaisesta tullee hitti... Se näyttää malliltaan tosi hyvältä, vaikken tiedä, tykkäänkö sävystä, jos se on luonnossa ihan täsmälleen sama kuin kuvassa.

  Tämän pikakatsauksen mukaan Reiman talvi näyttää vähän värittömältä, mutta eiköhän niitä värejäkin mallistosta löydy :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli siellä väri-iloitteluakin kyllä, mitä muutamia kuvia näin :) Pitää odottaa koko malliston julkaisia, mutta kyllä ainakin puheet on sellaiset, että kovasti uudistusta olisi luvassa!

   Poista
 13. en jaksa viimevuotisen keltaisen episodin jäljiltä enää keltaista takkia jokapäiväiseen käyttöön ;) eskarilaisen takkia olisi saanut olla pesemässä ainakin kerran viikossa, se oli kokoajan jossain liassa vaikka täällä keskisuomessa oli lunta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii, kyllähän ne vaatteet noilla isommilla menee ihan kamalaan kuntoon, kun ne ryöjää missä milloinkin ilman valvontaa ;D Meillä vajaa 3veellä pysyi keltainen haalari hyvänä, kun käytettiin vain pakkasilla ja lumella :)

   Poista

Sana tai pari tai monta - kovasti ilahtuisin kommentista!