maanantai 15. heinäkuuta 2013

Jes! Uudet saapasvärit Crocsilla!

Keväällä purnasin, kun Crocsilta poistui kaikki kivat värit kumppareista... Nyt huomasin, että kauppaan oli tullut uusia värejäHandle it rain bootsista ei ole kokemusta, ainoastaan Crocband Jaunteja ollut meillä, mutta nämä värit kelpais ilman muuta!! Nyt vaan tarvittais joku alekoodi ;)


Terkuin
Miima

30 kommenttia:

 1. Pirteät! Meilläkin vain jaunteja ollut, onkohan nämä handle itit yhtä helpot pukea jalkaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ainakin noista kahvoista on varmaan hyvä vetää jalkaan? :)

   Poista
 2. Ei vaan sitten tullut punaisia - höh, niitä nyt olisin ehkä eniten halunnut meille. Heti piti käydä katsomassa... Vinkkaa sitten mullekin jos törmäät alekoodiin sillä tarve olis :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos olisi ollut punaiset, niin luonnollisestikin olisin kuvan laittanut ;) Meillekin kelpais ehta kirkkaanpunainen! Mutta alekoodia odotellen siis...

   Poista
 3. Meillä on ollut myös ne Crocband Jauntit mutta nyt pitää varmaan vaihtaa merkkiä, kun pojalla on aika pullea jalkapöytä ja kenkä on vaikea saada jalkaan, vaikka kasvunvaraa olisi vielä kengässä :/ Varsinkaan itse ei saa kenkään jalkaan. Onkohan muilla tätä ongelmaa ja olisikohan joku toinen malli sitten parempi? Tuo kuvissa oleva näyttää leveämmältä ja muuten olen tykännyt saappaiden keveydestä. olisi kuitenkin kiva, että tuommoinen 3v saisi saappaan itse jalkaan :) Saa myös vinkata muita saapasmerkkejä, jolta löytyisi kivoja kuoseja ja värejä saappaista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpa harmi jos ei enää mene, koska kyllähän Crocsin saappaiden keveys on ihan omaa luokkaansa! Kavatin regn saappaissa on ollut herkkuvärejä, ja ilmeisesti ne on melkein yhtä kevyet - tosin olen ymmärtänyt että varsi on fletkumpi, joten onko se sitten hankalampi lapsen vetää jalkaan?

   Poista
 4. Meillä on molempia, ja pikkuneiti tykkää noista kahvallisista kun on helppo vetäistä jalkaan. Mielestäni malli on kyllä kuitenkin molemmissa aika sama.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että malli on yhtä hyvä! Vaikuttaisi nimittäin vähän siltä että Jaunt mallia ovat poistamassa, kun värivalikoima vaan supistuu koko ajan???

   Poista
  2. Mulle sanottiin keväällä Partiovarusteessa (teille savolaisille ehkä tuntematon liike) , että se kahvaton (jaunt) malli poistuu. En sitten tiedä onko totta... Mutta ei ole Crocsin nettikaupassakaan kummoista valikoimaa enää niistä.

   Poista
  3. Sillehän se näyttäisi kyllä, että Jaunt vetelee viimeisiään...

   Poista
 5. Oih, pakko tilata! Oon niin odottanut tota keltaista väriä saapuvaksi:) Alennusta saa ainakin CityShopparilla ja Ostohyvityksen kautta taitaa saada vähän rahaa takaisinpäin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keltainen on kyllä niin piristys kumppareissa! :) Josko jostain muualtakin löytyis joku ale jossain vaiheessa, kun en kyllä tuon takia ala mitään Cityshopparia hankkimaan, kun täällä kaukana citystä sillä ei pal mitään tee ;)

   Poista
 6. Kun uusii uutiskirjeen saa 20% alennusta. Parempaa alennusta ei itelläkään nyt tiedossa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaa, että sen voi uusiakin? No pitääpä miettiä! :)

   Poista
  2. Jep, itse uusin juuri uutiskirjeen ja laitoin tilauksen alennuksella menemään. Ihan kiva alennus siitäkin tuli..

   Poista
  3. Ahaa, no pitää kattoo jos ei parempaa diiliä löydy, kiitos vinkistä! :)

   Poista
 7. Keltaiset on ihanat! Koskahan tää keltainen kausi mahtaa mennä ohi? Pyörittelin kirpparilla crocsin saappaita aikuisille ja ne oli kyllä ihan hirveän rumat. Ehkäpä hankin itselleni hait..jospa pääsisi marjametsälle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai, mulla on hirmu nätit lilat Crocsin kumpparit :D

   Poista
 8. Meillä on tuollaiset batman saappaat pojalla ja ovat tosiaan saman malliset kuin jauntitkin. Yhtä kevyet ja helpot :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, alekoodin metsästys käyntiin ;D

   Poista
 9. Keltaiset on kyllä herkulliset! Voisi kevyinä ja helposti puettavina mennä jopa saapaskammoiselle esikoiselle ;)

  Mutta miten mahtaa olla sopivuuden kanssa, jos on korkea jalkaterä? Jossain aiemmassa kommentissa siitä jotain mainittiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kehottaisin kyllä kokeilemaan ennen ostopäätöstä! Minusta se saapas on kyllä ihan tilava sieltä kärkiosasta, mutta varsi on kapeahko, joten pulleaan jalkaan vetäminen sen varren läpi voi olla hankalampaa, en tiedä?

   Poista
  2. Okei, täytyy sitten ihan sovittaa ja varautua siihen, ettei meille käy, sillä esikoisella on vantterat raajat :)

   Poista
  3. Joo, parempi sovittaa eka :)

   Poista
 10. Mitenhän nuo sopivat villasukan kanssa käytettäväksi? Ja miten hyvin kokemuksesi mukaan tuo crocsin sivuilla oleva kokotaulukko toimii? Eli mikä kasvu- ja käyntivara siihen on laskettu? Kun nyt kovasti mietin, tilaisinko 30-31 vai 32-33. Vai ostanko sittenkin tretornit tai nokialaiset tuttuina ja turvallisina. Meillä ei ole koskaan ollut crocs-saappaita ja mietin uskallanko kokeilla.

  -T-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä sinne minusta villasukkakin mahtuu :) Ja nyt tuli just kooltaan epäonnistunut saapasostos, kun noissa uudemmissa Handle-saappaissa on eri mitoitus kuin vanhoissa Jaunt saappaissa :/ Eli mun tulkinnan mukaan lisätään kokotaulukon jalan pituuteen n 5mm, niin saadaan sisämitta. Näin siis saappaissa, en tiedä onko kokotaulukot samat kaikille kengille. Ja eikun uutta alekoodia etsimään...

   Poista
 11. Kiitti. Olisin tilannut liian pienet todennäköisesti ilman tuota tulkintaasi.

  -T-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että oli apua, mäkin just tilasin liian pienet tuon kokotaulukon hämäämänä :/

   Poista

Sana tai pari tai monta - kovasti ilahtuisin kommentista!