lauantai 20. heinäkuuta 2013

Molo kids aw 2013

Sain Molo kidsin pressi-paketin, joten tässäpä teille kuvia syysmallistosta!


Mä vielä erikseen kysyin haalarikuvia, mutta ilmeisesti ne on joku valtiosalaisuus, kun Ozbabystakin ovat hävinneet...

Mitäs tykkäätte näistä sisävaatteista? Minusta tuolla on useampiakin hauskoja juttuja, mutta näissä se hinta on mulle se ongelma...


Terkuin
Miima8 kommenttia:

 1. Tykkään uudesta mallistosta tosi paljon! Toi poikien farkkuinen talvitakki on huikean hieno!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä hieno, mutta toisaalta sellainen oli viime talvenakin, ehkä vaan himpun eri sävyisenä...

   Poista
 2. Tiedän merkin (haalarit lähinnä), mutta ei ole aiempaa kokemusta itsellä. Henkilökohtaisesti tykkään lapsellisemmista lasten sisävaatteista. Denim-talvitakki näytti kivalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kyllä meilläkin on lapsellisempi linja noilla pienillä vielä :) Mutta välillä on ihan kivoja autoprinttejä ja tähtiähän Mololta löytyy, ja niistä kyllä tykkään edelleen :)

   Poista
 3. Voi jestas sentään! Mä, kun näin tämän uuden malliston kuvat ekaa kertaa, niin ajattelin, että mitäs tämä nyt meinaa. "Ihan erilaista" kuin Molo ennen. Meillähän Molo Kidsin sisävaatteet ovat olleet varsinkin viime talven käytetyimpiä vaatteita. Mä ehdin jo jokusessa blogissa sanoa, etten tykkää tästä uudesta mallistosta sitten yhtään!!!

  Mites sitten kävikään? Olen nyt viikon verran sulatellut ja yksi vaate sieltä pomppasi sitten kuitenkin pakko saada -listalle ja tilasin sen jo ihan ilman mitään alea. Ei pystynyt enää pidättelemään :D Tälläinen mä sitten olen. Ensin ehdoton no, no ja sitten kuitenkin hetken päästä pakkomielle. Ihan mahotonta. Hintaa näillä kyllä on ja aleihin jätän kyllä loput syntyvät pakkomielteet. Siihen asti pidän silmäni kiinni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii :D Ilmeisesti tästä pakko-saada-vaatteesta luemme vielä :D Mielenkiinnolla odotan, mikä vaatekappale aiheutti moisen reaktion! ;)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kivoja juttuja olis - jos sais vaikka puoleen hintaan ;D

   Poista

Sana tai pari tai monta - kovasti ilahtuisin kommentista!