sunnuntai 7. heinäkuuta 2013

Vanish tahranpoistotestissä
Pääsimme mukaan Buzzadorin Vanish 2013 -kampanjaan. Kampanjassa on tarkoitus haastaa Vanish tahranpoistoaineet tahraamalla kangastilkku, ja sitten käyttää Vanishia tahrojen poistamiseen.
Kunnon tahra-arsenaalin sainkin sotkettua, vai mitä sanotte!

Ylärivin tahrat:
mustikkakeitto, voikukka, appelsiinimehu, ruoho, tuore paprika

Keskirivi:
banaani, saippuakupla-aine, mustekynä, pyöränketjun rasva

Alarivi:
salmiakki, suklaa, bolognese-kastike, vesimeloni

Annoin tahrojen kuivua kunnolla, jottei testi ainakaan olisi helppo.
Eikä se helppo ollutkaan! Esikäsittelin tahrat Vanishilla, hankasin ja annoin vaikuttaa 2 min, ja pesin pyykin joukossa normaalisti, lisäten pesuaineen joukkoon Vanishia ohjeen mukaan. Iso osa tahroista lähti noilla keinoin, mutta paprikasta jäi ihan kunnon läntti edelleen - tämähän se oli se minun vakio-ongelmani... Salmiakista, ruohosta, mustekynästä, bolognesesta ja pyöränrasvasta jäi himmeät tahrat jäljelle.

Jatkokäsittelynä liottelin kangasta Vanish crystal white vedessä, öööh... yli vuorokauden, kun unohdin autuaasti (ohje sanoo ettei yli 6 tuntia). Ja sitten pesin käsin pyykinpesuaineella. Paprikatahra on ja pysyy!!! Tokihan se on haalentunut, mutta voidaan kai sanoa, että paprikatahroja EI kannata hankkia, tai jos vahinko tapahtuu, niin välittömästi pesuun - se on tiukassa!! Salmiakkitahra näkyy myös himmeänä, ja pikkuisen on jäljellä myös mustekynää (okei, no sitä olinkin sutannut siihen tyyliin, että tuskin kellään sellaisia tahroja vahingossa syntyy :D). Bolognesetahrasta näen aavistuksen, kun tiedän missä sen pitäisi olla - muuten en varmaan huomaisi.

Eli summa summarum: tahroja oli 13 ja niistä 6 kummitteli ensimmäisen käsittelyn jälkeen, ja 4 saattoi havaita vielä kunnon liotuksenkin jälkeen. Joitakin tahroja ei niin vaan poisteta...


Terkuin
Miima

Buzzadorina saat mahdollisuuden päästä testaamaan uusia tuotteita ja palveluita ilmaiseksi, sekä kertoa ystävillesi niistä. Useimmissa kampanjoissa myös ystäväsi saavat mahdollisuuden päästä osallistumaan tuotteiden ja palveluiden testaamiseen. Se kuinka nopeasti pääset ensimmäiseen kampanjaan mukaan, riippuu siitä kuinka hyvin sovit kampanjan kohderyhmään, jonka asiakas on määrittänyt. 

Jos sinäkin haluat buzzadoriksi, voit liittyä tästä suosittelija-linkistäni.16 kommenttia:

 1. Tahrat on kinkkisiä! Tässä päivänä eräänä paniikissa etsin ratkaisua tussitahraan. Lapsi oli kuvittanut uuden, valkoisen nahkasohvan. Apua. Hinkutin sohvaa vaikka millä, taikasienellä ja sappisaippualla. Onneksi lopulta viivat haalenivat näkymättömiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vaan - pitäisi ryhtyä tahranpoistoon heti niiden synnyttyä, mutta ei se arjessa yleensä mene ihan niin... ;) Hyvä että sait sohvan puhtaaksi!!

   Poista
 2. Kiinnostava testi! Paprika on tosiaan hankala tahra, samoin tomaattikastike. On tää lasten kanssa elo aikamoista tahranpoistorumbaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, paprikaa en pienimmälle annakaan ilman suojatoimenpiteitä ;) Meillä pahin sotkija tuntuu olevan 9vee tyttöihminen :O Pienet pojat on siistejä häneen verrattuna!

   Poista
 3. Mulla on Vanish käytössä joka koneellisessa jos pesen kaupan pyykinpesuaineella. Yleensä käytän Swipe White ainetta ja pesee kaikki tahratkin yleensä pois. Laitan kylläkin jo tahranpoistoainetta (Swipen oma sekoitus)tahroihin siinä vaiheessa kun otan vaatteen pyykkikoriin. Laitan vaan vaatteen siihen korin reunalle roikkumaan että kuivaa...ja sitten normisti kaikki samaan aikaan pesuun. Meillä poistaa kaikki ja värit pysyy kirkkaina ja ensinnäkin vaatteet puhtaana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en ole uskaltanut jättää tahranpoistoainetta kuivumaan vaatteeseen, pelkään että lähtee väritkin, kun niissä yleensä sanotaan ettei saisi vaikuttaa yli 10 min ennen pesua :D

   Poista
  2. Siis se tahranpoistoaine on sekoitus kahdesta Swipen pesuaineesta. Vanishia en uskaltaisi jättää vaatteeseen kuivumaan.

   Poista
 4. Tuli muuten mieleen et mandariini on kans jännä miten se tahraa. Pitää monesti käsitellä vanishilla/sappisaippualla ja antaa auringonvaloa et lähtee pois jos ennättää kuivua :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nektariini on kans tiukassa jos tahra kuivahtaa! Appelsiinimehu kyllä lähti testissä ilman nikottelua :)

   Poista
 5. Heips, nyt täysin asian vierestä, mutta halusin vinkata sulle, että ensi talven Molo Kidsin haalarikuvat löytyy nettikauppa OzBabyn sivuilta. Jos sua vaikka kiinnostaa? Mua kiinnostaa kuulla sun kommentit niistä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, oon ne kattonutkin, ootan vaan vielä hetken saanko Mololta suoraan jotain matskua - mielipide on jo selvä ;)

   Poista
  2. Joo, mäkin ootan niitä tänne blogiin kera kommenttien oikein innolla!

   Poista
  3. Hihii, tulossa on, jossain vaiheessa :D

   Poista
 6. Mutta aikas hyvin tahrat lähti sunkin testissä. Paprikaa olisi kans ollut mielenkiintoista testata tai jotain salsaa, jossa on paprikaa... mutta eipä sattunut olemaan käden ulottivilla testihetkillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ton mä osasin arvata, että paprika ei irtoa... mutta pitihän se silti kokeilla ;)

   Poista

Sana tai pari tai monta - kovasti ilahtuisin kommentista!