sunnuntai 18. elokuuta 2013

Herrain huone

Torstai-iltana kävin Ikeassa korttia vinguttamassa ja kannoin kotiin melkoisen pakkauslaatikkoröykkiön. Hienoisista epäilyistä huolimatta valmista tuli sinä yönä - jo kello puoli yksi!


Valitsin Stuva-säilytysjärjestelmän valkoisilla ja vihreillä ovilla/laatikoilla. Tää on sellainen mix&match-sarja, että voi itse valikoida rungot ja ovet ja laatikot sun muut. Eli toisin sanoen saat etsiä itsepalveluvarastosta ihan saakelin monta erillistä pakettia! Logistiikkani pysyi kuitenkin järjestyksessä ja ihan oikeat osaset sain otettua mukaani!


Ostin myös kaikenlaista sälää: purkkeja, kortteja, julisteita, teippiä... Onnessani teippailin julisteen ja kortit seinille ja runkoihin - vain kerätäkseni ne lattialta muutaman tunnin päästä... Eli seinät loistavat jälleen kerran tyhjyyttään! Tarttisin a) poran, b) proppuja, c) miestä...


Tämä on penkki, mutta näin pienille se sopii hyvin pöydäksi! Juuri sopivan kokoinen askartelupöytä, ja jakkaratkin ihan oikean väriset :DHuone on varsin pieni, ja vähän mietin, että käykö se vaan pienemmäksi, kun tuo on kuitenkin aika iso kalustekeskittymä, mutta itse asiassa kävikin vähän toisin päin! Valtava Duplo-kokoelma oli ennen isoissa sängynaluslaatikoissa, ja kun niillä halusi leikkiä, piti laatikot vetää kokonaan esiin, jolloin ne tietysti vei ihan valtavasti leikkitilaa. Nyt huoneessa mahtuu paljon paremmin leikkimään Duploilla, kun laatikot ei vie lattiatilaa ja ne saa kiinni pois tieltä.

Herrat Keltainen ja Vihreä on nyt leikkineet huoneessaan ennennäkemättömän tiiviisti tän koko loppuviikon - uloskin on saanut vaan pakottamalla - joten uudistus taisi osua nappiin!


Terkuin
Miima

22 kommenttia:

 1. Pirteän näköinen sisustus. Minä tykkään :)

  VastaaPoista
 2. Tosi hyvältä näyttää! Vaikutti ihan kivalta sarjalta näin kahden penkin kokemuksella, ja tykkään tosi paljon että itse voi suunnitella sopivan kokonaisuuden omiin tiloihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hirmu vaikee kuvata noin pienessä huoneessa, pitäis olla joku laajakulma :D Mutta sarja on minusta kivannäköinen, ja plussaa just tuosta, että voi koota just sellaisen kokoonpanon kuin haluaa! :)

   Poista
 3. Upealta näyttää! Kiinnitin ensimmäisenä huomiota oikean värisiin jakkaroihin. Pienenä vinkkinä, älä anna lasten sitten käyttää noita jakkaroita kurkottelujakkaroina. Meillä neiti tuli kerran komeasti alas, kun jakkara jotenkin laukesi alta. Asiaa ei varmaan auttanut se, että mummo kerran aijemmin oli kaatunut jo kyseisellä jakkaralla ;/ Jakkaroiden jalat eivät ole kovin vakaat.

  Me itseasiassa käytiin tänään kans Ikeassa. Suunitelmissa on neidin minihuoneeseen parvisänky. Vähän vain mietityttää, kun tuo on kova putoilemaan sängystä ja välillä sekoilee unissaan myös jalkeille...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja ihan oman väriset jakkarat vielä omivat ;D Joo, meillä on ollut ennenkin Mammut-jakkaroita, ja ne tosiaan keikkaa, jos paino tulee liian reunalle... seisoma-kielto noille ;)

   Meilläkin Vihreä on lahjakas tippumaan tavallisesta sängystä, mutta kerrossängyn yläsängyssä on sen verran korkea laita, ettei sieltä mitenkään voi kierähtää alas. Toinen juttu tietysti on, jos unissaan lähtee toikkaroimaan - sitä nää ei harrasta onneksi :)

   Poista
 4. Hei näyttää tosi tosi kivalta! Ihan meidän makuun :) Meillä on pojan huone aivan vaiheessa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Mulla menee sisustusjutut silleen rykäyksissä - hetki höyrytään, ja sitten taas pitkä aika ihan levällään kaikki, uutta höyrähdystä odottaen :D

   Poista
 5. Katselin noita joskus ikeassa. Niihin mahtuu kyllä paljon kamaa. Ihanan pirteä huone!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, mahtuu tosi paljon! Jäi vielä vähän väljääkin, että ei tullut kerralla tupaten täyteen noiden kamoista ;) Kiitos :)

   Poista
 6. Hei, me ostettiin juuri kans tuota Stuvaa, tosin vähän pienempi setti kun on vaan yhden lapsen leluille mutta tosi hyviä ovat kyllä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tykkään ulkonäöstä ja tilavuudesta ja muunneltavuudesta :) Yllättävän paljon sitä yhdelläkin lapsella voi rompetta olla ;)

   Poista
 7. Tosi kivan näköistä! Ja toistan nyt muiden jo käyttämää sanaa, mutta PIRTEÄ vaan kuvaa niin hyvin. Meilläkin olisi kyllä tarvetta säilytyssysteemeille lastenhuoneessa, täytyypä saman tien käydä kurkkimassa näitä Ikean sivuilta. Koska näyttääpä toimivilta peleiltä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, pirteä sopii meille :D Noi on kyllä kivat, ja syövät tosiaan aika melkoisia määriä rompetta ;)

   Poista
 8. Onpas kätevä ja kivan näköinen ratkaisu! :) Minäkin kiinnitin ensin huomioni herrojen "nimikkotuoleihin". Meilläkin on vihreä Mammut-jakkara pikkuveikan vihreä-valkoisessa huoneessa ;)

  Tuokin antaa omalta osaltaan hieman lisätilaa leikkiin, että kalusteissa ei ole ulkonevia vetimiä, vaan "kahva" ei leikattu koloksi kalusteen oveen. Kaikenlisäksi ratkaisu miellyttää silmää :)

  Tässähän alkaa ihan sisustuskärpänen surista, kun noita kuvia katselee...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, olihan ne pakko ottaa nimikko-värit, kun kerran tyrkyllä oli ;D Totta - tykkään itekin ettei ole vetimiä, nuo koloset näyttää kivoilta! :)

   Poista
 9. Näyttääpä hyvältä! :) Meiläkin olisi niin tarvetta kunnon säilytyssysteemille, lelua ja muuta tilpehööriä riittää... Mutta poikien huone on niin pikkuruinen ettei sinne mahdu kuin vaatelipasto. Vähän jo kaduttaa, ettei hankittu kerrossänkyä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Pienessä huoneessa kerrossänky tai parvi kyllä säästää lattiatilaa! Ja sitten tietty sellaiset hyllysysteemit jotka tulee vaan seinälle?

   Poista
 10. LOOKING GOOD! :) Kyllä lapsosten kelpaa. :) Ihanan pirtee tuo vihree. ^^

  VastaaPoista

Sana tai pari tai monta - kovasti ilahtuisin kommentista!