keskiviikko 7. elokuuta 2013

Mini Rodini pingviini college

Saimme valita yhteistyökumppanini MiniMintin valikoimasta Mini Rodinia, eikä taida tämä valinta yllätää ketään...


Keltahihainen Penguin paita on pehmoista collegea, ja varmasti mukavan tuntuinen päällä.


Herra Vihreä on kotimittauksessa 108cm pitkä, ja paita on kokoa 104/110. Koko on just hyvä, mutta lapsihan on melkoinen rimpula, joten rotevammalle ja pitkäselkäiselle/-kätiselle isompi koko olisi varmaan aiheellinen valinta.

Onneksi meillä on paidalle seuraavakin käyttäjä, on se hieno! Ja lapsikin taisi tykätä, sillä olisi halunnut jättää paidan päälle, vaikka on hellepäivä ja nämä vaatteet puettiin vaan kuvausta varten! Kiitokset MiniMintiin!!


Terkuin
Miima

8 kommenttia:

 1. kiva on! Jotenkin tulee mieleen oman lapsuuden kuosit joissakin paidoissa :) sopii kyllä pojalle mielestäni paremmin! Meille tilasin tytölle sen mintunvärisen rusettipaidan. Oli hienompi livenä, kuin kuvissa mielestäni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, minustakin pojalle ennemmin tämä paita! Rusetit on varmasti hienot myös! :)

   Poista
 2. Komia on paita ja hyvät kuvat!

  VastaaPoista
 3. Millonkohan mä saisin aikaseks noita meijän Rodineita; ehkä huomenna:P Sisulle ostin heti julkasupäivänä tuon collagen ja se on livenä kyllä hienompi kuin myyntikuvissa. Mä isompien kokojen kannattajana tilasin tietty sen isomman koon;D toi muuten vastas kokoaan toisin kuin muut malliston yläosat.. On meillä sitte aikas reiluja vaatteita, mutten jaksa alkaa palautella..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, on livenä vielä kivempi! Parempi vähän iso kuin liian pieni ;)

   Poista

Sana tai pari tai monta - kovasti ilahtuisin kommentista!