sunnuntai 29. syyskuuta 2013

Biitsi-kelit?

Eilen sateen jälkeen paistoi upeasti aurinko, ja fiilistelin, miten upeita kuvia saisin, kun aurinko heijastuisi märistä puiden lehdistä, joissa upeat ruskan värit hehkuvat... Njooh... kun me ulos asti päästiin, niin ei ollut enää auringonpaisteesta tietoakaan... Herra Keltainen kysyi, että laitetaanko aurinkopaidat ja uimahousut kun mennään rannalle? Ööh.. ei... vaan villapuku ja haalarit ja kaikki maholliset vermeet... Kivien viskominen kiinnostaa aina. Ja vähän pitää uidakin, kun rannalla ollaan, tietty... sadettakin saatiin niskaan, mutta tulipahan käytyä! Mitähän tänään tehtäisiin? Mitäs te olette puuhanneet?


Terkuin
Miima

Toinen arvonnan voittaja Anna, otahan yhteyttä!

14 kommenttia:

 1. Täydelliset biitsikelit! Ei tarvi edes suojautua auringolta ;)

  Kivien heittely on aina mukavaa :) Kivat asut pojilla. Nuo keltaiset saappaat ovat ihanat!

  Tää pukemisrumba on kyllä järkytys aina kesän jälkeen: äsken pärjättiin t-paidoissa ja nyt pitää mättää vaatetta päälle monta kerrosta. Pojat kiukuttelee ulkovaatteiden pukemisen kanssa...

  Me tehtiin eilen koko päivä mukulakiveystä. Oltiin siis ulkona aamusta iltaan, käytiin vaan syömässä välillä ja pikkuveikka nukkumassa päikkärit. Hartiat ja käsivarret laulaa hoosiannaa. Tänään on sitten levätty ja vietetty hiljaiseloa pyykkikoneen laulaessa unettavaa sävelmäänsä. Pojat innostuivat isin esiin kaivamasta oman lapsuutensa avaruuslegolaatikosta ja tänään on nähty mitä ihmeellisimpiä otuksia ja aluksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei ainakaan kertoimia tarvittu ei :D Me ollaankin nykyään ihan samaa kansaa kaikki, kun mullakin on punainen takki ja mustat housut :D

   Nää kyllä pukee ihan mielellään (tai siis, mä kyllä avustan ihan liikaa siinä hommassa...), ite pyytävät kypärämyssyä, vaikka meinasin ettei välttis vielä tarvittais. No hyvä näin :)

   Teillä on siellä ollut kunnon projekti käynnissä - joko tuli valmista? Legoilla on meilläkin leikitty nyt hyvin tiiviisti, 5vee hyvin tärkeänä itse rakentaa, mutta kaipaa äitin apua palojen etsimiseen :)

   Poista
 2. Kunnon biitsikelit! Ei tosiaan tarvinnut pelätä, että aurinko polttaa ihon karrelle :D

  Meillä olis täällä ollut Tamperepäivä ja kaikenmaailman ilmaistapahtumaa koko kaupunki täynnä, mutta me vaan kykitään kotona ja laitellaan neidin huonetta. Tänään haettiin vanha sänky pois ja samoin lipasto. No, hyödyllistä tämäkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tarvittu UV-paitoja tällä rantareissulla! :D

   Joskus on kiva puuhata ihan kotona vaan - millonkas nähdään kuvia uudistuksista?? :)

   Poista
 3. Tekin pukeudutte sävysävyyn :) Juuri naureskelin lauantaina kun kipitin kaupungilla lasten kanssa ja kaikilla oli keltaista yllä. Nautiskellaan nyt, pian tulee kenties se aika kun lapset eivät kävele äidin kanssa edes samalla puolella tietä ;) samanlaisista asuista puhumattakaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, pitää nauttia tiimipukeutumisesta nyt kun vielä voi ;) Ei kyllä tarkoituksella ole tällaista haettu, mutta niin vaan on samat värit valikoituneet :D

   Poista
 4. kivat asut molemmilla! : ) viikonloppuna oltiin mökillä ja nyt on koitettu pestä pyykkiä ja illalla pitäisi tytön kanssa mennä jumppaan. Tykkään jotenkin tosi paljon saunoa syksyllä ja varsinkin meiän rakkaalla mökillä, jossa oon käynyt vauvasta.kotona tulee harvemmin saunaa lämmitettyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, puna-musta viehättää nyt kovin ja linja jatkuu myös talven vaatteissa :)

   Ei ole puusaunan voittanutta! Mä en viiti lämmittää nykyistä sähkösaunaa ollenkaan, kun tiiän että löylyt olis ihan surkeat vrt puukiukaan löylyihin :/ Säästänpähän sähkölaskussa (joka on ihan riittävän megalomaaninen ilmankin!!)

   Poista
  2. niinpä puukiuas on niin paljon parempi. Mekään lämmitetään enää kerran kuussa sauna kotona.. Uimaan en sentään viitsinyt mennä, taitaa vesi olla jo sen verran viileää.

   Poista
  3. Hrrr, ajatuskin uimisesta näillä keleillä puistattaa :D

   Poista
 5. Mua viehättää nyt jut kovasti musta-punainen-keltainen. Ja lisäks vielä harmaa. Syytän tästä raskaushormoneja! Mutta siis kivalta näyttää noi poikien ulkovaatteet

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mua viehättää noi värit (paitsi harmaa) ihan ilman raskaushormonejakin :D

   Poista
 6. Punainen on kyllä ihana ulkoiluvaateväri!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin onkin, ja nyt tykkään kovasti mustan kanssa, pääsee se räväkämpi värikin kunnolla oikeuksiinsa :)

   Poista

Sana tai pari tai monta - kovasti ilahtuisin kommentista!