sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Ihan tautista

Viimenen viikko ollut nuhaisia neniä, kovaa päänsärkyä, kuumetta, ja nyt päälle päätteeksi korvatulehdus yhdellä ja märkärupi toisella... Tässä vaiheessa kyllä tuntuu, että olis ihan kiva, jos olisi toinen käsipari tai syli tässä apuna! Mitään vatsatautiepidemioita en uskalla ees ajatella! Ja voin sanoo, että keskiviikkoillan vapaa tulee tarpeeseen!

omput ei oo tautisia

Toivottavasti teillä on ollut mukavampi viikko!

Terkuin
Miima

18 kommenttia:

 1. Samoissa merkeissä, paitsi, että syliteltäviä on vähemmän ja hetkittäin täällä on ollut se toinenkin syli tarjolla. Oma olo on jyrän alle jäänyt tai siis rään alle...Tsempit sulle ja hatun nostoja taas kerran!
  T: Nitta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, toivotaan että kuurit puree nopeasti! Ite en onneksi ole ollut kuin yhden päivän silleen vähän pois pelistä - ei kai äidit jouda sairastaa tai jotain... Pikaista paranemista sinnekin!!! :)

   Poista
 2. Vuorotellen täälläkin lapset ovat sairastaneet ja vanhemmat vähän siinä sivussa, tuntuu että jokapuolella on hirveästi flunssaa liikkeellä :( Toivottavasti parannutte pikaisesti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onko ne taudit koulun rakenteissa lymyilemässä, kun heti kun koulut alkaa, niin tautien kierto käynnistyy :/ Kiitos, jospa se nyt viimein taittuis meilläkin! Toivottavasti te olette jo tervehtyneet kaikki! :)

   Poista
  2. Viimeisellä vielä päällä, toivottavasti ei kierros ala sitten alusta :(

   Poista
  3. Peukut, että jäis siihen teidän taudit vähäksi aikaa!!

   Poista
 3. Oih, on teillä ollut viikko! Kyllä siinä äidin voimia on koeteltu. Hattua nostan minäkin. Toivottavasti nyt on suunta vain ylöspäin :)

  On se tosiaan kumma, miten pöpöt alkaa jyllätä heti koulujen ja päivähoidon käynnistyttyä lomien jälkeen. Kyllähän niissä seinissä monin paikoin kaikenlaista muhii, mutta että ihan flunssapöpöjäkin - kuka tietää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuh, vähän on ollut liian vähän käsiä ja sylejä mulla tällä viikolla - pitää toivoa, että tässä oli taudit vähäksi aikaa! Kiitoksia, josko nuo kuurit nyt puris!
   Pöpöt muhivat seinien sisässä ja kesälaitumilta palaava lapsikatras saa ne aktivoitumaan taas :O

   Poista
 4. Sairastelut kaikkine vinkumisineen ja kipuineen on kurjia. Tsempit sinne! Josko huomenna olis jo helpompaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No on, pitää priorisoida - kuka vinkuu pahiten ja kellä isoin kipu, ja sit vielä pitäis saada ruokaakin pöytään. Kiitos! Meno yltyy jo melkoiseksi silloin kun kipulääkkeet toimii, joten olis kiva päästä uloskin... :P

   Poista
 5. Täälläkin on oltu pääosin sisätiloissa torstai-illasta lähtien, pieni kuumeinen mies potee nyt korvatulehdusta. :/ Niin kurjaa kyllä tämä flunssa-aika, alkaa elokuussa ja loppuu taas vasta toukokuussa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sama homma siis :( Meillä tuntui tuo ensimmäinenkin annos antibioottia toimivan, kun ei ole pyytänyt kipulääkettä eilisillan jälkeen! Pikaista paranemista sinne! :)

   Poista
 6. Voi kurjuus. Flunssat ja kuumeilut on sitten niin ikäviä...ja jos ei ole kun ne oma käsipari siinä vaan niin voimia tarttis mamakin...Tsemppiä sinne ja toivottavasti kohta helpotta taudit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Hyvin on kuurit lähteneet puremaan, ja meininki on jo ihan tavallista :) Eiköhän me huomenna olla jo ihan normi-päiväjärjestysessa!

   Poista
 7. Pikaista paranemista sinne <3 ja oikein paljon tsemppiä Äidille

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kuurit on lähteneet hyvin puremaan, ja kaikki alkaa olla jo ihan kunnossa :)

   Poista

Sana tai pari tai monta - kovasti ilahtuisin kommentista!