sunnuntai 22. syyskuuta 2013

Rakas tyttäreni

a.k.a. sotkupossuli, jos *anteeksi, väärä sanavalinta* kun aiheutat mittavia tahranpoisto-operaatioita vaativia ongelmakohteita,


voisitko kertoa siitä minulle? Tahrat tuppaavat irtoamaan paremmin tuoreeltaan, kuin vaikkapa viikon päästä havaittuina...

Terveisin
maton keritsemistä harkitseva äitisi


P.S. Oikeestiko joku ihmettelee, miksi meillä on ehdoton pöydästä-liikkumis-kielto minkä tahansa elintarvikkeen kanssa???

6 kommenttia:

 1. Auts! Meillä on vaan eri ratkaisu samaan pulmaan: ei oo mattoja ei. Mulla menee mattoihin muutenkin kyllä hermo, vaikka ne kivalta näyttäisivätkin. En vain ole mattoihmisiä.
  Sympatiat ja millä alat poisteleen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä tarvitsen ehdottomasti mattoja, ihan jo sisustuksellisista syistä (en vois katella näitä kellertäviä parketteja paljaaltaan!!!), ja toisaalta matto vaan on kiva jalan alla. En nyt jaksa poistella, matto on neidin omassa huoneessa, joten ei hypi mun silmille koko ajan. Poistan joskus jos jaksan, tai sit tosiaan keritsen ;)

   Poista
 2. Voi iiiik! Meillä on kans pöydästäpoistumiskielto ruokatarvikkeiden kanssa. Toisaalta neiti pieniruokainen pyrkiikin nimenomaan karkaamaan pöydästä, ettei tarvitsisi syödä... ja se vähä, mikä katoaa lautaselta, löytyy usein pöydän ja tuolin alta. Sinne en voisi mattoa kuvitellakaan. Muuten kyllä mattoja löytyy ja kylmävarpaisena niitä tarvitsenkin lattiaa lämmittämään.

  Meillä on uudistus käynnissä neidin huoneessa ja vaaleanpunaiset karvalankamatot neiti jo toivoi lattiaansa koristamaan. Haha, oikeat mönjänkerääjät :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kääk - onneksi meillä ei kukaan ruokaa jemmaile mihinkään!!

   Meillä on Pinkin huoneessa 2 mustaa ja 1 valkoinen palamatto - näemmä olisi saanut se kolmaskin olla musta... :D Kyllähän noihin karvalankamattoihin kaikenlaista kertyy, mutta on ne silti kivoja! :)

   Poista
 3. Meillä asuu kaksi tollasta sottapyttyä! Isä ja Noppa. Epun oon onnistunut kouluttamaan suhteellisen siistiksi. Pahin on toi mies, sen kanssa palaa hermot =) Oon joutunut kieltämään sitä syömästä olkkarin sohvalla tai lattialla maton päällä, edes suklaata. Ei voida viettää mitään kivoja leffailtoja sohvalla herkkuja napostellen, koska ukko syö kuin joku 1v taapero. Jessus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmph, yli-ikäisiä sotkijoita olis vielä hankalampi sietää ;)

   Poista

Sana tai pari tai monta - kovasti ilahtuisin kommentista!