perjantai 20. syyskuuta 2013

Uusittu Niilo Ilo

Yksi suosikkikaupoistani, Niilo Ilo, on uudistanut verkkokauppansa, ja avajaiset ovat tänään! Juhlan kunniaksi kaikki tilaukset -20% alennuksella koodilla ILO!Pääsin koekäyttämään uutta kauppaa jo eilen illalla, ja siitä kiitoksena sain pienen lahjakortin kauppaan. Kaupan uusi ilme on pelkistetty ja tyylikäs, musta-valkoinen värimaailma vaan näyttää hyvältä!! Lisäksi uusi tyyli sopii mainiosti niihin uusiin merkkeihin, joita kauppaan on tullut, esim. Gugguu, indikidual ja Mói. Vanhoja tuttuja ovat esim. Nova star, Mini Rodini, Molo kids, Ticket Outdoor jne. Kampanjat ja uutuudet näkyy heti etusivulla ja valikot ovat selkeät.Minusta erityisen kiva uudistus on se, että tuotteissa näkyy jo listauksessa saatavilla olevat koot, eikä tarvitse mennä erikseen tuotesivulle tarkistamaan löytyykö haluttua kokoa!

Postikuluja on asiakkaiden toiveiden mukaan porrastettu, ja ne ovat 1,90-5,90e, yli 100e tilauksissa toimitus on ilmainen.

Uutta on myöskin kanta-asiakasohjelma Ilona. Kanta-asiakkaat saavat kaikista yli 30e ostoista 10% alennuksen, ja vain kanta-asiakkaille suunnattuja tarjouksia. Kanta-asiakkaaksi pääsee rekisteröitymällä asiakkaaksi ja tilaamalla uutiskirjeen. Jos olet jo rekisteröitynyt, niin eipä hätää, asiakastiedot ovat siirtyneet uuteen kauppaan, ja olet kanta-asiakas (tarkista, että olet tilannut uutiskirjeen)!

Mitäs tykkäätte Niilo Ilon uudistuksista?


Terkuin
Miima

8 kommenttia:

 1. Häh? Kyllä mulla vaan näkyy Chromella ihan hienosti ja luulisin että oikein :D. Just kävin kurvaamassa.

  Paljon selkeämpi on juu kuin aiemmin ja tykkään tuosta että nopeasti näkee mitä kokoa jäljellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on sit korjattu, muokkasin tekstin :)

   Selkeä on, ja uudistukset hyviä! :)

   Poista
 2. Jos sivut ei näy oikein, kannattaa päivittää. Selaimessa voi olla vielä vanhan kaupan tietoja, kun verkko-osoite säilyi samana.

  Mutta kauppa toimii kyllä mobiilissa ja kaikilla uusia standardeja tukevilla selaimilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tuon totesin itsekin, hassu juttu! :) Onnea vielä, hienolta näyttää!!

   Poista
 3. Tykkään. Selkeä ja helppokäyttöinen. Mustavalkoinen on tyylikästä ja rauhallinen tausta itsessään värikkäille lastenvaatteille.

  Tuo on iso plussa, että saatavilla olevat koot näkyvät jo tuoteluettelossa. Tätä ominaisuutta kaipaisin kaikkiin verkkopuoteihin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä! Tosiaan nopeuttaa asiointia kun suoraan näkee mitä kokoja on! :)

   Poista
 4. Juu, ehdottomasti paremmat sivut kuin ennen.. Jotenkin yleisilme nykyaikaisempi :) Suurin plussa on mun mielestä juurikin tuo, että saatavilla olevat koot ovat näkyvillä!

  -Pikku-tassun äiti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, modernimpi ilme :) Ja just hyvä tuo että varastossa olevat näkyy heti!

   Poista

Sana tai pari tai monta - kovasti ilahtuisin kommentista!