keskiviikko 30. lokakuuta 2013

Rukkaset prkl

Blogi on ollut sairaslomalla, on tässä yksi toisensa jälkeen ollut pois pelistä, viimeisimpänä Herra Keltainen, jonka hengitystä vahdin koko toissayön (äkillinen kurkunpääntulehdus)... Joten ehkä himpun väsyneenä tässä, niin piti tulla jurnuttamaan rukkas-asiaa! Siis olen metsästellyt tässä Reiman Tomino-rukkasia jollain pienellä alella, ja onhan niitä ollutkin sellaisia 20-25% alennuksia vähän siellä sun täällä MUTTA jos postikulut yhdestä rukkasparista on 4-6e, niin eíhän siinä ole mitään järkeä! Se pieni ale menee niihin postikuluihin kokonaan!

Joten kun Angry birds hanskat ilmaantuivat Reimashoppiin, tilasin ne äkkiä, kun mulla oli jostain kilpailuun osallistumisesta 10e alekoodi. Mustat sanoo tuotekuvaus.

No ketut ne mitään mustat ole vaan ruskeat! Alemmassa kuvassa vierellä samaa kangasta oleva MUSTA kiddo takki - hanskat ovat siis selkeästi ruskeat! Äh, nää lähtee takasin, ja aion kyllä laittaa vähän ihmettelyä Reimalle. Joo ei ole maailman isoin asia, mutta kuten sanottu, oon väsynyt, joten tää nyt keikahti yli!

Mustat Tominot sain nyt tilattua kuitenkin Tenavalinnasta, jonne saa kivan lukijatarjouksen Villaa ja vaniljaa blogista, ja siellä on myöskin ilmainen toimitus! :)

Terkuin
Miima

17 kommenttia:

 1. ...Ja sama juttu taitaa olla siinä poikien haalarissa. Ruskea on ruskea ja musta musta. Toivottavasti korjaavat tämän tuotetietoihin pian! Joskus värillä on väliä.

  Hienoa, että bongasit Tominot. Meillä kans mustat Tominot jemmassa kovia pakkasia odottamassa. Tulisi nyt edes lunta ensialkuun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No on sillä väliä, jos ei tykkää ruskeesta ;) Ja jos hattu on kuitenkin musta, niin kyllä ne ruskeet rukkaset pistää silmään! Ärsyttää vaan palautella :/ Mut onneksi löytyi mustat Tominot sitten kivalla alella, jota postikulut ei syöneet! Kai ne sitten on oikeasti mustat???

   Poista
  2. Kyllä ne mustat Tominot on ihan oikeasti mustat :D

   En kyllä ymmärrä, miten tuotetiedoissa voi olla noin karkea virhe näiden talvilintujen kanssa.

   Poista
  3. Huh, hyvä! :) Ehkä noi sit jonkun silmään on mustat - sen joka sen tiedon on sinne laittanu?

   Poista
  4. Ihan selvä ruskea ja ymmärrän kyllä harmistuksen, vaikka ehkä muuta annoin ymmärtää aiemmin. Poikien haalarissa todella on ruskeaa pääosa ja ihan selkeästi mustaa lahkeiden vahvikkeet. Ja miksikö tiedän? Saatoin ostaa sen tänään. ;) minusta väriero on vähän hassu, mutta menkööt

   Poista
  5. Minusta musta ja ruskea ei edes sovi yhteen, niin siksi se haalari tuntuu nyt oudolta. Laitahan sovituskuvia jos joudat jossain vaiheessa! ;)

   Poista
 2. Mä en meinannut uskoa silmiäni kun näin ne rukkaset... Tarkistin heti lapun joka väitti väriksi black enkä ymmärtänyt alkuunkaan :O. Siis mistä lähtien ruskea on ollut musta???

  Ymmärrän muiden värien kohdalla sen että nettikuvan perusteella saa väärän käsityksen mutta mustan olettaa aina olevan musta... Huoh!

  Meille ne rukkaset nyt kuitenkin jää vaikka eivät mätsää minkään kanssa. Toki laitoin Reimalle asiasta jo palautetta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nojoo, olihan tuo yllätys, iltavalossa mietin että näyttääkö vaan, mutta vertailu siihen mustaan kiddo-kankaaseen paljasti kyllä totuuden... Mä en pidä kun eivät tosiaan mätsää mihinkään :/ Palautetta laitettu täältäkin

   Poista
 3. Värillä ON väliä.

  Kurjaa...noi on kyllä ihan selkeästi ruskeat. Herää tosiaan kysymys, onko se haalarikaan sitten musta...Erikoinen kuvio noissa kämmenvahvikkeissa muuten.

  Tominot (ennen nimellä Kiddo) oli ainakin viime talvena vielä ihan mustat, mutta mistäs sen tietää, jos ovat siellä ruskettuneet vuoden aikana. Toivottavasti ei!

  Tsemppiä lasarettiin, voimia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän sillä värillä on väliä. Näin live-kuvan Angry birds haalarista, ja siinäkin alaosan vahvikkeet on mustat ja muu osa tuo tummaruskea. Jospa ne Tominot olis nyt ihan rehellisen mustat, toivotaan! :)
   Kiitos, parempaan päin on pieninkin, ja mulla on viikonloppuvapaa omaan lepoon sitten ;)

   Poista
 4. Mä en ole liiemmin ruskean ystävä joten tällä univelalla ois varmaan maailma kaatunut jos postista ois tuollaiset kolahtanut. Hyvä siis tietää ettei vaan mene tilaamaan kun joskus jaksaa rukkashankintoihin keskittyä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, en minäkään siitä ruskeasta tykkää, joten ei ollut kiva, mutta yön nukuttuani en ole enää niin ärtsynä asiasta, palautan ja sillä siisti :D

   Poista
 5. Mitenköhän nuo koot noissa menee? Meillä on Kiddot koossa 1 ja 2 ja käytännössä saman kokoisia ovat... Tarvittaisiin seuraavaa kokoa, mutta olisko se nyt sitten uudella mitoituksella Tominoista 3 (jota ei tietenkään kaupassa ole). Onkohan 4 kuinka jättisuuri...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi oli kokoa 3, mutta pakkasin jo, joten en voi verrata tai mitata :( Veikkaisin että 4 on kyllä liian iso... me ei noita edes kokeiltu, mutta eivät ainakaan pieneltä näyttäneet.

   Poista
  2. Ainakin Tenavalinnassa oli Tominoita eilen kokoa 3, ja myös Lilliksessä kun aiemmin katsoin (siellä on kaikki 30%)

   Poista
 6. Kiitos alevinkistä. Minulla on ollut vähän kokoarvio vastoinkäymisiä talven rukkashankinnoissa ja toivon, että nyt onnistaisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti nyt osuu kohdilleen! :) Rukkasissa on ne koot aina vähän arvailun varassa...

   Poista

Sana tai pari tai monta - kovasti ilahtuisin kommentista!