tiistai 8. lokakuuta 2013

Siivo

Minähän en ole millään muotoa mikään siivooja. Viikkosiivoaminen vaatii aina mieletöntä päänsisäistä taistelua laiskimus-paskimuksen ja kunnon-kodinhengettären välillä. Jotta kodinhengetär-moodi saadaan herätettyä, tarvitaan aika jytäkät tsemppi-popit ja laiskimus-paskimukselle lupaus sohvalla löhöämisestä puhtaassa ja siistissä kodissa!

Lapset joutuu siivoomaan lelunsa lattialta, mutta muutoin en käytä lapsityövoimaa tässä asiassa - en vaan jaksa olla se kannustava ja ymmärtävä ja jaksava vanhempi, joka rauhallisesti neuvoo ja sietää hitautta ja pikkuvahinkoja tällaisessa asiassa, joka itselle on jo ihan riittävän iso ponnistus muutenkin! Että kaikki tällaiset ohjeistukset, että kun-otat-lapsen-mukaan-jo-pienenä-niin-sitä-ei-tarvi-pakottaa-isompana kaikuu nyt kuuroille korville. Pakotan sitten tarvittaessa, kun sen aika tulee! Toki jos jotain sotkevat, niin saavat jälkensä siivota - se pitää oppia - mutta tässä nyt tarkoitan sitä, että en laita noita vielä pyyhkimään pölyjä tai imuroimaan, koska en JAKSA!

Paradoksaalista kyllä tykkään kuitenkin, että on siistiä. En siedä kaaosta, enkä varsinkaan leivänmurusia lattialla, saatikka kaikkea sitä hiekkaa, soraa, lehtiä ja muuta rikkaa, mitä tällä hetkellä ulkoa kantautuu sisälle kengänpohjissa! Joten imuroin päivittäin n. 3-7 kertaa keittiö-eteinen-akselilla (riippuen siitä mitä on syöty). Aina kun ohimennen huomaan, että mitä TAAAS on matolla (ei kantsis olla mustat matot...). Eli imurin paikka on pysyvästi kiinni seinässä.

Jännä kuitenkin, että kerrostuva pöly tahi klähmäiset ikkunat ei minua vaivaa ollenkaan. Pölyjä en ala kesken viikkoa pyyhkimään, ne saa oottaa viikkosiivousta. Ja ikkunat... no niitä en ole pessyt tässä osoitteessa vielä ollenkaan. Itse asiassa en muista milloin olisin viimeksi pessyt ikkuinoita! Jollain lailla se on todella vastenmielinen homma mulle :DNiin mikähän sai minut avautumaan siivoamisesta? No pääsimme mukaan Buzzadorin Vileda mikrokuituliina -kampanjaan! Kyllä mä vähän hihittelin, että varsinaisen siivousihmeen valitsivat - mutta jospa ne vaikka tekiskin siivoamisesta vähän miellyttävämpää? Testataan!


Terkuin
Miima

#viledabuzz #buzzador
Niin mikä Buzzador?
Buzzadorina saat mahdollisuuden päästä testaamaan uusia tuotteita ja palveluita ilmaiseksi, sekä kertoa ystävillesi niistä. Useimmissa kampanjoissa myös ystäväsi saavat mahdollisuuden päästä osallistumaan tuotteiden ja palveluiden testaamiseen. Se kuinka nopeasti pääset ensimmäiseen kampanjaan mukaan, riippuu siitä kuinka hyvin sovit kampanjan kohderyhmään, jonka asiakas on määrittänyt. 

Jos sinäkin haluat buzzadoriksi, voit liittyä tästä suosittelija-linkistäni.

14 kommenttia:

 1. Ihania siivousliinoja! Mun pitää kans ostaa jotain kuituliinoja, kun eilen taloon kannettiin uus hieno rosteri jääkaappipakastin... Mitähän pahaa mä muuten olen tehnyt, kun en ole päässyt mukaan voittoisan Hälsans Kök Buzzauksen jälkeen mihinkään kamppikseen? :D Kerrot varmaan siivouskokemuksistasi tässä kampanjassa vielä myöhemmin, joten jään kuulolle. Siivouskärpäsenpuremaa odotellessa siis ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saapas nähdä millaisia liinoja ovat! Aattelin ihan jopa kokeilla ikkunanpesua (hmm... lupaan että ainakin sisäpuolelta pesen!), kun tuollainen ikkunaliinakin on ;) Perästä tosiaan kuuluu, kunhan kotiin asti joutuvat!

   Minusta noi on vähän mystisiä miten kampanjoita tarjotaan - meiltä on mennyt ohi monta, joihin oltais mielestäni oltu kohderyhmää.. Ja sit mitä on tarjottu, ei ole kiinnostanut/ei ole ollut soveltuvia laitteita. Eiköhän teillekin kohta jotain kampanjaa pukkaa! :)

   Poista
 2. Oletpa reipas, kun lähdit mukaan tällaiseen buzzaukseen! :)

  Just tänään ajattelin ääneen, että eipä ole buzzadorista tullut viime aikoina kuin tuoksukynttilä- ja siivousrätti-aiheisia buzzausehdotuksia...

  Olen niin väärää kohderyhmää tuoksukynttilöille ja siivousliinoille kuin olla voi: hajusteyliherkkyyttä ei ole testattu/todettu, mutta en vaan kestä ylimääräisiä tuoksuja edes pyykinpesuaineissa. Kaupan pesuainehyllyn kohdalla meinaa happi loppua. Siivoaminen ei myöskään ole koskaan ollut mun lempipuuhia. Ulkoistan taatusti koko touhun, kunhan tästä joku päivä työllistyn!

  Isoveikan taaperoaikana annoin hänelle oman rätin käteen, kun itse siivosin. Silloin tuli muutenkin "kasvatettua" paljon kunnollisemmin kuin tänä päivänä näiden kahden kanssa...Meillä on edelleen vauvojen turvaportti portaikossa, että voin eristää pojat eri kerrokseen kuin missä itse siivoan! Isoveikka toki osaa sen avata (hänen kanssaan teen diilin), mutta pikkuveikka vielä ei ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä ihan oikeesti olen kiinnostunut tietämään, voisko välineillä olla väliä - että olisko epämiellyttävät hommat vähemmän epämiellyttäviä pätevillä välineillä? No noiden pätevyydestä ei vielä tiedä, mut otetaan selvää!

   Huh, onneksi mulle ei ole tarjottu tuoksukynttilöitä - saan niistä päänsäryn, vaikka muuten harvoin särkee päätä! Enkä minäkään voisi kuvitella peseväni hajustetuilla pesuaineilla, hyh!

   Poista
 3. Meillekkin on luutuja tulossa. Mää taas tykkään siivota ja oon siinä vähän välineurheilija, joten ootan innolla noita rättejä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kahdenlaisia ihmistyyppejä joihin en voi koskaan samaistua: intohimoiset juoksija ja intohimoiset siivoajat :D Huh! No kiva vertailla mitä me saadaan liinoista irti tälleen "hieman" eri pohjalta :D

   Poista
 4. Hih. Luen sun blogia säännöllisesti, koskaan en ole kuitenkaan kommentoinut mitään. Nyt on pakko. Tuo teksi kertoi aivan kuin minusta. En tykkää siivota, mutta en tykkää niistä muruistakaan lattialla. Tunnustan, että meillä ei tehdä viikkosiivoustakaan säännöllisesti. Joka päivä imuroidaan ja pidetään yleissiisteys kodissa yllä, mutta paremmin siivotaan kun jaksetaan. Siivousfiiliksissä sitten voi siivota kerralla enemmän. Ja sillon kun siivotaan, pitää olla kunnomn välineet, mun mielestä. :) Nuilla viledoilla on varmasti ilo siivota!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, toinen samanmoinen :D Kiva kun jätit kommenttia (saa mieluusti tehdä niin useamminkin!)!! Se on kyllä totta, että hyvillä välineillä varmasti paremmin sujuu, mutta mulla on kyllä jonkinlainen kynnys sijoittaa mittavampia summia SIIVOUSvälineisiin... :D Noh, toivotaan että nää liinat nyt jelppaa mua tässä asiassa!!!

   Poista
 5. Pitäisi varmasti meillekin jotain uusia siivousliinoja hankkia, on viime aikoina siivousinto ollut niin minimissä.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katotaan auttaisko uudet rievut herättämään siivous-innostuksen täällä päässä - jos niin sattuis käymään, niin sit voit mennä perustelluille riepuostoksille ;)

   Poista
 6. Mä pääsin kampanjaan kanssa mukaan, ehkä hyvä niin :). Sotkua en kestä ollenkaan, mutta inhoan siivoomista, aika hyvä yhdistelmä! Me ollaan muutettu vuosi sitten, enkä ole pessyt ikkunoita kertaakaan, eikä muuten varmaan oo ne edellisetkään asukkaat ;). Voisin ottaa tavoitteeksi kahden viikon sisään pestä vaikka ainakin terassin oven ikkunat. Hiljaa hyvä tulee? Jospa Viledan pakettikin olisi siihen mennessä tullut :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sama yhdistelmä sitten sullakin :D Jospa nämä Viledat tekis meille ihmeitä ;) Mä jo päätin, että pesen ainakin jotkut ikkunat ainakin sisäpuolelta - alku kai se on sekin, haha :D

   Poista
 7. Minäkin olen mukana!
  Siivousfanina odotan innolla kunnon rättejä, kun nyt käytössä on Tarjoustalon halpaliinat. Ei meillä silti siistiä ole, oikeastaan ikinä. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käsittämätöntä, mistä näitä siivous-ihmisiä oikein tulee :D mutta kiva kuulla, että siivousfaninkaan kotona ei aina ole supersiistiä ;)

   Poista

Sana tai pari tai monta - kovasti ilahtuisin kommentista!