perjantai 25. lokakuuta 2013

Siivousta vaille...

...olis meidänkin kämppä.


Ja nyt olis rätei ja luutui, kun Buzzadorin Vileda-kampanjan paketti saapui! Likainen on näemmä toi pöytäliinakin... Nyt kuumeilen pois jotain tautia, jonka Herra Vihreä minulle lahjoitti, mutta näitä aletaan testailla kunhan jaksetaan!

Mikä päivä teillä muuten on siivouspäivä?

Terkuin
Miima

#viledabuzz #buzzador

Niin mikä Buzzador?
Buzzadorina saat mahdollisuuden päästä testaamaan uusia tuotteita ja palveluita ilmaiseksi, sekä kertoa ystävillesi niistä. Useimmissa kampanjoissa myös ystäväsi saavat mahdollisuuden päästä osallistumaan tuotteiden ja palveluiden testaamiseen. Se kuinka nopeasti pääset ensimmäiseen kampanjaan mukaan, riippuu siitä kuinka hyvin sovit kampanjan kohderyhmään, jonka asiakas on määrittänyt. 

Jos sinäkin haluat buzzadoriksi, voit liittyä tästä suosittelija-linkistäni.

10 kommenttia:

 1. Meillä on Viledat viuhunut jo aika lailla.
  Tässä olen pari viikkoa katsellut klähmäisiä peilejä ja ikkunoita ja ajatellut, että en mä vielä viitsi, sitten kun ne uudet rätit tulee.. :)
  On muuten hyviä rättejä!
  Paranemista!

  VastaaPoista
 2. Sä oot päässyt jo tositoimiin! Kiva kuulla että on hyviä :)
  kiitos, eiköhän tämä tästä :)

  VastaaPoista
 3. Pikaista paranemista! Täällä on flunssa jo vaiheessa "yskitään keuhkot pihalle".

  Kiva päästä lukemaan siivoustuloksia. En päässyt itse buzzaamaan näitä, mutta kovasti kiinnostavia tuotteita ovat kyllä.

  Kun asuin yksin, siivosin aina torstaisin. Se oli looginen siivouspäivä, kun ajatteli sitä, että sai sitten aloittaa perjantaina töiden jälkeen viikonlopun vieton ja rentoutumisen siistissä kämpässä. Nykyään meillä siivotaan sunnuntaisin. Siinä ei ole mitään logiikkaa, mutta kyllä niinkin puhdasta tulee :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja parempaa vointia sinnekin, ei kuulosta hyvältä!! :/

   Mulla on nyt suuria odotuksia tuolle ikkunaliinalle varsinkin ;D Katotaan milloin saan aikaiseksi!

   Mulla taitaa yleensä olla lauantai, kun ei perjantaina jaksa, niin lauantain sitten aloittaa siivouksella. Kyllä se vähän vaihtelee tilanteen mukaan, mutta pääasia lienee, että joskus edes siivoo ;)

   Poista
 4. Täällä synttärisiivous ja - leipomukset illan ohjelmassa :P Miten niin viime tingassa :D En päässyt Buzzador-kampanjaan mukaan mutta ostin ton keittiöliinan ja on muuten hyvä. Ei tarvi välttämättä ees pesuaineita ku lähtee lika :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mut sehän onkin järkevää eka sotkea (=leipoa) ja sit siivota päälle ;) Kiva kuulla, että toimii keittiöliina, jospa sitä pian jaksais kokeilla!

   Poista
 5. No niin! Raporttia ootellessa. Joka päivä jotain siivotaan, isommat sunnuntaisin kun silloin jaksaa ja on intoa huseerata!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No huomennahan se olis se yleisin siivouspäivä, joten josko yrittäis laittaa rättiä heilumaan :) Imuroida pitää kyllä päivittäin keittiötä ja eteistä, ja tietty keittiössä muutenkin siistiä, mutta pölyihin ja tämmösiin en koske kesken viikkoa!

   Poista
 6. Me kokeiltiin ikkunaliinaa, 8-vuotiaan jäljiltä jäi hirveät rannut, äitin jäljiltä vähän pienemmät, mutta kyllä oli liinan jäljiltä vielä kuivattava ikkuna.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Dääm, no en ainakaan tänään sit rupee ikkunoihin ;)

   Poista

Sana tai pari tai monta - kovasti ilahtuisin kommentista!