torstai 28. marraskuuta 2013

Campadre kokemuksia

Halvat Crocsit CampadreltaCampadre on Pohjoismaiden suurin suljettu shoppailukerho, jonka jäsenet saavat päivittäin tarjouksia sähköpostiinsa. Yleensä kampanjoissa on hyvät aleprosentit (usein 50-60%), mutta esim. Reiman kohdalla ainakin tuotteet on vanhoja mallistoja, joten sietääkin olla hyvät prosentit ;) Lisäksi ajoittain on postikuluttomuus-kampanjoita, tai muita erikoisetuja.

Itse olen ollut Campadren jäsen ehkä vuoden, ja tilannut eka kertaa tänä syksynä kahteen otteeseen. Lähtökohtaisesti kampanjoilla on pitkät toimitusajat - veikkaisin että tämä johtuu siitä, että tilaukset tehdään toimittajille vasta kun kampanja on loppunut, ja täten vältetään varastointikuluja. Toimitusajat kerrotaan tuotteiden kohdalla. Toisessa tilauksessani toimitusaika venyi monta viikkoa pidemmäksi ja toinen tuli aiemmin kuin oli luvattu. Eli tavarantoimittajastahan se on kiinni. Tilauksen maksutapa on joko Klarna tai luottokortti.

Vaikka toisen tilauksen toimitus venyikin, niin olen silti tyytyväinen ostoksiini - ne oli edulliset, ja muutoin tilaukset toimi sujuvasti. Jos sopivia (superedullisia) kampanjoita tulee eteen, niin meinaan tilata jatkossakin ;) Tällä hetkellä siellä on esim. Brio-kampanja meneillään, missä mukana puuleluja ja junarataa.

Jos haluat liittyä Campadreen, voit tehdä sen esim. tästä suosittelija-linkistäni!


Terkuin
Miima

8 kommenttia:

 1. Mä oon ollut jäsen jo pitkään, mutta juuri tällä viikolla tein ekan tilauksen!
  Pari Brion leluja lähti tilaukseen ja pukinpakettiin menevät. Toivottavasti tulee perille ennen joulua niinkuin luvattiin.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan että tilaus sujuu hyvin! Kyllähän ne lupaa tämänkin hetkisistä kampanjoista toimitusta ennen joulua, joten josko se toimisi :)

   Poista
 2. Maksaako tuo jäsenyys jotain tai velvoittaako johonkin?
  Jos haluaa päättää jäsenyyden, onko siitä jotain seurauksia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jäsenyys on ilmainen, eikä velvoita muuhun kuin ottamaan vastaan tarjouksia sähköpostiin (muistaakseni sen pystyi omilla sivuilla valitsemaan kuinka usein tarjouksia haluaa). Jäsenyyden voi lopettaa myöskin omilla sivuilla eikä siitä ole seuraamuksia.

   Poista
 3. Olen tilannut ja palautuskin sujui mutkitta. Vastaava on Members johon olen ollut tyytyväinen myös.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun ei ole vielä tarvinnut onneksi palauttaa, mutta hyvä kuulla että sekin toimii :) Ilmeisesti näitä on alkanut tulla useampiakin, itse liityin Zalando loungeen, mutta en ole sieltä löytänyt mitään ostettavaa...

   Poista
 4. Nyt toinen kerta, kun campadren palautuksesta puuttuu tuote, eli palautin viisi mutta heidän meilinsä mukaan neljä. Kerran palautus oli määrältään kymmenesosa oikeasta. Olkaa tarkkoja, kun teette palautuksen, ettö saatte oikean summan hyvityksenä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho :O Kuulostaa varsin huonolta! :/ Ite en ole tilannut kuin sen pari kertaa, ja siitäkin on aikaa kun ei ole mitään sopivia kampanjoita ollut. Onneksi en ole joutunut palauttamaan! Toivottavasti sait rahasi oikein takaisin!

   Poista

Sana tai pari tai monta - kovasti ilahtuisin kommentista!