maanantai 25. marraskuuta 2013

Sinne päin kuusi


Mustien pallojen himossani päädyin ostamaan Stockan riistohintaisia minipalloja 2 pakettia. Noh... olisi pitänyt ostaa vähintään 10 pakettia, että vaikutelma olisi sellainen, mitä olisin halunnut... Mutta näillä nyt mennään. Raidalliset mustat pallot on vanhoja, eikä niitäkään ollut kuin 8 kpl.

2 sarjaa pallovaloja riittää just ja just paraatipuolelle - takapuolella siis ei valoja ole ollenkaan ja sivuillakin vähän huonosti. Eli koko koristelu on vähän sinne päin, mutta katotaan sit ensi jouluna uudelleen, jos saisi alesta hankittua lisää koristuksia!


Terkuin
Miima

16 kommenttia:

 1. Hyvältä ja jouluiselta näyttää!

  Mä oon vähän huolissani, että missä meidän kuusi kuppaa... ei sillä, että nyt vielä olisi kiire. Paria päivää vaille pari viikkoa tilauksesta, eikä kuusi ole vielä edes matkalla tänne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kai se ihan jees - mulla vaan oli mielikuva, että pallot olis enimmäkseen mustia, joten siitä nyt jäätiin.

   Mikä sulla oli siinä toimitusajaksi annettu? Kun mullahan se oli varsin pitkä, muistelisin että vasta nyt kuun vaihteessa olisi pitänyt saapua, mutta sehän tuli sitten huomattavasti etuajassa :D

   Poista
  2. Tilausvahvarissa lukee, että 2-3 viikkoa. No ei se ainakaan alle tuon kolmen taida jäädä tätä menoa. Onneksi tulee Matkahuollolla eikä Postilla, joka uhkaa lakata kulkemasta nyt sitten kokonaan hetkeksi täällä Tampereella.

   Mä katselin kans kauhulla joulupallojen hintoja. Laskeskelin, että palloihin olisi saanut uppoamaan helposti useamman kympin, jos täytyisi "pukea" kuusi ihan tyhjästä. Useamman joulun projektia siis pukkaa...

   Poista
  3. Toivottavasti tulee pian, niin pääset pähkäilemään koristelua ;D Tää tosiaan on useamman vuoden urakka saada tarpeeksi palloja hankittua...

   Poista
 2. Kivaltahan se näyttää :) minä ostin viime vuonna bauhaussista ison kasan palloja eivätkä olleet kovin kalliita, kannattaa käydä katsomassa siellä jos teiltä löytyy sellainen kauppa läheltä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Bauhausia ei ole kyllä lähimaillakaan, ja oliskohan sielläkään niitä mustia palloja, kun tuntuvat olevan nyt tosi tiukassa :( Pitänee ostaa alesta lisää valkoisia ja hopeisia, ja sitten joskus vuosien saatossa, jos tulee vastaan niin hankkia lisää niitä mustia!

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos, niinhän se kai näyttää - menee vissiin hetki sulatellessa, että homma ei mennyt ihan niinkuin ajattelin ;)

   Poista
 4. Joulukoristeissa on juurikin se ongelma, että ennen joulua ne maksaa sikana, joulun jälkeen ne on puoli-ilmaisia, mutta niitä ei enää tahdo edes ajatella!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, noin se menee! Mutta nyt aion kyllä hamsteroida alepalloja jemmaan! ;)

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Kiitos :) Kyllä toi meidän musta-valkoiseen sisustukseen sopii hyvin!

   Poista
 6. Eikös nuita vois maalata mustalla spreillä niin ostat halpoja ja maalais. T:Päivi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, varmasti voiskin, mutta tiedän satavarmaksi että ei tulisi tämän vuoden puolella tehtyä, joten turha edes suunnitella... ;)

   Poista
 7. Kurkkaappa Miima http://valkoisentalontarina.blogspot.fi/ , siellä on tosi ihania DIY-palloja jos kuitenkin innostut itse väkertämään (tai laitat junnut asialle). :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitääs käydä kattoon, kiitos vinkistä :) Ei vaan tälle joululle enää joudu mitenkään, mutta ehkä seuraavalle??

   Poista

Sana tai pari tai monta - kovasti ilahtuisin kommentista!