sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Ensimmäinen myönnytys

Nimittäin sille tosiasialle, että kevät ja kesä väistämättä koittavat tänäkin vuonna. Mua suorastaan ärsytti, kun kevätmallistot alkoi tipahdella ennen kuin talvi oli edes palannut keskuuteemme!! Ei vielä! Ettekö tajua, ettei talvikaan ole päässyt vauhtiin??? Kevätvermeitä muka??? Mutta sitten Crocsille tuli lisäale, ja jostain mieleni perukoilta nousi muistikuva, että ihan tarpeitakin taisi olla...

Herra Vihreälle siis retro clogsit ja retro lenkkarit. Noissa retro clogseissa on kiva toi kumipohja - on vähän pitävämpi. Koko on nyt vähän kyssäri, katsotaan kasvaako jalka vielä kesään mennessä - tällä hetkellä tuo koko on kyllä iso, mutta edeltäjät edellistä kokoa on just ja just juuri nyt. Toivottavasti poika ei ole kokojen välissä kesän koittaessa!

Kevätvarusteita en aio vielä kollata, että mitä tarvitaan ja mitä ei - siihen en ole vielä valmis! Mutta kiinnostaako teitä ne kevätmallistot - pitäisikö niitä vähän repostella vai oletteko saaneet riittävän annoksen valveutuneemmista blogeista?


Terkuin
Miima

10 kommenttia:

 1. Niinpä, kyllä kevät tuntuu olevan kaukana.. Mutta toivottavasti se sieltä pian tulee, vaatevalmistajien kevätmallistot ainakin tulevat takuuvarmasti! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin tynkä talvi ollut, että en vielä kaipaa kevään kuraa!!! Kevätmallistot kyllä tipahtelee takuuvarmasti - ehkä niitä pitäisi vähän vilkuilla kuitenkin...

   Poista
 2. Mä en ole kans vielä pahemmin valveutunut kevätmallistojen suhteen. Vastahan tämä talvi tosiaan saatiin vauhtiin... ja ostolakkokin vähän pidättelee mieltä vielä jonkun aikaa.

  Mä kans mietin, että millaiset nuo crocsin retrolenkkarit olisivat. Vähän housuttaisi neidille ne hankkia. Itsellenihän ostin viime kesäksi nuo retro clogsit ja olivat kyllä mainiot. Ovat vähän painavammat kuin normi crocsit ja en tiedä johtuiko siitä vai mistä, mutta hiersivät mulla vähän jalkapöytää yläreunan kohdalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää nyt nauttia talvesta kun se vihdoin tuli! :) Kauniita päiviä ollut, kun aurinko paistaa ja pakkaslumi kimaltelee! :)

   Retrolenkkareissa ei ole kumipohjaa, ihan peruskeveät Crocsit. Hmm, toivottavasti ei lapsella hierrä noi clogsit - sen näkee kai sitten käytössä (jos eivät ole liian isot kesällä)!

   Poista
 3. Itse tilasin kanssa pojalle alesta nuo retro crocsit, mutta tummansinisenä. Pohjat vaikuttivat kohtuu jämäkiltä ja hyviltä myös jalalle. On crocseissakin mennyt kehitys huimasti eteenpäin :) Toivottavasti se kevät sieltä tulee, ainakin valo on jo selvästi lisääntynyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, löytyy muutakin kun niitä leveitä peruslootia nykyään Crocsilta! :) Ite en kaipaa kevättä vielä ollenkaan - kevättalvi on just ihaninta, kun aurinko paistaa ja on lunta ja kaunista! :)

   Poista
 4. minäkin tilasin tytölle arielcrocsit ensi kesään alennuksella. Tiedän, että tarvetta on ja tulee käyttöä varmasti.. Ovatkin ihan ensimmäiset crocsit meillä! Kiva kyllä, kun tuli lunta mutta jotenkin silti kaipaan jo kevättä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En uskalla edes arvata, monennetko Crocsit meillä... :D Ihan jokunen ollut (toki onhan meillä noita jalkojakin ihan jokunen)! Mä en kaipaa yhtään kevättä vielä, nautitaan lumesta ja auringosta :)

   Poista
 5. Mulla on Crocsin lisäalet mennyt ihan ohi :) muutenkin olen toosi vähän aleja ostellut. Nuo limet on kivat. Meil oli samaa mallia viime kesänä ja varmasti eniten käytetyt kengät kesällä. Syksyllä eivät meinanneet millään niistä luopua vaikka ilmat kylmeni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei se ollut kun -10% alehinnoista, mut ei enää jäänyt pahasti hintaa kun ei tullut postareitakaan :) Kyllä meilläkin ovat eniten käyttäneet Crocseja kesällä, on ollut monenlaista mallia!

   Poista

Sana tai pari tai monta - kovasti ilahtuisin kommentista!