keskiviikko 15. tammikuuta 2014

Nopea toimitus ja saa kysyä


Mini Rodinin toimitus oli jälleen yhtä nopeaa kuin viimeksikin: pe tilasin, ma oli lähetetty, ja nyt keskiviikkona aamulla oli haalari ovella! Pitää kyllä kiitellä toimituksen nopeutta ale-aikaan!

Aion huomenna postata vertailua tämän talven Mini Rodinin 104/110 ja Ticketin baggie 104 haalareista - nyt jos sulla on mielessä jotain tiettyä, mitä haluaisit tietää haalareista, niin laitappas kysymystä tulemaan, niin otan ne huomioon vertaillessani! Extrana vertaan myös Molon viime talven Polarikseen 104.


Terkuin
Miima

16 kommenttia:

 1. sama haalari samasta alesta tuli meillekin eilen sun vinkkaamana

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai sinne tuli vielä nopeemmin, vau! Aika vinkeetä, että Ruotsista paketti tulee nopeammin kuin Suomesta monista nettikaupoista...

   Poista
 2. Jos vielä sais vertailuun Reiman,niin mulla ois tuttua vertailtavaa. Esim.mitoitus,lahkeet,istuvuus,toimivuus... Mulla ei ole monista merkeistä käyttökokemusta ja se Reima on tutuin,niin siihen voisin mielessäni verrata.
  -T-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No vitsi, Reiman haalaria meillä ei tänä talvena ole :( Mutta laitan sentit esille, jos siitä jotain osviittaa saisi - tosin totesin jo mittaillessa, että ei ne kyllä välttämättä kerro ihan kaikkea!

   Poista
 3. Reiman sivuilla koko-oppaassa luki että heillä haalarin kohdalla mitat ovat lasten mittoja,ei haalarin.
  -T-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän siellä muuten taidettiin sanoa :/

   Poista
 4. Hei, mulla on tämän talven mallistoista haalarit Reima taro 110 ja Mini rodini 104/110. Voin laittaa vertailukuvalinkkiä tänne jos se käy/haluatte

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo toki käy, tulis sitten vertailua Reimankin suuntaan! :)

   Poista
  2. Joo, ois kiva kun ois mahdollisimman monta merkkiä vertailussa. Ja mulla se reima tuttuna siellä antamassa perspektiiviä. Nää on mielenkiintoisia, odotan innolla. Miten voikin lasten vaatteet ja jostain syystä erityisesti haalarit olla kiinnostava aihe...moni mies ei ymmärtäisi.

   -T-

   Poista
  3. Heh, ei oo miesten juttuja nämä :D

   Poista
  4. Reima Taro - Mini Rodini

   http://aijaa.com/C77Ead
   http://aijaa.com/nlumKJ

   Tässä nopeesti näpsästyt vertailukuvat. Eli Rodinissa pidemmät lahkeet, lyhemmät hihat ja se on selvästi leveämpi kuin Reima Taro. Niska-haara on suunnilleen sama, ehkä Rodinissa ihan pikkiriikkisen pidempi. Päälliskangasmatsku on Reimassa paljon pehmeämpi (noilta vihreiltä osin) ja näppituntumalla molemmat mielestäni yhtä muhkeita. Ja täytyy tähän vielä lisätä, että molemmissa tuo sisäpuolen liukas kangas tuntuu ihanalta nyt käytössä olevan Popin haalarin (tunkkaisen) fleecen jälkeen

   Poista
  5. Kiitos! Lisään linkit postaukseen, joka valmistuu ihan kohta! :)

   Poista
 5. Moi,
  mua kiinnostais kummassa on niska-haara pitempi ja miten sitten lahkeiden ja hihojen pituus siihen suhteutettuna.
  t. pitkäselkäisen, lyhytjalkaisen,lyhytkätisen pojan äiti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitat kerron kyllä, ja niissä olikin yllättäviä juttuja!

   Poista
 6. Ensinnäkin iso kiitos vinkistä. Enismmäinen Mini Rodinin talvihaalarin tilaus tehty vinkistäsi =) Tilaus laitettu 13 päivä, lähetetty 14 päivä, nyt odotellaan kuumeisesti koska tulee =) Myös 104 tilattuna. Kiva kuulla veraitlua, koska ensi syksyksi tarvitaan toinenkin haalari!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä näin hyvät alet pitää jakaa ;) Eiköhän se haalari kohta ole perillä! Vertailut on itsellekin hyödyllisiä - huomaa juttuja, joihin ei ole kiinnittänyt huomiota ennen!

   Poista

Sana tai pari tai monta - kovasti ilahtuisin kommentista!