perjantai 31. tammikuuta 2014

Tarramonsteri pelastaa ja lukijaetu!

Herra Keltainen, minun vauvelini, pikkuinen musupullani, on aloittanut kerhoilijan uransa! Vietiin Herra Vihreää vuoden ekaan kerhoon, ja sitten kävikin ilmi, että huhtikuussa 4 vuotta täyttävä pienistä pikkaraisin pupuseni saisi hänkin jo aloittaa kerhon! Poika kysyy 'saanko minäkin jäädä?' Äiti kysyy 'haluatko sinä jäädä?' Poika nyökkää vakavana, ja sitten riisutaan juhlallisesti ulkovaatteet. Isoveli heittäytyy hyvin huolehtivaiseksi ja vie pikkuveljen kädestä kiinni pitäen leikkimään. Kävellessäni yksin ulos koen hetkellisen liikutuksen ja ylpeyden pienestä reippaasta pojasta ja vähän isommasta huolehtivaisesta isoveljestä. Oih. Ja sitten jo mietin, mitä ihmettä tehdään kolmella tunnilla vapaa-aikaa keskellä päivää??? *no ei mitään hyödyllistä, voin kertoa näin jälkikäteen*

Äkillinen kerhouran alku aiheutti luonnollisesti äkillisen nimikoinnin tarpeen! Onneksi saimme Tarramonsterilta nopealla toimituksella paketillisen nimikointitarroja testattavaksi!

Mainosteksti ei anna turhia lupauksia!Valitsin mustat Pilkku Monsteri tarrat pöllön kuvalla, ja ne on hienot! Musta-valkoinen on kyllä tyylikäs myöskin nimikoinnissa!


Tilaaminen on erittäin yksinkertaista: valitset vain tarran mallin, värin ja kuvion (voi olla myös ilman kuviota) sekä tekstin fontin ja täytät nimen, ja eikun kassalle! Toimitusaika on noin 2 viikkoa, ruuhka-aikoina vähän enemmän. Tarrat toimitetaan postilaatikkoon ja toimituskulut ovat 3,50e/tilaus.


Tästä helpommaksi ei nimikointi kyllä tule! Senkus otat tarran irti arkista ja painat sitä tiukasti haluttuun kohtaan, ja se on siinä! Kaiken varalta tarran pitäisi antaa kiinnittyä rauhassa 24 tuntia ennen tavaran käyttöä. Tarra pitäisi kiinnittää kuivalle ja puhtaalle pinnalle. Vaatteissa suositellaan laittamaan tarra kiiltäväpintaisiin pesuohje- tai tuotemerkkilappuihin. Silikonille tarrat eivät tartu, ja epätasaisten ja nukkaantuvien (kuten villa, fleece) materiaalien kanssa kiinnittyminen voi olla epävarmaa. Tarra tarttuu todella hyvin ja asettuu sileästi, ja vaikuttaa myös kestävältä. Mukana tuli myös läpinäkyviä suojatarroja, jotka laitetaan varsinaisen tarran päälle nimikoidessa kenkiä - tällöin tarra kestää paremmin kulutusta.

the kerhopullo

Ja nämä tarrathan kestää pesu-ja tiskikonepesua, joten voi käyttää melkeinpä minkä vaan nimikointiin! Minä olen nyt nimikoinut innolla kaiken kerhossa tarpeellisen, eikä mennyt aikaa kuin pieni hetki!

Jos teilläkin on nimikoinnille tarvetta, niin ilouutisia! Tarramonsteri tarjoaa lukijoilleni 15% alennuksen kaikista Tarramonsteri-nimikointitarratuotteista koodilla MONSTERI-VEP. Tarjous on voimassa 8.2 asti!

Miten teillä on nimikointi hoidettu?

Terkuin
Miima

Ja huomenna alkaa hulina-helmikuu! Blogin 2vee juhlien kunniaksi on monenlaista etua ja arvontaa luvassa koko helmikuun, joten kannattaa kurkkia!

6 kommenttia:

 1. Voi miten kätevältä kuulostaa, ja kivalta näyttääkin! Minä olen tuherrellut tussilla nimet vaatteisiin..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On älyttömän kätevät - tällaisen saamattoman äidin pelastus (en sitten yhtään tykkää näperrellä jollain tussilla tai silitettävillä nimimerkeillä!) ;)

   Poista
 2. Meillä on useamman vuoden ollut jo namebubblesin nimitarroja, ovat halvempia ja kivemman näköisiä kuin nuo tarramonserit

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on Vihreällä namebubblesit, ja silloin jo totesin, että melkein kaikki värivaihtoehdot pojille on sinivoittoisia, ja oli hankalaa löytää mieleistä. Kävin katsomassa niitäkin tässä kun nimikointia Keltaiselle pohdin, ja tuo Tarramonsterin musta tarra pöllöllä oli mulle mieleisempi kuin Namebubblesin vaihtoehdot :)

   Poista
 3. Onko tarrat pysyneet hyvin? Kestikö pesun 60asteessa?

  -Pikkutassun äiti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yhtään tarraa ei ole meillä pudonnut. Meillä on noita vaan ulkovaatteissa ja kengissä, joten niissä ei ole 60 astetta testattu, ja niitä muutenkin vähemmän pesty. Kerhopullossa oleva tarra taas on käynyt nytkin kesällä päivittäin tiskikoneessa 65 asteen ohjelmassa eikä ole mihinkään lähtenyt :)

   Poista

Sana tai pari tai monta - kovasti ilahtuisin kommentista!